Sineklik alternatifleri

BULUTT

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
1.550
20
118
Ankara
kızlar börtü böcek sinek falan çok huylanıyorum bunun için sineklik taktırmayı düşündüm ama 350 milyon istediler.1 kira parası.çok fazla.
başka neler yapabilirim fikriniz var mı?

bende böceklerden çok korkarım canım ve o sebeple evimi taşımadan önce yani ev henüz boşken tüm kapı pencerelere ve evin dışarıyla temasını sağlayan her yere raid detan maxi sıkmıştım 1sene etkili olduğu yazıyordu gerçekten de hiç böcek gelmedi , artık ilacın kerameti mi yoksa evin konumuyla ilgili bir şey mi bilemicem ama denemeni tavsiye ederim..

adı ne arkadaşım hemen araştırıyım

adı raid detan maxi canım kapı ve camların pervazlarına sıkarsan böceklerin gelmesini engelliyor , sanırım kokusunu sevmiyorlar

kac tane sineklik yaptıracaksınız ki 350 milyon istediler saka gibi.suan oturdugum eve tanesini 20liradan 3 tane taktırdım 2 sene oldu.simdi yeni tasınacagım evime da yaptırdım 3 tane cam 1 balkon icin hepsi 130 lira tuttu.balkon icin olanlar pahalı oluyor ama dierleri deil.neyse raid detan maxi yi bende kullandım kapı esiklerine falan sıktım ama bi süre sonra etkisi geciyor .

3 kapı 2 tuvalet camı yaptırcaktım.ben bari başka yerlerede sorayım.diyorum ya ev kirası kadar

Son düzenleme:
3 kapı 2 tuvalet camı yaptırcaktım.ben bari başka yerlerede sorayım.diyorum ya ev kirası kadar

kapı icin olan sineklik icin 70 lira dediler tuvalet camıda ne kadarcıktırki bu kadar tutmaması lazım ya ya insanlar cok dolandırıcı yada para bize cok geliyor ben anlamadım bu isi.

kapı icin olan sineklik icin 70 lira dediler tuvalet camıda ne kadarcıktırki bu kadar tutmaması lazım ya ya insanlar cok dolandırıcı yada para bize cok geliyor ben anlamadım bu isi.

herkes tutturabildiğine heralde.bide dediki indirim yaparım yarısını bile ödeyemem ne indirimi dedim.ya da dediğin gibi bize çok geliyor olabilir

canım ben daha önce bi alışveriş sitesinde kenarlarından kapıya veya pencereye yapıştırılabilen sineklikler görmüştüm.fiyatı çok uygundu.onlar belki alternatif çözüm olabilir.

ama ev seninse mutlaka pimapen yaptır.biraz araştırırsan daha uygun yerlerde bulursun.biz dört yıl önce yaptırdık.iki farklı yere sorduk aralarında uçurum fiyat farkı vardı.

çok teşekkürler ilgine

canım kiracısın herhalde bende kiracıyım ve inanılmaz korkuyorum böceklerden falan.. bende yukarıda arkadaşın dediği pvc ye yapıştırılan sinekliklerden aldım paketi 5 lira falan ve iki camı rahat rahat kaplıyor.. çokta dayanıklı bir sene oldu ben yapıştıralı o kadar rüzgar esti ceyran yaptı falan ama çok şükür hiç birşey olmadı.. eğer kendi evin değilse kesinlikle tavsiye ederim.. başkasının evine boşyere masraf yapmam ben şahsen bide gittiğin yerede götüremezsin pencereye göre yaptırınca..

evet canım kiracıyım ama malesef benimkiler sadece pencere değil balkona açılan kapılar ve sürekli girip çıkıyorum ondan istemiştim sinekliği

balkon kapısında denemedim canım ama eni baya geniş boyuda verirse deneyebilirsin olabilir gibi geliyor bana.. ama tabi bu şekilde yapılınca girip çıkılmaz sadece açılır..

Son düzenleme:
kızlar börtü böcek sinek falan çok huylanıyorum bunun için sineklik taktırmayı düşündüm ama 350 milyon istediler.1 kira parası.çok fazla.

koçtaş praktiker gibi yapı marketlerde pratik sinkelikler oluyor. Alıyorsun pencere içine yapıştırıyorsun fiyatı 10 -15 tl gibi bir şey. dikkatli esaplarsan bir paketten camların durumuna göre 2 sineklik bile çıkarabilrsin.

keşke cam olsa sadece balkon kapıları işi bozuyo

canım bu sinekliklerin yapışkanlı olanları vrdı yanlış hatırlamıyorsam bitene kadar.com baktım 4.30 tl boyutlarıda var bak istersen yapışkanlı sineklik

Eklentiler

• $pencere_sineklik-36567_5_1.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…