- Konu Sahibi altinerpinar
-
üniversitedeyken 08 aldığım vizeyi kurtardığımı bilirim...amannn derdin bu olsun...halledersin merak etme..bitiyor o hiç bitmez dediğin sınavlari kabuslar....
komik geliyor şimdi öğrenci muhabbetleri halbuki daha 2 yıla kadar öğrenciydim :)
Geçmiş sınavları düşünüp moralini bozma. Hem sonuçları belli mi, sen mi kötü geçtiğini düşünüyorsun? Belki de düşündüğün kadar berbat değildir.
Ben üniversite de eh, yine fena değildim de, Lise de bir keresinde matematikten ancak 100 üstünden 113 alırsam ortalamam geçer notu bulacaktı. Yine de bir şekilde bir şeyler becerip, doğrudan geçmiştim sınıfı. Sen en kötü notu 80 olan bir kişi olarak standardını yüksek tutuyorsun da onun için karamsarsın bence. Birazcık da "o" nu az düşünmeye çalış, herşey olacağına varır.
Dönem dönem insanın başına gelir böyle şeyler öğrencilik hayatında.Malum Nisan ayındayız bahar rehavetinden midir nedir şahsen hiç çalışasım yok,görüleceği üzere.
Ama bunun diğer sınavlarını etkilemesine izin verme.
Daha bunun finali var sonuçta değil mi?
hangi bölümde okuosun cnm
güzel sanatlar, içmimarlık canım. senin?
hangi bölümde okuosun cnm
3.senem benimde 2.sınıfım hazırlık okudum bide ayy iğrenç bi işede yaramıyohacettepede okuyorum ben sen hngi okuldasın
Bende öyle oluyorum ya kafana taktığın için böyle oluyor bence.
Bende çalışıyorum ama hiç çalışmamış gibi oluyorum
Psikolojik bence takma kafana sen çalış herşey olacağına varır
Kızlar bu hafta vizelerim var ve ben hiç konsantre olamıyorum
İlk iki sınavım bitti sonuç tam bir felaket benim en düşük notum 80 di, öğrencilik hayatım boyunca ilk defa bu kadar kötü geçiyor..
Ne yapıcam ben
Çok moralim bozuk diğer sınavlara çalışma şevkim bile kalmadı.. Sınava girerken herşeyi biliyorum ama sınav esnasında bişiy yazamıyorum..
Çok fena haldeyim simdi sabaha kadar ders yapıcam yine, ve aklımda hep o var! Çok mutsuzum
herşeyi bilip neden yazmıyosun???bunu anlamadım ben açıkcası..yani heyecendan unutur insan böle bişeymi?aklımda hep o var derken sevdiğindenmi ayrıldın?yada sınavda yapamıyo olmanmı aklından çıkmıyo onuda aanlayamadım..kusura bakma ..keşke azçık detay olsaydı..sen önceden çok iimişin yine olursun kendini sıkma..herkeste öle olur zaten yani bende mesela bi derste başarısız olayım yada az kötü olsun sıkar o ders..yada ders konusu bana sıkıcı geliosa kitabın başında oflar poflarım..merak etme bunda kötü olursa bi dahakine ii olur..hem üniversitede kalmada yok mutlaka atlatırsın..yapmam gerek falan diye kendini yarış atı gibi görme..hayırlısı olsun..düzelir mutlaka..benim üniversite arkadaşlarım kalemsiz gelir derse girmezlerdi bilardo oynamaktan teniz oynamaktan onkar benle mezun olduysa sen hayda hayda olursun..program plan yap saat koy..eğlenerek çalışmayı dene başarırsın..ilkmiş ben bile seni tanımıyo görmedim ama güven geldi bu konuda..canını sıkma..
Kötü notlara alışık olmadığından dolayı bu stresin.Oysa stres yapılacak birşey yok ortada.Üniversite sonuçta. Daha bunun finali var olmadı bütü, yaz okulu var.Ben alışkınımSınavım kötü geçti deyince annemler bile olsun, üniversite bu diye rahatlatıyorlar.Eninde sonunda bitecek, panik yapınca sınavların daha mı iyi geçecek, hayır.Eminim panikten elinde notlarla odanın içinde fır dönüyorsundur O yüzden rahatla ve hiç birşey benim sağlığımdan daha önemli değil diye kendini telkin et.
canım 5 yıl üniversite okudum. hele ki hazırlık felaket zordu. yarımızdan çoğumuz kalmıştı. o sınavdan bile geçtim. çok rahat bir insanımdır. ama çok inat ve hırslıyımdır. sınava girmeden 5 dk önce çalışıp 90aldığımı bilirim. işin püf noktası rahat olmak. işin sonunda ölüm yok ya toparlarsın sonuçta. ben ne notları toparladım. alttan tek ders alamadan fakülteden mezun oldum. hiç stres yapma canım. rahat ol. eninde sonunda geçersin derslerini. hatta stresini yenersen eskisinden bile çok daha iyi olur notların. stres insanın elini kolunu bağlıyor. aklındakiler gidiyor. resmen kilitleniyorsun. o kadar rahatlığa rağmen benim diploma notum yine 72'ydi. ki gerçekten doğru dürüst ne derse girdim ne de ders çalıştım. hiç dert etme üniversite bu öyle yada böyle bitiyor. gerekeni yap tabiki sınavlarına çalış ama bu kadar kendini strese sokma
canım öyle düşünme inan ki geçiyor bitiyor. bende okula başladığım ilk zamanlar hayatta bitmez okul diyordum. ama bitti ve bitireli 2 yıl oldu. biliyor musun üniversite yıllarının tadı bambaşka. insan okulu bitirdiğinde o günlerini çok özlüyor. bu yüzdende stresle bu güzel günlerini heba etme sakın. merak etme kendini sıkmazsan yeteri kadar çalışırsan zaten gerisi gelir. notlarında düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?