Sinek küçük mide bulandırıyor

Bebek dogumuna gitmiş hediye olarak kek vermemişler bu arkadasa ama baska akrabasına kek vermişler :)
Amann buda mı dert yaaa :) ne olacak sanki dünyanın en ağır derdi insanlar bazen kendine dert arıyor?
Keşke beninde tek derdim kek olsaydı hiç kimse kek mek vermese bu dert dertse eğer bu olsaydı da başka hiç derdim olmasaydı imreniyorum böyle dertleri olanlara !

Konuyu tam anlamadım, ortada konu mu yok, yoksa hamilelik yüzünden düşen iq'um yüzünden mi bilemedim.
Siz insanlara dağıtılacak hediye paketlerini hazırlamışsınız, değil mi? Paketlere kek konmasın denmiş. Konu size kek verilmemesine nasıl döndü, o kısmı çıkaramadım yazdıklarınızdan. Konunun özü size verilmeyip, kuzene verilen kekse, belki kuzen attı çantasına o keki. Orada geçen muhabbeti bilmiyorsunuz ki. Yani şuncacık şeyden bir fesatlık çıkmaz herhalde diye düşünüyorum.

Kuzeni mi kıskandınız

O teyze kızı siz hala kızısınız diye ayrım yapıldığını mı düşündünüz

Boş verin kafayı yormaya değmez

cok degısıksınız konu sahıbı gercekten
ben yenı dogum yapan kuzenımın evıne gıttıgımde yıyeceklerden alıp eve getırmedım tam aksıne gelenlere ıkram etsın dıye kurabıye yaptım goturdum gelenı gıdenı olur veya canı ıster atıstırmalık dıye .
sadece anı olarak anahtarlık hazırlamıslardı onu aldım okadar gıdaları napacaksınız oturdugunuzda yemıssınızdır zaten okadar mı actınız bukadar ıcınıze dokundu anlamadım kı

3 sayfayı da okudum olayı anlayabilmek için.
Neyse konu küçük bir kekmiş.
Boşverin yahu, kendinize bu kadar dert etmeyin. Zaten kek kilo yapar. Sağlıklı da değildir.

Bu kadar alınganlık gerçekten iyi değildir. Sağlığınız için.

Konu sahibi, İstediğiniz takılın ama ama lütfen yeni Doğum yapmış kadına bi kem için huzursuzluk vermeyin.
Ne yapsam da hatalarını anlasınlar ne kadar kötü bi düşünce. Sizde yaptıklarınızı iyi niyetle değil bence karşılık bekleyerek yapıyorsunuz.

Kuzen de yememiş içmemiş keki yetiştirmiş. Halayla işbirliği yapmışlar sanki. Ben kek vermicem sen de bana kek verdiler diyeceksin. konuşma aynen bu şekilde geçmiş sanki. Siz de kek yapıp halanızın yanında yiyin ona vermeyin.

Her zaman böyle sizden esirgiyorsa samimiyetinizi gözden geçirin derim.

yorum yapanlar kusura bakmayın ama bu kadarda konu sahibinin üzerine gidilmez..kesin ne demek istediğini anlayamadınız
konu sahibi bence çok haklı ...küçük birşeymiş gibi görünüyor altı üstü bir kek meselesi değil bu...değer verme ...önemsenme mevzu burda....ilkte değilmiş zaten...sonunu kadar haklısınız
ama bunun için birşey yapmanıza hiç gerek yok..zaten onlar bilerek yapıyormuş bunu...allah havale edin bence ..işinize,gücünüzü bakın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…