Sinema 100$

Mutevazi bir sinema teklifine eyvallah, ama gelirsen su kadar para veririm dendi mi benim salterler atardi. Olmaz bence. Parayi bahsis olarak is yerinde versin cok merakliysa. Isimden izin alamadim, bu gece shortlarmis filan dersin.

missplayfull benim esimde barda badyguardlik yapiyordu bir bayan surekli ilgilenmeye baslamis en son beni eve birak bugunluk kazandiginin 2 katini veririm demis bide ickiliymis esim manyagi zapda edemiyorum cok caba sarfettim dedi en son esim patrona soylemis isi birakdi hemde 3 ay yeni bir isde bulamadi ve patron demis ne guzel isde birsurude para kazanirsin kadinlarin ilgisi var sana esim karsima gecip aynen soyle dedi eger benim yerimdeki sen olsaydin direk bosanma sebebimiz olurdu ben yapamam 2 kurus icin bunca yil emek verdigim yuvama dedi dusun yani esim bile bunun iyi niyet olduguna inanamamis kimse kimseye durup dururken para vermez kardesimin esi bile babamdan borc almis baba odemeyicem bu ay deyince babamda gel benim yazlik evin elektrik prizlerini tak odeselim demis para cokmu tatli canim bosver ya ama yinede senin hayatin

ben olaya direk dramatik bakmıycam,heryerde işler aynı yürümüyor,illa adam gecenin sonunda miss 'i yatağa atmayı düşünecek diye birşey yok,bunu en iyi o sezinler ve anladığım kadarıylada adam öyle bir tip değil,eğer gece sonunda yanılırsakta miss bir daha adama yaklaşmaz,ayaküstü tecavüz edecek hali yok ya.neyse ben olsam adamla sinemaya giderdim,bir kadınla bir adam sadece arkadaşta olabilir pekala.

cok tuhaf gercekten parayla arkadaslik yapiyorsunuz bi nevi, hadi sen yaparsin da, bi insan para icin oldugunu bile bile nasil yaninda olunmasindan mutlu olur?

Mutevazi bir sinema teklifine eyvallah, ama gelirsen su kadar para veririm dendi mi benim salterler atardi. Olmaz bence. Parayi bahsis olarak is yerinde versin cok merakliysa. Isimden izin alamadim, bu gece shortlarmis filan dersin.

Sevde muhabbet oyle acilmadi , ben sinemaya gelemen calism lazim ihtiyacim var dedim. Bana ne kadar kazandigimi sordu bende olur mu oyle sey deyip gecistirdim. Peki 100 $ yeter mi vaktin icin dedi.

ayol sen daha işe gitmdin mi?
Gittim telden giriyorm firtina yagmur var kimse gelmez simdi; (

yahu yabancı erkekler o kadar abaza değil

ayrıca adam konu sahibiyle zaman geçirip sinemaya gitmek istiyor

fakat konu sahibi çalışmak zorunda ....

seni maddi açıdan mağdur etmemek için yapılmış bir jest olduğunu düşünuyorum...

Bence gecinemiyorsaniz turkiyeye ailenizin yanina donerek daha normal bir iste calisarak guzel paralar kazanabilirsiniz
Bu sekilde yasamaya bence orada cokta gerek yok teklif cirkin bir teklif nereden bakarsan bak

Valla diyecek laf bile bulamadım.Çok çirkin bir durum, ne arkadaşlığı bildiğin eskortluk, arkadaşın da dediği gibi...

Olay abazalık değil, birine para karşılığı arkadaşlık etmek cirkin. Adam yalnızdır, sohbet etmeye ihtiyacı vardır ama para karşılığında olmaz o işler.

Ne bileyim ben kendimi düşünüyorum konuşamam bile ya :S Ne muhabbet edicem elin adamıyla.

Kusura bakmayın ama bu çok çirkin birşey yani bana biri bunu teklif etse buna nasıl cürret etti diye kendimi yerdim.Alınterimle,hakkımla para kazanmak varken sırf zengin birinin gönlünün olması için ona eşlik etmek hele hele para almak çok küçültücü birşey.İnsan o parayı alıp nasıl çantasına koyar bence gitmemelisiniz.

Adam kötü niyetli olmayabilir ama teklif kötü.

Neresinden bakarsan bak olaya kulağa hiç hoş gelmiyor.

Son durumu merak ettim gittiniz mi sinemaya? gitmediyseniz adama ne dediniz.

iyide adam para karşılığı bana arkadaşlık et dememişki
seninle gezersem para kazanamam demiş konu sahibi
oda gezmeye geleceği taktirde gireceği zararı ödemeyi teklif etmiş .

resmen olay eskortluk. sakın böyle birşey yapma. bunun bir dereceside,pavyonda konsomasyondur. sakın . buna girdinmi arkası gelir. aman dikkat et.

birkere gidersen adam Yine teklif eder zatende
hic hos bisey deyil parasiyla arkadaslik etmen.
pisman olacagin seyler yapma lutfen.

Ben adama uzuldum, belli yapayalniz ve arkadasa ihtiyaci var.

Baska bir gun sinemaya, cafeye vs, gitmeyi teklif et, para isteme. Adamla arkadaslik et bence, yaziktir, kimsesi yokmus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…