Aşılama Sincan Lokman Hekim Hastanesinde Aşılama Yaptıranlar Tecrübeleriniz

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok sevindim mesajı açarken inşallah hamiledir dedim ve senin için dua ettim şimdide bebeğinin sana tutunması için dualarım seninle...kendini sakın üzme daha çok yeni belliki düzelir o sonuçlar...

inş canım pazartesi bir sorun çıkmaz...dua et lütfen ...içim hem rahat hem huzursuz biraz hakkımda en hayırlısı olsun...

canım cumartesi dünü öğrendim biliyosun:59: pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi :43::43::43::43::43:

canım cumartesi dünü öğrendim biliyosun:59: pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi :43::43::43::43::43:

canım lütfen üzülme biliyorum zorlu bir aşama ama sakin olmalısın ki bebeğin sana tutunsun dr.lar çatlatma iğnesinin vurulacağı zamanı biliyorlar canım onu kafana takma bence eğer bir zararı olacağını düşünselerdi vermezlerdi sana şu tarihte vurul diye demek ki sen o zamana kadar yumurtlamışsın yumurtan çatlamış döllenmiş bile ben iğnenin bir etkisinin olacağını sanmıyorum değerin gayet güzel bence bebeğin seninle annesi lütfen üzülme onuda üzme ağlattın benide valla dualarım seninle bol bol dinlen uyu kendine dikkat et canım

canım şunu söylemeyi unuttum...benimde lekelenmem olmuştu 4 gün sürdü adetimden 2 hafta sonra olmuştu azar azar bende adet olacam ama olamıyorum sanmıştım meğerse bebek rahime ekiliyormuş ekildiği zaman lekelenme oluyormuş acaba seninki de öyle mi oldu 4 haftalık dediğine bakma onlar adete göre hesaplıyor senin tahminin en doğrusudur...

canım duaların için çok tşk ederim bugün tolga beye gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnesi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sence normalmi...belkide doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum neden diceksin ben sormadan bi açıklama yapmıyor bana aşılama tüp bebekten bahsederken ben tedaviylede olsa doğal yoldan kaldım ama ben söylemeden hatırlamıyor bi çok şeyi buda beni rahatsısz ediyor...sen memnunmusun doktorundan ...

canım duaların için çok tşk ederim bugün tolga beye gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnesi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sence normalmi...belkide doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum neden diceksin ben sormadan bi açıklama yapmıyor bana aşılama tüp bebekten bahsederken ben tedaviylede olsa doğal yoldan kaldım ama ben söylemeden hatırlamıyor bi çok şeyi buda beni rahatsısz ediyor...sen memnunmusun doktorundan ...[/QUOT

çok sevindim canım benimde en sinir olduğum şeylerden biridir ben sormadan söylemeyen dr.tipleri benim dr. öyle değil valla ben çok memnunum adam taa 3 hafta önceki durumumu hatırlıyor 3 hafta önce şöyleydi bak şimdi böyle diyor benim dr.u tavsiye ederim muayene ücreti sana uyar mı bilemiyorum 150 tl nakit 165 k.kartı iran cad. de muayenehanesi jineklinik diye dr. şenol kalyoncu ayrıca kendisi zekai tahir burak hastanesinin başhekim yardımcısı eğer ücret uygun gelirse bir uğra derim benim ismimi verirsin yardımcı olurlar bende bugün gittim ikili test için ense kalınlığını falan ölçtü çok şükür bir problem yok kan sonucumuzda normal çıakrsa benden mutlusu olmayacak inan ki darısı sana canım benim dediklerimi düşün eşinle istersen tek bir dr.a bağlı kalma derim ben öpüyorum

bebeğim yok artık:43::43::43: değerlerim düştü doktorum kanamn başlar ve kanamyla gidicek üzülme dedi..şu sonuçları alayım birde olmazsa senin doktoruna gideyim...ücreti iimiş canım ben 180 veriyorum her gidişimde ama şimdi bazı tahliller yapıldı 25 güne çıkacak genetik falan...

bebeğim yok artık:43::43::43: değerlerim düştü doktorum kanamn başlar ve kanamyla gidicek üzülme dedi..şu sonuçları alayım birde olmazsa senin doktoruna gideyim...ücreti iimiş canım ben 180 veriyorum her gidişimde ama şimdi bazı tahliller yapıldı 25 güne çıkacak genetik falan...

