Sınavlarım tam bir felaket !! çok kötüyüm...

ahh ahh bi bitsede kurtulsam cidden :) bende tebessümle anabilsem bu günleri..

Dönem dönem insanın başına gelir böyle şeyler öğrencilik hayatında.Malum Nisan ayındayız bahar rehavetinden midir nedir şahsen hiç çalışasım yok,görüleceği üzere.
Ama bunun diğer sınavlarını etkilemesine izin verme.
Daha bunun finali var sonuçta değil mi?

elimde değil ki ama sınav stresim onun yüzünden değil kağıdı elime alıp dalıp gitmiyorum hayallere.. sadece heyecan sorunum var çok fazla bu dönem testte sonuçlara bakıp hesaplayabiliyoruz tahmini notu.. 60 gelirse iyi ona bile şükür modundayım..

ayy bide final var dimi ağlanacak halime gülüyorum şuan ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.. ben sınava iki saat kala girip 100 aldığımı bilirim bi hafta önceden başladım sonuçlara bak

3.senem benimde 2.sınıfım hazırlık okudum bide ayy iğrenç bi işede yaramıyo hacettepede okuyorum ben sen hngi okuldasın

Bende öyle oluyorum ya kafana taktığın için böyle oluyor bence.
Bende çalışıyorum ama hiç çalışmamış gibi oluyorum
Psikolojik bence takma kafana sen çalış herşey olacağına varır

Bende öyle oluyorum ya kafana taktığın için böyle oluyor bence.
Bende çalışıyorum ama hiç çalışmamış gibi oluyorum
Psikolojik bence takma kafana sen çalış herşey olacağına varır

başka çare de yok zaten. çalışıp olduğu kadar diyip giriyorum sınava. ah o hocaları bi verseler elime

canım 5 yıl üniversite okudum. hele ki hazırlık felaket zordu. yarımızdan çoğumuz kalmıştı. o sınavdan bile geçtim. çok rahat bir insanımdır. ama çok inat ve hırslıyımdır. sınava girmeden 5 dk önce çalışıp 90aldığımı bilirim. işin püf noktası rahat olmak. işin sonunda ölüm yok ya toparlarsın sonuçta. ben ne notları toparladım. alttan tek ders alamadan fakülteden mezun oldum. hiç stres yapma canım. rahat ol. eninde sonunda geçersin derslerini. hatta stresini yenersen eskisinden bile çok daha iyi olur notların. stres insanın elini kolunu bağlıyor. aklındakiler gidiyor. resmen kilitleniyorsun. o kadar rahatlığa rağmen benim diploma notum yine 72'ydi. ki gerçekten doğru dürüst ne derse girdim ne de ders çalıştım. hiç dert etme üniversite bu öyle yada böyle bitiyor. gerekeni yap tabiki sınavlarına çalış ama bu kadar kendini strese sokma

herşeyi bilip neden yazmıyosun???bunu anlamadım ben açıkcası..yani heyecendan unutur insan böle bişeymi?aklımda hep o var derken sevdiğindenmi ayrıldın?yada sınavda yapamıyo olmanmı aklından çıkmıyo onuda aanlayamadım..kusura bakma ..keşke azçık detay olsaydı..sen önceden çok iimişin yine olursun kendini sıkma..herkeste öle olur zaten yani bende mesela bi derste başarısız olayım yada az kötü olsun sıkar o ders..yada ders konusu bana sıkıcı geliosa kitabın başında oflar poflarım..merak etme bunda kötü olursa bi dahakine ii olur..hem üniversitede kalmada yok mutlaka atlatırsın..yapmam gerek falan diye kendini yarış atı gibi görme..hayırlısı olsun..düzelir mutlaka..benim üniversite arkadaşlarım kalemsiz gelir derse girmezlerdi bilardo oynamaktan teniz oynamaktan onkar benle mezun olduysa sen hayda hayda olursun..program plan yap saat koy..eğlenerek çalışmayı dene başarırsın..ilkmiş ben bile seni tanımıyo görmedim ama güven geldi bu konuda..canını sıkma..

Kötü notlara alışık olmadığından dolayı bu stresin.Oysa stres yapılacak birşey yok ortada.Üniversite sonuçta. Daha bunun finali var olmadı bütü, yaz okulu var.Ben alışkınım Sınavım kötü geçti deyince annemler bile olsun, üniversite bu diye rahatlatıyorlar.Eninde sonunda bitecek, panik yapınca sınavların daha mı iyi geçecek, hayır.Eminim panikten elinde notlarla odanın içinde fır dönüyorsundur O yüzden rahatla ve hiç birşey benim sağlığımdan daha önemli değil diye kendini telkin et.

haklısınız biraz karmaşık yazmısım kusura bakmayın bende o kadar rahat insanların geçmesine sinir oluyorum zaten.. stres yapmasam olacakta, heyecandan unutuyorum herşeyi..

Son düzenleme:

aynen hiç alışık değilim bu kadar strese ve düşük nota. bütün tedirginliğim ondan. ilk sınav yerlerdeydi sonrakilerde böyle olacak diye ha bire çalışıyorum bu sefer hiç olmuyor büt, yaz okulu falan uğraşmak da istemiyorum bundan bütün çabam hem bursum da var kaybederim diye yiyip bitiriyorum kendimi..:18::18:

aynen 5 yıl dile kolay ve ben daha 2. sınıfım geçer mi bu sinir stresle yıllar...

canım öyle düşünme inan ki geçiyor bitiyor. bende okula başladığım ilk zamanlar hayatta bitmez okul diyordum. ama bitti ve bitireli 2 yıl oldu. biliyor musun üniversite yıllarının tadı bambaşka. insan okulu bitirdiğinde o günlerini çok özlüyor. bu yüzdende stresle bu güzel günlerini heba etme sakın. merak etme kendini sıkmazsan yeteri kadar çalışırsan zaten gerisi gelir. notlarında düzelir

inşallah :) sınava gidiyorum şimdi dua edin bana seviyorum okumayı çok fazla proje falan olmasa hiç bitmesin dicem aslında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…