- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
6 yıl önce deli gibi aşık olduğum bi çocuk vardı Çok aşıktık Sonra o beni aldattı eski sevgilisyle yattılar sonra yeniden sevgili oldular bida da ayrılmadılar yıllarca Ben bunarada onu unutmaya çalıştım yıllarca acı çektim Yıllar sonra bi başkasını nihayet sevdim
Ama ona öyle aşıktım ki tövbe ettim sonra aşka bida Çok zor olmuştu atlatabilmem
Geçen gün instagramda birini ararken pat diye karşıma beni aldattığı eski sonrada yeni olan sevgilisinin profili çıktı Kız çocuğun soyadını almış gelinlikli de fotoğrafını koymuş Ki bu çocuk ben ilerde evlenmeyi düşünmüyorum özgürlüğüme düşkünüm diye atıp tutan bi çocuktu
İlk başta umursamadım Ama üç hafta oldu öğreneli rüyalarıma girmeye başladı
Sürekli aklıma gelir oldu
Şuan bana evlenme teklif etse yeniden başlayalım dese başlar mıyım Asla
Ama bana yaşattığı travmalar yeniden canlandı adeta Beni aldatmasa o kız ben olabilirdim diye düşünmeye başladım hiç istemediğim halde
En çok içime sindiremediğim de bi başkasını layık gördü ama beni o beyaz gelinliğe layık görmedi işte bunu düşünmek çok yaralıyo
Yoksa mutlu olsunlar evlenmişler Ben saygı duyarım yuvaya Şimdiye kadar 6 yıldır silmemiştim numarasını Bunu öğrendikten sonra hoşçakal dedim içimden ve sildim
Beni buna layık görmemesi ama bi başkasını görmesi çok dokundu sanırım
Ama ona öyle aşıktım ki tövbe ettim sonra aşka bida Çok zor olmuştu atlatabilmem
Geçen gün instagramda birini ararken pat diye karşıma beni aldattığı eski sonrada yeni olan sevgilisinin profili çıktı Kız çocuğun soyadını almış gelinlikli de fotoğrafını koymuş Ki bu çocuk ben ilerde evlenmeyi düşünmüyorum özgürlüğüme düşkünüm diye atıp tutan bi çocuktu
İlk başta umursamadım Ama üç hafta oldu öğreneli rüyalarıma girmeye başladı
Sürekli aklıma gelir oldu
Şuan bana evlenme teklif etse yeniden başlayalım dese başlar mıyım Asla
Ama bana yaşattığı travmalar yeniden canlandı adeta Beni aldatmasa o kız ben olabilirdim diye düşünmeye başladım hiç istemediğim halde
En çok içime sindiremediğim de bi başkasını layık gördü ama beni o beyaz gelinliğe layık görmedi işte bunu düşünmek çok yaralıyo
Yoksa mutlu olsunlar evlenmişler Ben saygı duyarım yuvaya Şimdiye kadar 6 yıldır silmemiştim numarasını Bunu öğrendikten sonra hoşçakal dedim içimden ve sildim
Beni buna layık görmemesi ama bi başkasını görmesi çok dokundu sanırım
Son düzenleme: