Memnun kalanlarda var yorumlar var okudum bugün. İnşallah.Evet herkes cok onyargili lokman hwkime karsi ins memnun kaliriz Ayyy dogum yapan arkadas yazsa ayrintilari merak ettim
Canim iyi seyler duymadim eakiden cok iyiydi doktorlari ama degismis. Etimeagut etimed hastanesine gidiyorum cok memnunum.
Nasıl bi mantık ya 500 ver gelirim ona gidiyorsan o dogurtmaliAhmet bey 500 lira ver ekstradan musaitsem gelirim diyor:)hayırlısı inşallah güzel geçer bende size moralli anlatirim :))
Ilgi azdi derken ilgilenmedimi hemsireler cocukla yada seninle ebeler nasildi ucret ne odediniz bebeginizide saglikla buyutun insArkadaşlar dogurali 12 gün gecti merak edenler için . Normal oldu o gün kim nobetciyse doğuma o giriyor benim dogumda aysun hanim denk geldi...ben doktordan memnun kaldım beni yormadi bende onu kısa sürdü ama hastanede hizmet düşmüş ilk dogumuma göre ilgi azdı...
Arkadaşlar dogurali 12 gün gecti merak edenler için . Normal oldu o gün kim nobetciyse doğuma o giriyor benim dogumda aysun hanim denk geldi...ben doktordan memnun kaldım beni yormadi bende onu kısa sürdü ama hastanede hizmet düşmüş ilk dogumuma göre ilgi azdı...
Amin..sağolun...doğum normal oldu suyum geldi öyle gittim....doğumdan sonra bbebeğimhiriltili nefes aliyordu cocuk dr u farketmedi biz odaya cikinca cagirip söyledik cigerinde su kalmis kuvozde 2 gün oksijen verdiler bilgi vermiyorlar hemsireye soru soruyosun ben bilmem dr a sor diyor falan filan...kisacasi normal Doğum için arastirin...sezeryani bilemiyorum...yan odamda bi kadın 2 saat sancı çekip bağırdı dayanamiyorum dedigi anda hop sezeryana aldılar ugrasmak istemiyorlar sadece dr dan memnun kalmakla olmuyormus anlaşılan:/doğum normal 990 sezeryani bilmiyorumIlgi azdi derken ilgilenmedimi hemsireler cocukla yada seninle ebeler nasildi ucret ne odediniz bebeginizide saglikla buyutun ins
Canim dogum cantami hazirliyorum da hastane ekstra birsey istiyor mu. Gecelik götürmeye gerek var mi alttan muayeneler icin yoksa kendileri önlük filan giydiriyor mu.Arkadaşlar dogurali 12 gün gecti merak edenler için . Normal oldu o gün kim nobetciyse doğuma o giriyor benim dogumda aysun hanim denk geldi...ben doktordan memnun kaldım beni yormadi bende onu kısa sürdü ama hastanede hizmet düşmüş ilk dogumuma göre ilgi azdı...
Gecelik muhakkak götür hatta 3 tane takim al boydan uzun olanlar daha kullanisli, hasta bezi onlar veriyorlar, terlik almayı unutma,bebisine 3 takim 5,6 bez yeter...şimdilik aklıma gelenler bunlar odalarda klima var ben pek usumedim yinede hırka al sezeryansan usuyebilirsin aklıma gelenler şimdilik bu kadar kolay dogumlar...Canim dogum cantami hazirliyorum da hastane ekstra birsey istiyor mu. Gecelik götürmeye gerek var mi alttan muayeneler icin yoksa kendileri önlük filan giydiriyor mu.
Henuz belli olmadi canm ama ben normal istiyorm bir mani çıkmazsa.. normalde de gecelikle rahat eden biri degilim hastane ve sonrasi icin 3 pijama takimi almistm ama bide uzun gecelik almam lazim sanirim :/Gecelik muhakkak götür hatta 3 tane takim al boydan uzun olanlar daha kullanisli, hasta bezi onlar veriyorlar, terlik almayı unutma,bebisine 3 takim 5,6 bez yeter...şimdilik aklıma gelenler bunlar odalarda klima var ben pek usumedim yinede hırka al sezeryansan usuyebilirsin aklıma gelenler şimdilik bu kadar kolay dogumlar...
Allah yardımcımiz olsun sizinde bizimde hayırlısiyla dogumunuz olur inş drunuz kimdi sizin doğum sonrası yazın lütfenHenuz belli olmadi canm ama ben normal istiyorm bir mani çıkmazsa.. normalde de gecelikle rahat eden biri degilim hastane ve sonrasi icin 3 pijama takimi almistm ama bide uzun gecelik almam lazim sanirim :/
Yenimi geldi o Dr hiç duyamadim adini daha önceBnde sincan lokman hekime gidiyorum doktorum Mustafa Baran Celtemen. Bende eşimde çok memnunuz doktorumuzdan
Evet göreve yeni başlamış çok olmamış başlayalıYenimi geldi o Dr hiç duyamadim adini daha önce
Pakize hanima gidiyorum. Az bir zamanimiz kaldi yazarim hayirlisiylaAllah yardımcımiz olsun sizinde bizimde hayırlısiyla dogumunuz olur inş drunuz kimdi sizin doğum sonraesı yazın lütfen
Bende gecen kontrolümde farkettim o doktoru. Daha önce nerdeymis arastirdiniz mi hicBnde sincan lokman hekime gidiyorum doktorum Mustafa Baran Celtemen. Bende eşimde çok memnunuz doktorumuzdan
Evet araştırdım daha önce çankırı da görev yapmış. Ve eşide kadın doğum uzmanıBende gecen kontrolümde farkettim o doktoru. Daha önce nerdeymis arastirdiniz mi hic
Ben acile gitmiştim eşim söyledi o gün nöbetçi bana bakan Dr Muş o baya iyiydi oda anlayışliydi ama ahmet çok çok daha iyiEvet göreve yeni başlamış çok olmamış başlayalı
Ins hayırlısı olsun bakalımPakize hanima gidiyorum. Az bir zamanimiz kaldi yazarim hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?