Ben ilk dogumumu da sincan lok.hek,yaptım o zaman gun nur hanım normal dogum olmustu çok memnun kaldim. ..şimdi yine gebeyim Ahmet cingiye gidiyorum gayet memnunum inşallah bi sıkıntı olmazsa yine normal dusunuyoruz: ))Merhaba hanimlar:) aranizda ankara sincan lokman hekim hastanesinde doğum yapmış yada gebelik takibini yaptiran var mi? Güncel yorum bulamadim pek. Ilk gebeliğim goruslerinizi merak ediyorum. Ben pakize hanima gidiyorum. Doktorum gayet ilgili guleryuzlu kendinden emin tabi doğum esnasinda nelerle karsilasiriz bilinmez :/
Bende ona gidiyorum gayet ilgili moral veriyor...hayırlısı benim dogumuma az kaldı birkaç güne gelir gibi hayirlisiBende lokman hekime gidiyorum ahmet cingiye şimdilik memnunum
Ayy hadi hayirlisi ins Allah kolay dogumlar nasip etsin evladina saglikla kavus ins dogumu konusmusunuzdur ahmet hocayla gece falan sancilanirsan ne olucak ahmet hoca yoksa bilgi verdimi lutfen bana dogumunu ve sonrasini hastaneyle ilgili herseyi burdan yaz lutfen cok merak ediyorumBen ilk dogumumu da sincan lok.hek,yaptım o zaman gun nur hanım normal dogum olmustu çok memnun kaldim. ..şimdi yine gebeyim Ahmet cingiye gidiyorum gayet memnunum inşallah bi sıkıntı olmazsa yine normal dusunuyoruz: ))
Bende ona gidiyorum gayet ilgili moral veriyor...hayırlısı benim dogumuma az kaldı birkaç güne gelir gibi hayirlisi
Ahmet bey 500 lira ver ekstradan musaitsem gelirim diyor:)hayırlısı inşallah güzel geçer bende size moralli anlatirim :))Ayy hadi hayirlisi ins Allah kolay dogumlar nasip etsin evladina saglikla kavus ins dogumu konusmusunuzdur ahmet hocayla gece falan sancilanirsan ne olucak ahmet hoca yoksa bilgi verdimi lutfen bana dogumunu ve sonrasini hastaneyle ilgili herseyi burdan yaz lutfen cok merak ediyorum
Ins hayirlisi bakalim hemsireside oyle demisti zaten ins hastanedeyken denk gelirizAhmet bey 500 lira ver ekstradan musaitsem gelirim diyor:)hayırlısı inşallah güzel geçer bende size moralli anlatirim :))
- Bende lokman hekime pakize hanıma gdyrm. Aynen tereddütteym tecrübesi olan varsa aydınlatsa.
evet sabah suyu gelmiş doğum yaptı ama detayları henüz biz de bilmiyoruzTruth88 doğumun gerceklesti mi :)
Ben 13 haftalığım suanKaç haftaliksin canim
Ayy cok yeni daha. Detaylari burdan ogrensek cok iyi olur bizler icinde :)evet sabah suyu gelmiş doğum yaptı ama detayları henüz biz de bilmiyoruz
Senin epey varmis daha. Ben doğurur burdan neler oldu anlatirim InsallahBen 13 haftalığım suan
Benm arkadasım yaptı memnundu ama bazıları neden oraya gdyosn falan dedi acayip kafam karışkSenin epey varmis daha. Ben doğurur burdan neler oldu anlatirim Insallahpakize hoca rutin kontrollerde gayet iyi ve ilgili biri bakalim doğum zamani nasil olacak
Ben ankaraya geleli 4ay oldu. Pek hastaneler hakkinda bilgim yok. Burda iki kuzenim var sadece. Yakin zamanda ablamin arkadasi sezaryen oldu pakize hanimla o tavsuye etti bana da. Diger hastaneler de pahali geldi. Bide eve yakin olmasi tercih sebebim oldu.Benm arkadasım yaptı memnundu ama bazıları neden oraya gdyosn falan dedi acayip kafam karışk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?