Sindiremiyorum

Elbasantava

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
269
127
23
35
6 yıl önce deli gibi aşık olduğum bi çocuk vardı Çok aşıktık Sonra o beni aldattı eski sevgilisyle yattılar sonra yeniden sevgili oldular bida da ayrılmadılar yıllarca Ben bunarada onu unutmaya çalıştım yıllarca acı çektim Yıllar sonra bi başkasını nihayet sevdim
Ama ona öyle aşıktım ki tövbe ettim sonra aşka bida Çok zor olmuştu atlatabilmem
Geçen gün instagramda birini ararken pat diye karşıma beni aldattığı eski sonrada yeni olan sevgilisinin profili çıktı Kız çocuğun soyadını almış gelinlikli de fotoğrafını koymuş Ki bu çocuk ben ilerde evlenmeyi düşünmüyorum özgürlüğüme düşkünüm diye atıp tutan bi çocuktu
İlk başta umursamadım Ama üç hafta oldu öğreneli rüyalarıma girmeye başladı
Sürekli aklıma gelir oldu
Şuan bana evlenme teklif etse yeniden başlayalım dese başlar mıyım Asla
Ama bana yaşattığı travmalar yeniden canlandı adeta Beni aldatmasa o kız ben olabilirdim diye düşünmeye başladım hiç istemediğim halde
En çok içime sindiremediğim de bi başkasını layık gördü ama beni o beyaz gelinliğe layık görmedi işte bunu düşünmek çok yaralıyo
Yoksa mutlu olsunlar evlenmişler Ben saygı duyarım yuvaya Şimdiye kadar 6 yıldır silmemiştim numarasını Bunu öğrendikten sonra hoşçakal dedim içimden ve sildim
Beni buna layık görmemesi ama bi başkasını görmesi çok dokundu sanırım

Son düzenleme:
Benimde 6 seneyi asan bir iliskim var bir an sizin yerinize kendimi koydum da çok zor gerçekten ama sizede tamamen ümidi kesmeniz icin koca bir sebep. Insallah hakkinizda hayırlısı olsun

Yahu bacım 6 yıl olmuş 6. Yazıyla(altı) rakamla (6). Ne yaptın ? Ne yedin ne içtin de sindiremedin? İnsanlar evleniyor boşanıyorda yılını geçmeden yeni bi hayat kuruyor. Bide mesaj atmışsın hoşçakal diye. Adam '' bu kim yiaa'' diyip geçmiştir muhtemelen. Neyse numarası neden hala duruyordu anlatsana biraz :KK14:

Aldattığı an silinmeliydi o numara . Ve ona dair herşey. Aşkta gurur olmalı bu tür durumlarda. Sevmek böyle birşey değil olamaz.
Seni aldatan karaktersiz bi adam için bunları düşünmemelisin. Beni layık görmedi onu gördü ne demek . O kimki seni layık görmeyecek. O sana layık değildi ve çıktı hayatından böyle düşüneceksin. Öyle birisiyle mutlu olamazdın , ama şimdi başka birisiyle çok mutlu olabilirsin.
Bide hoşçakal dedim derken umarım içinizden demişsinizdir ?

Kendiniz mutlu olmaya odaklanmadiginiz icin bunu cekip duruyorsunuz. Sizi aldatmış odunun sizi "layik görmedigine" sükredin. Şu "beni aldatmasaydi o kız olabiliridm" diye kendinizi hirpalamayin. Cünkü aldattı. Aslinda karısına acımaniz lazım çünkü bir kere aldatan yine aldatır eline fırsat geçse. Ve lütfen "beni gelinliğe layık görmedi" gibi küçük düşürücü düşüncelerden lütfen arının artık

Yahu bacım 6 yıl olmuş 6. Yazıyla(altı) rakamla (6). Ne yaptın ? Ne yedin ne içtin de sindiremedin? İnsanlar evleniyor boşanıyorda yılını geçmeden yeni bi hayat kuruyor. Bide mesaj atmışsın hoşçakal diye. Adam '' bu kim yiaa'' diyip geçmiştir muhtemelen. Neyse numarası neden hala duruyordu anlatsana biraz :KK14:
Hoşçakal diye içimden dedim Mesaj atmadım

Birlikte oldugunuz sure: bir kac ay
Dusundugun sure: 6 yil + bir kac ay.
O zaman ne yapmis : seni ex iyle aldatmis.
Simdi ne yapmis : eski sevgilisiyle evlenmis.

Boyle yazdim ki belki durumun onemini daha iyi anlarsin . Bu cocuk seni yara bandi diye kullanmis. Aslinda ex ini hic unutmamistir.

Yani yaptiklarinin seninle , senin kisiliginle uzaktan yakindan alakasi yok.

Son düzenleme:
Aldattığı an silinmeliydi o numara . Ve ona dair herşey. Aşkta gurur olmalı bu tür durumlarda. Sevmek böyle birşey değil olamaz.
Seni aldatan karaktersiz bi adam için bunları düşünmemelisin. Beni layık görmedi onu gördü ne demek . O kimki seni layık görmeyecek. O sana layık değildi ve çıktı hayatından böyle düşüneceksin. Öyle birisiyle mutlu olamazdın , ama şimdi başka birisiyle çok mutlu olabilirsin.
Bide hoşçakal dedim derken umarım içinizden demişsinizdir ?
İçimden dedim

Hiç ağlamadım sadece içime oturdu Hoşçakalı da içimden dedim ona yazmadım
He iyi o zaman ,kendi kendine vedalasmissin :)
Ağlama tabi de ,uzulmussundur manasında söyledim. .şimdi bu meseleyi kendine dert etmenin yararı nedir ? Memlekette adam mi kalmadı ,tak bi tanesini koluna ,herkes kendi yoluna :)

Yok üzüldüm de diyemem Garip bi his Sanırım biraz değerli bulunmadığımı düşğmdğm değersizlik mi hissettim adını koyamıyorum sadece bişey oturdu içime işte sindiremediğim bişey sevmek ya da önemsemek değil Uzun süredir aklıma bile gelmiyodu üstelik
He iyi o zaman ,kendi kendine vedalasmissin :)
Ağlama tabi de ,uzulmussundur manasında söyledim. .şimdi bu meseleyi kendine dert etmenin yararı nedir ? Memlekette adam mi kalmadı ,tak bi tanesini koluna ,herkes kendi yoluna :)

Iyı yapmişsn cnm
Anlatabiliyo muyum hissimi tam olarak Kesinlikle aşk sevgi kızgınlık öfle nefret hiç bişey hissetmiyorum sadece vay be ne aşk yaşamıştım diyodum aklıma gelirse Şuam da acı çekip yas tuttuğum falan yok Sadece yıllar sonra görünce o aldatıldığım zamanlar bana çektirdikleri geldi aklıma ve de ben gelinliğe layık görülecek biri değil miyim öyle aşağlık bi insanın gözünde bile diye değersiz hissettim kendimi

Back
X