- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi elvandogancan
-
yorum yapanlar kusura bakmayın ama bu kadarda konu sahibinin üzerine gidilmez..kesin ne demek istediğini anlayamadınız
konu sahibi bence çok haklı ...küçük birşeymiş gibi görünüyor altı üstü bir kek meselesi değil bu...değer verme ...önemsenme mevzu burda....ilkte değilmiş zaten...sonunu kadar haklısınız
ama bunun için birşey yapmanıza hiç gerek yok..zaten onlar bilerek yapıyormuş bunu...allah havale edin bence ..işinize,gücünüzü bakın derim...
Yooo sizinle aynı şeyi anlamışız, neden anlayamayalım?
Yeni Doğum yapmış lohusa kadına planlar kuruyor konu sahibi nasıl yüzüne vursam diye.
Hem de ortada bir şey yokken...
Kek dediği şey cupcake. 2 lokmalık bir şey. Evet pakete koyulmaz, hastanede ikramlık yenir tamam işte.
Belki teyze kızına ikramlık verdiler orada yemek yerine paketine attı.
Kim kimden esirger kek allah aşkına? Yazarken gülesim geliyor....
Adreslerinizi verin yapıp göndereyim konu sahibi ile size, rahat bırakın insanları.
Yapılan yorumlara eleştiri yaparsanız cevap hakkı da doğar herkese konu sapmasın istiyorsanız o zaman başka üyelerin yorumuna da yorum yapmayın olsun bitsin. Ve evet sizin gibi gayet konuyu ben de iyi anladım ve evet altı üstü bir kek Allah aşkına neyini nasıl savunursunuz ilginç ciddenbenim yazımı iki kere daha okuyun
ben tatlı sevmem
gerilim istiyor iseniz lütfen..başka yere...cevapınız konu sahibine olsun.benim konum değil...konu kaynatmayalım....iyi akşamlar
Evet millet ne dertlerle boğuşuyor bu arkadaşımız kek derdinde onun derdini kıskandımbuna mı takıldınız gerçekten ?
Bende istiyooooooommmmAllahım yalvarıyorum sana böyle dertlerim olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?