Sinek küçük mide bulandırıyor

elvandogancan

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
101
20
13
35
Hanımlar merhaba geçen haftasonu kuzenin eşi Doğum yaptı. Gittik yanına her şeyini hazırladık ettik. Neyse çıkarken paket almışlar içine hediyelik koymaya. Halamm sen hazırla dağıt dedi. Hazırladım kolonya anahtarlık filan. Minik keklerden vardı bide bende Doğum yapan kuzenin eşe sordum bunlardan koyayım mı diye. Bilmem dedi farketmez dedi sonra zaten halam müdahale etti onlar yiyecek koyma diye. Ben o an anlamadım cidden anlamadım. Gayet sarıldım vedalaştım onlarla. Evet geldim başka kuzen gitmiş ona o keklerden koyulmuş . O kuzende teyze kızı.
Şok oldum ki. Doğum yapan kuzenimle ve eşiyle yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Her şeylerine koştururuz. İşin kekinde değilim sadece niye öyle birşey yaptılar
Ne yapayım da hatalarını anlasınlar? (Arada bunun gibi başka şeyler de oluyor)
Biz her şeye evet diyoruz her şeylerine koşturuyoruz ondan mı oluyor anlamadım

Genel olarak konularınız hep aynı, ya halan kek vermedi diye alınırsın, ya görümcem çocuğuna bayram harçlığı vermedi diye alınırsın, ya da ablan onu ddi bunu dedi diye alınıyorsun,

Bu kadar takıntılı olmayın, çoluk çocuk sahibi kadınsınız biraz geniş düşünün,.

Sonuçta doğum yapan kadıncağız veya kocası kalkıp hazırlayıp dağıtmıyor. Onlara tavır almayın.

Halanız önce kek koymak istememiş, kimse yok yok koysun diyerek , halanın üstüne laf söylemek istememiştir. Halanız işe karışarak ortalığı bulandirmis.
Alınacak birşey göremedim. Baska bu gibi neler oldu ?

Böyle birsey yasasam asla aklıma gelmez :) yani basıma su geldi diye dusunmem anlatmam farkına bile varmam. Bence fazla takılıyorsunuz rahat olun anlık gelisir cogu olay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…