canım benim lütfen üzülme kendini telkin et demek ki doğal yolla hamile kalabiliyorsun bu çok iyi bişey benim gibi olursun belki ben düşüğün peşinden hemen kaldım canım birde bu açıdan bak genetik testleri yaptırdığın iyi olmuş bende yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı şuan iğne kullanıyorum hergün ve coraspin bunları bilmiyorduk şimdiki dr.um istedi sağolsun...tavsiye ederim dr.umu kendine dikkat et canım...

canım benim lütfen üzülme kendini telkin et demek ki doğal yolla hamile kalabiliyorsun bu çok iyi bişey benim gibi olursun belki ben düşüğün peşinden hemen kaldım canım birde bu açıdan bak genetik testleri yaptırdığın iyi olmuş bende yaptırdım kan pıhtılaşması çıktı şuan iğne kullanıyorum hergün ve coraspin bunları bilmiyorduk şimdiki dr.um istedi sağolsun...tavsiye ederim dr.umu kendine dikkat et canım...

canım bugün gittim doktora genetik testlerim çıkmış kan pıhtılaşması çıktı:43: bendede düşüğe neden oymuş...clexane iğne verdi bugünden itibaren hamile kalıp doğurana kadar kadar hergün yapacakmışım ya koldan ya göbekten...ve diyet verdi biraz da kilom var biraz değil baya var :1:ayrıca düşüğüm dün gerçekleşti elime düştü lavaboya gittiğimde çok kötü oldum:43::43::43: ağladım ağladım...ama herşeyde bi hayır vardır deyip teselli ediyorum kendimi...tekrar doktorum tedavi için iğne verdi bu sefer değiştirdi iğneleri gonal f verdi hayırlısı artık...

canım bugün gittim doktora genetik testlerim çıkmış kan pıhtılaşması çıktı:43: bendede düşüğe neden oymuş...clexane iğne verdi bugünden itibaren hamile kalıp doğurana kadar kadar hergün yapacakmışım ya koldan ya göbekten...ve diyet verdi biraz da kilom var biraz değil baya var :1:ayrıca düşüğüm dün gerçekleşti elime düştü lavaboya gittiğimde çok kötü oldum:43::43::43: ağladım ağladım...ama herşeyde bi hayır vardır deyip teselli ediyorum kendimi...tekrar doktorum tedavi için iğne verdi bu sefer değiştirdi iğneleri gonal f verdi hayırlısı artık...

canım benim çok geçmiş olsun Allah inşallah bir daha yaşatmaz hiçbirimize...ben tahmin etmiştim sendede kan pıhtılaşması olabileceğini bende clexane kullanıyorum hergün ayrıca coraspin dikkat et canım bundan sonrasına inşallah herşey gönlünce olur :nazar: :49:

canım benim çok geçmiş olsun allah inşallah bir daha yaşatmaz hiçbirimize...ben tahmin etmiştim sendede kan pıhtılaşması olabileceğini bende clexane kullanıyorum hergün ayrıca coraspin dikkat et canım bundan sonrasına inşallah herşey gönlünce olur :nazar: :49:

canım uzun zamandır görüşemedik bebeğin nasıl cinsiyeti belli oldumu sağlığın iiidir umarım...ben bu ay yeniden gittim 3 tane kocaman kistim olmuş bakalım diğer adet günümü bekliyorum hayırlısı ...kendine iii bak...

canım uzun zamandır görüşemedik bebeğin nasıl cinsiyeti belli oldumu sağlığın iiidir umarım...ben bu ay yeniden gittim 3 tane kocaman kistim olmuş bakalım diğer adet günümü bekliyorum hayırlısı ...kendine iii bak...

iyiyiz canım Allahıma çok şükür...bebeğimiz erkek çok oluyor cinsiyetini öğreneli...kan pıhtılaşması için hergün iğne ve coraspine devam ediyorum...geçiyor canım o kistler merak etme dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle...umarım sende en kısa zamanda bu duyguyu tadarsın kendine çok dikkat et...hamileyim diye yazmanı dört gözle bekliyorum müjdeyle inşallah görüşmek üzere...

iyiyiz canım Allahıma çok şükür...bebeğimiz erkek çok oluyor cinsiyetini öğreneli...kan pıhtılaşması için hergün iğne ve coraspine devam ediyorum...geçiyor canım o kistler merak etme dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle...umarım sende en kısa zamanda bu duyguyu tadarsın kendine çok dikkat et...hamileyim diye yazmanı dört gözle bekliyorum müjdeyle inşallah görüşmek üzere..

