- 1 Mayıs 2017
- 608
- 283
- 23
- 34
- Konu Sahibi Rengarenk kelebekler
-
Bu mumkun mu..Kendini çok önemsiyor işte ondan hep kendinden konuşmayı seviyor siz olunca konu geçiştiriyor iletişimi kesin bence iyice asabınız bozulacak
Oyle de dediginiz gibi olmuyor..O herseyi dert eder abartir diyorsunuz ama sizde bir okadar kafaniza takip abartiyorsunuz ben olsam okula
geldiginde konusursa konusurum yok gelmiyorsa gelmesin ne takcam bunu hemde öyle anlattiginiz gibiyse
tümden iletisimi kesin
Ayni evde degiliz canim.ayni okulda iki ogretmeniz..resmiyet koyuyorum.isine gore samimi.ben de anlamiyorum.nasil davranacagimi kestiremiyorum.hassas biri aslinda.kotu niyetli degil ama yildizlarimiz barismadi.Enerjini düşüren biriyle arkadaş olmak çok yanlış. Otur açıkça konuş evlerinizi de ayırın.
Evet o ne dusunur bilmiyorum.cok ketum.bi sorun oldugunu hissettigim zamanlar genelde trip atar.soguk davranir..konusmaz.agzini bicak acmaz.inanin ki bencil davranmiyorum.konusmayi da cok denedim.tamam samimiyeti sevmiyor diyorum uzak duruyorum..o da olmuyor.isine gore samimi davraniyor.isine gire uzak.karsidan gelen adima gire adim atiyorum yanimArkadaş olarak uyumsuzsunuz birarada olmamalısınız
Tek tarafı dinleyerek en sağlıklı yorum bu olur
haklisimiz beklenti icerisine girdim.ben karsimdaki insanlari onemserim.hepimiz gurbetteyiz sonucta.burda daha bi baska onemserim.derdi varsa ,hastaysa...ama inanin hastaligimda acimda hix yanimda olmadi.bunu sadece yakinin degil en uzagindaki insan bile onemser.ama onun umrunda bile olmadi.o da yetmezmis gibi niye bana boyle davraniyorsun niye suskunsun dedi.nisanimi bozdum..gencecik yasta kuzenimi kaybettim.ama hic bir destegini gormedim..bekledim cok bekledim..Sizi umursamayan insanlara karşı alacağınız en güzel tavır beklentinizi sıfırlamak olmalı.....Ne kafaya takarsınız ne de dert edersiniz bilakis karşı tarafın kendine dert ettiğini görürsünüz.....
İnsanların hepsi hassas,nezaketli ve özverili olsa keşke!Ama maalesef,bir arkadaşında dediği gibi elektrik tutmamış da olabilir ya da fazla ilgi odağı olmanız onu rahatsız da ediyor olabilir hepsi mümkün....Dediğim gibi beklentiyi sıfırlayın sonra dünya varmış diyeceksiniz bu sizi umursamadığını düşündüğünüz herkese karşı bir tavır olsun ama!Hak
haklisimiz beklenti icerisine girdim.ben karsimdaki insanlari onemserim.hepimiz gurbetteyiz sonucta.burda daha bi baska onemserim.derdi varsa ,hastaysa...ama inanin hastaligimda acimda hix yanimda olmadi.bunu sadece yakinin degil en uzagindaki insan bile onemser.ama onun umrunda bile olmadi.o da yetmezmis gibi niye bana boyle davraniyorsun niye suskunsun dedi.nisanimi bozdum..gencecik yasta kuzenimi kaybettim.ama hic bir destegini gormedim..bekledim cok bekledim..
Canim beni bulan o..ben soguk durdugumda bana gelen o.ilgisine karsilik verdigimde de sacma sapan o..anlatabildim mi..ya da sen anlayabildin mi..annesi babasi bana emanet ediyo.ne yapsaydimmiyi de kız senle arkadaş olmak istemiyor bellki ki niye zorluyosun anlamadım. ben bunaldım yani şu an snein tavrından. rahat bırak bence kızı. ha o gelip devamlı dert yanıyosa dinleme sen de.
Canim beni
Canim beni bulan o..ben soguk durdugumda bana gelen o.ilgisine karsilik verdigimde de sacma sapan o..anlatabildim mi..ya da sen anlayabildin mi..annesi babasi bana emanet ediyo.ne yapsaydimm
Canim normalde boyle seyleri umursamam.ama ayni ortamda aksama kadar birlikte oldugum icin gerekli goruyorum.takiyorum.ve aynibyerde calismaya mecburum.devlet kurumu sonucta.Kimyanız tutmamış belli ki,bu kadar kafaya takıp anlamlar çıkarmanız gereksiz geldi.
Tek taraflı dinliyoruz, kafanıza takmadan nasıl davranıyorsa öyle davranın sizde
Pesinden gitmiyorum ki.yanlis anlamissin.takiyorum kabul ama pesinden gitmiyorumanlatabildin de o zaman bunları görüyosna niye kendini çekmiyosun da hala peşinden gitmeye çalışıyosun.
Pesinden gitmiyorum ki.yanlis anlamissin.takiyorum kabul ama pesinden gitmiyorum
bu kadariyla evettakacak bişey de yok hayatınızda ilk defa mı bencil biri ile tanışıyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?