Sinek küçük mide bulandırıyor

Anlamamıştım konuyu anlayınca yok artık dedim. Ne var bunda da bunu takıntı ediyorsunuz Allah başka dert vermesin bacım

O an oluyo görümcemle aynı apartmandayız 2 ay önce doğum yaptı bi bana lokum tutulmadı şeker verilmedi sonradan isteyip aldım
O telaşla insan neler unutuyo bi bilsen
Sana kvsi koyma demiş.belki diğerlerine kendi verdi yani bence kırılmana gerek bişey yok

Ne boş işler...
Bazı insanların derdi,tasası yok ki bunlara kafa yoruyor.
'Ne yapayım da hatalarını anlasınlar?'Diye yazdığınıa göre daha da yoracak kafasını belli.
Konu sahibi, olanlara çok takıldıysanız sorun halanıza olsun bitsin.

Insanların başlarının en kalabalık olduğu anlarda, kimseyi hiçbir şeyi gözlerinin görmediği zamanlarda etraftaki insanların alınganlıkları bana o kadar saçma geliyor ki yahu adamların kendi telaşesi var zaten iki minnak kekin peşine düşüp insan mı ayiracaklar gözden kaçmıştır, başka bir sey söylemek isterken farklı aktarmıştır filan yani. Mideniz bulansın diye büyüteçle sinek aramak olmuş sizinki abartmayın Allah aşkına

Kuzeninizle yakın oldugunza eminmisnz? Gerçekten çok saçma bişeye takilmissnz. Gerçekten samimi olan bi insan bunun farkına bile varmaz nasıl öğrendiniz onlara kek verildiğini ?

Yooo sizinle aynı şeyi anlamışız, neden anlayamayalım?

Yeni Doğum yapmış lohusa kadına planlar kuruyor konu sahibi nasıl yüzüne vursam diye.
Hem de ortada bir şey yokken...

Kek dediği şey cupcake. 2 lokmalık bir şey. Evet pakete koyulmaz, hastanede ikramlık yenir tamam işte.
Belki teyze kızına ikramlık verdiler orada yemek yerine paketine attı.
Kim kimden esirger kek allah aşkına? Yazarken gülesim geliyor....

Adreslerinizi verin yapıp göndereyim konu sahibi ile size, rahat bırakın insanları.

benim yazımı iki kere daha okuyun
ben tatlı sevmem
gerilim istiyor iseniz lütfen..başka yere...cevapınız konu sahibine olsun.benim konum değil...konu kaynatmayalım....iyi akşamlar

benim yazımı iki kere daha okuyun
ben tatlı sevmem
gerilim istiyor iseniz lütfen..başka yere...cevapınız konu sahibine olsun.benim konum değil...konu kaynatmayalım....iyi akşamlar
Yapılan yorumlara eleştiri yaparsanız cevap hakkı da doğar herkese konu sapmasın istiyorsanız o zaman başka üyelerin yorumuna da yorum yapmayın olsun bitsin. Ve evet sizin gibi gayet konuyu ben de iyi anladım ve evet altı üstü bir kek Allah aşkına neyini nasıl savunursunuz ilginç cidden

Konu sahibi Allah'ım sizide bizide bütün dertlerden korusun demek ki herkesin kendine göre büyükmüş derdi önce tuhafımıza gitsede demekki çok içiniz yandı buraya yazmak durumunda hissettiniz kendinizi sizden özür dilerim sevgi ve saygılarımla Rabbim bizleri korusun her türlü şerrlilerden âmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…