- Konu Sahibi altinerpinar
-
çok haklısın herkes o kadar rahat ki ben beceremiyorum rahat olmayı ne kadar çok istesemdecanım 5 yıllık üniversite dönemimde senin şuan yaşadığın stresin belki de daha fazlasını yaşadım.şimdi üniversite yıllarımı hatırladığımda sadece korkulu ve stresli günlerim aklıma gelir ve hemen hatırlamaktan vazgeçerim. ben yanlış yaptım sen yapma. ogüzel anların tadını çıkar doya doya. şunu bilki her yaptığın stres çok iyi bildiğin her konunun unutulmasına sebebiyet veriyor.ben de çok başarılı bir öğrenciydim.dereceye girmiştim. ama önemli olan sonuç. o zamanlar aynı sınıfta olduğum arkadaşlar o yılların tadını çıkarırken ben inek gibi ağlayarak ders çalışıyordum.sonuçta ben yüksek bir dereceyle okulu bitirsem de o stressiz,mutlu ve güzel anılarla dolu bir şekilde okulunu bitirdi.hatta onlar iş sahibi bense işsizim.kendini yıpratma hiç. sakin ol canın ders çalışmak istemediğinde çık biraz dolaş.sonuçta öyle de böyle de mezun olacaksın, o güzel hayatını stres yapıp zehir etme kendine, anın tadını çıkar...
ayyyy hic sorma yaa yarın benim de 2 sınavım var okuldan gelince yattım uyudum şuan yine uyku bastırdı bişey de yapmıyorum sadece yazıp duruyorum sabaha bunlar uçup gidicek biliyorum.bi de benim durumum da kritik repeat olabilirim.garip bi rahatlık da varr kolay gelsin diyorm bize çok takma
:84::84::84::84::84::84::84::84:
Benim de perşembe 2 tane var ama daha çalışmadım hiç.
Oooffff... Sen bi otur masa başına, bunu başardın mı gerisi geliyor. Kendini şartla, hiçbirimiz o kadar iradesiz değiliz aslında. Birazcık çaba gerek.
Canım ya kafana takıp uzme kendıı..gecen sınavları bosver onundekı sınavlara bak..,ncelıkle forumu kapat ve konsantre olmaya calıs ders calısmanı bıtır duanı et ve yat gonlu rahat olsun yarın sınavada besmele cek ve basla kendıne guven hepsı cok guzel gecıcek emın ol ıyı bır ogrencı oldugunu kendınde yazmıssın sana engel olan ne varkı canım :)
çok haklısın herkes o kadar rahat ki ben beceremiyorum rahat olmayı ne kadar çok istesemde
keşke bende de olsa o rahatlık yaa bide hocalar test modası çıkardı.. ben testi yapamıyorum hep iki şık arasında kalıyorum klasik yapmıyorlar çok moralim bozuldu
keşke bende de olsa o rahatlık yaa bide hocalar test modası çıkardı.. ben testi yapamıyorum hep iki şık arasında kalıyorum klasik yapmıyorlar çok moralim bozuldu
şuan kendimi görüyorum sen de. çok iyi biliyorum şuan neler yaşadığını. Allah sabır ve zihin açıklığı versin sana canım.ama böyle yapma sonra o yaşadıklarının etkisinden kurtulmak çok zor oluyor...
testler olmasa bittiğim gündü heralde hiç çalışmadan atarak gectiğim dersler oldu.ve yarınki sınavım senin istediğin gibi klasikkkuykum vaaaarrr
bu kadar benzeyebiliriz yaaa!!! aynı eski bensin. herkes test olsun diye dua ederken ben klasik olsun diye dua ederdim ve sınavda da tipik azer bülbül olurdum:)))
ayy benimde çarşamba sınavım var daha yüzüne bile bakmadım hiç dersinede girmediğim bi sınac yusuf yusuf moddayım :18::18:
çok bilindik bir duygu o
Kızlar bu hafta vizelerim var ve ben hiç konsantre olamıyorum
İlk iki sınavım bitti sonuç tam bir felaket benim en düşük notum 80 di, öğrencilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar kötü geçiyor..
Ne yapıcam ben
Çok moralim bozuk diğer sınavlara çalışma şevkim bile kalmadı.. Sınava girerken herşeyi biliyorum ama sınav esnasında bişiy yazamıyorum..
Çok fena haldeyim simdi sabaha kadar ders yapıcam yine, ve aklımda hep o var! Çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?