sincan lokman hekim !!!

Medical park' a gidiyordum hızlı fiyat artışı ve doktorların ilgisizliği Yüzünden yeniden hastane-doktor arayışına girdim. Randevulara baktım sanırım Pakize hanım daha yoğun diğer bayan doktorlar hakkında bilgisi olan veya takibinde olan var mı? Renkli foto veriyorlar mı? Doktor cep numarasını veriyor mu? 2 Kişilik odaya düşme ihtimali nedir?tek Kişilik oda için ek Ücret ödeniyor mu?
Yardımcı olursanız sevinirim.

Pakize hanima gidiyorum. Az bir zamanimiz kaldi yazarim hayirlisiyla

Muhtemelen doğumunuz olmuştur inş bebeğiniz de sizde sağlıklısınızdır. Müsait olduğunuzda bana dönüş yapabilir misiniz? Bir üstte birkaç sorum vardı da..

Doğum yaptim kizlar 48 gün oluyor. Oglumda iyi cok şükür. 40+5 de yatisim yapildi. Hicbir dogum belirtisi yoktu. Suni sanci verildi 10saat yine olmadi mecburi sezeryan oldum.
Tek kişilik odada kaliyorsunuz. Benim ameliyatimi pakize hanim yapti. Memnun muyum degilim. Simdiki aklim olsa 40hafta doldugunda dr "bana sorarsan sezeryan la alalim" dediginde baska bir dr bulmaliydim. Sonucta ilk doğumlar 42ye kadar beklenebilir anne ve bebekte sıkıntı yoksa. Ama bisey olacakmis gibi konuştukları icin hem dr hem renkli dopler ceken radyoloji uzmani kendimi hastane odasinda buldum.
Diger dr.lar arasindan aysun hanim iyi diyorlar. Suheda ya hic ugramayin derim. Azar yedim resmen ondan. Nobetine denk geldi.
Sizlerin hakkinda hayırlısı olsun

Sizde yapmışsinizdir. Nasildi dogumunuz, bebisiniz iyidir Insallah
Evet yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz.etimedde yaptım ben son zamanda has değiştirdim ve memnun kaldım banu hoca çok tatlı bir kadın tavsiye ederim o denk geldi dogumu ma

Evet yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz.etimedde yaptım ben son zamanda has değiştirdim ve memnun kaldım banu hoca çok tatlı bir kadın tavsiye ederim o denk geldi dogumu ma

Hayırlı olsun. Normal mi yaptiniz? Ne kadar ödediniz bide merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…