çok sevindim ii olduğuna ...bir şehzade doğacak desene sağlıklı hayırlı bir evlat olsun...inş dua et ii haberler alırım kısa zamanda...sevgilerle

iyiyiz canım Allahıma çok şükür...bebeğimiz erkek çok oluyor cinsiyetini öğreneli...kan pıhtılaşması için hergün iğne ve coraspine devam ediyorum...geçiyor canım o kistler merak etme dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle...umarım sende en kısa zamanda bu duyguyu tadarsın kendine çok dikkat et...hamileyim diye yazmanı dört gözle bekliyorum müjdeyle inşallah görüşmek üzere..

çok sevindim ii olduğuna ...bir şehzade doğacak desene sağlıklı hayırlı bir evlat olsun...inş dua et ii haberler alırım kısa zamanda...sevgilerle

çok şükür canım, darısı sana...

ne yaptın canım bayadır görüşemedik merak ettim...inşallah hamilesindir güzel ve hayırlı haberlerini almak dileğiyle...

evet canım uzun zamandır görüşemedik toparlandım artık :) 2 ay doğum kontrol kullandım kist oldu 5 tane bu ay da kullanmamı söyledi ama ben bu ay içimde bişey var olacak gibi geliyor hayırlısı :)olmazsa bi aksilik çıkmazsa ağustosta tüp bebeğe başlıyoruz..aslında haziranda başlıcaktık izin alamadım temmuzda doktorum izne çıktı ağustosa kaldı hayırlııs bakalım doktor değiştirmedm ....çevremdekiler aklını karıştırma yeniden yeniden aynı şeyleri yapacaksın hjerşey tekrarlanacak stres olma dediler ...bakalım hayırlısı dedik bizde :) sen nasılsın oğluşun nasıl ne zaman geliyor minik adam kendine dikkat et prensine iii bak:)

evet canım uzun zamandır görüşemedik toparlandım artık :) 2 ay doğum kontrol kullandım kist oldu 5 tane bu ay da kullanmamı söyledi ama ben bu ay içimde bişey var olacak gibi geliyor hayırlısı :)olmazsa bi aksilik çıkmazsa ağustosta tüp bebeğe başlıyoruz..aslında haziranda başlıcaktık izin alamadım temmuzda doktorum izne çıktı ağustosa kaldı hayırlııs bakalım doktor değiştirmedm ....çevremdekiler aklını karıştırma yeniden yeniden aynı şeyleri yapacaksın hjerşey tekrarlanacak stres olma dediler ...bakalım hayırlısı dedik bizde :) sen nasılsın oğluşun nasıl ne zaman geliyor minik adam kendine dikkat et prensine iii bak:)

canım benim Allah hepimizi bebeklerimize kavuşturur inşallah sağsalim...dr. değiştirmemen mantıklı gibi tekrar başa saracak yine stres yine heyecan...bende yaşadım bunları...sana dediğim gibi bizde aşılamaya başlayacaktık o ay hamile kaldım gerek kalmadı umarım seninde gerek kalmaz ve herşey yolunda gider...ben iyi sayılırım çok şükür yalnız dünden beri karın ağrım var kabızık sorunu yaşıyorum devamlı erken doğum olmasından çok korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz...oğluşumun Allah kısmet ederse beklenen doğum tarihi 40 hafta için 7 ekim...Allah tamamına erdirir inşallah...sende kendine iyi bak canım...

canım dikkat et kendine inş erken doğum olmaz allah korusun ;kabızlık için kayısı ye bol bol tam mevsimi yiyemezsen suyunu kaynat iç,dut ye bunlar iyi gelir allah sağlıkjla oğluna kavuşmayı nasip etsin ...dualarım seninle.inş dediğin gibi gerek kalmazda kendiliğinden hamile kalırım dua et nolur kendine dikkat et ...

canım dikkat et kendine inş erken doğum olmaz allah korusun ;kabızlık için kayısı ye bol bol tam mevsimi yiyemezsen suyunu kaynat iç,dut ye bunlar iyi gelir allah sağlıkjla oğluna kavuşmayı nasip etsin ...dualarım seninle.inş dediğin gibi gerek kalmazda kendiliğinden hamile kalırım dua et nolur kendine dikkat et ...

canım benim sağol tavsiyelerin için umarım hamile kalırsın en kısa zamanda...

Back
X