- 7 Şubat 2013
- 1.162
- 27
- 88
- Konu Sahibi missplayful
-
bir süre sonra para tatli gelmeye baslayacak tabi
ve Speedy Gonzales"in istekleride degisecek tabiki
bu islere yanilmiyorsam eskort deniliyor
bence basli basina igrenc
canım bence ınsanlara guven olmaz eşi ve cocukları bu adamı nıye terkettı bunu bılmıyoruz ..
para için ona sınemada eşlik etmen de bıraz irite edıcı acıkcası bunu sana teklıf etmesı de oyle, hem olay sadece arkadaslıkla kalacak mı bakalım.
karar senın ama ben olsam çalısmayı secerdım..
Ay koptum lara:) cok guldum karnim agridi... sen speedy gonzales diyince unutmusum oyle bir farecik vardi dimi "DDD Dun gitmedim o gelmis ben ise giderken bana bi mesaj atmis sizlere omur okuyun bakalim anlicak misiniz? Dun firtina vardi yollar cok kotuydu...
Teak you tame the rod es to dangers. ( take your time road is dangerious)
Neyse sonra bara geldi beraber yemek soyledik yedik orda gene bahsisini verdi yuklu bir sekilde ama sormadi niye gitmiyorum baska seylerden konustuk eve gittiginde gee mesaj atmis bu sefer>
Tanks babe fort et we me...( Thx babe for eating with me) Koptum ya boylesi Ingilizce!
Neyse arkadasin durumuna uzuldugun icin dun isten izin alamadim dedim ama geldi gene bara... Bende bak okul varm stajyerlik var ve burda calisiyorum cok yogunum ama gercekten cok yanlizsin para kabul edemiycem fakat bir gun beraber birseyler yapariz dedim.
Bu arada calistigim yere uzakligi 20 mil imis sirf o kadar yolu gelmesi de beni uzdu. Uzak nerden bakarsaniz.Para kabul edemiycem gene oldugu gibi bahsisleri kabul ederim is yerinde her zamanki Yaptigimiz gibi dedim. Olay boyle iste... Gercekten bir gun sadece arkadaslik olsun diye gitmeyi dusunuyorum...Mesela is yerinin karsisinda restaurant var oraya gidebiliriz yemek yeriz. Gercekten yardim etmek istiyorsa bana is yerinde bahsis versin ama sirf gittigim icin para kabul etmemeye karar verdim.
Cinsel beklentisi yok.Oyle olsa icki icmeye gidelim veya eve gidelim derdi. Sadece sinema izlemek istiyormus ve gitcek kimsesi yokmus. Zaten guvende hissetmem icin sinemada bulusalim ordan ayrilalim dedi.Her geldiginde bana yuklu bahsis veren bir insan ama hic bugune kadar bir istegi olmadi. Tek sorunu biraz fazla konusuyor genelde ben dinleyen durumundayim. Durumuna uzuluyorum bu yanliz kalan cocuklari dusundukce benimde moralim bozuluyor . Geldiginde cocuklarin fotolarini gosteriyor vs... benim psikolojimi de etkiledi durumu.
beraber yemek yiyorsunuz, servisi sen yapmıyorsundur herhalde, neden sana bahşiş veriyor?
mesajlar falan da öyle arkadaş olalım tarzı değil bence, kendi kararın tabii, ama bu adamla devam ettirdiğin çıkar ilişkisi oluyor biraz, bazı arkadaşların dediği gibi eskortluğa göz kırpıyorsun yavaş yavaş.
Cocuklari terketmemis, esi cocuklari adama birakip kacti. Cocuklara kendisi bakiyor ...
ay yazık acıdım adama
Bende uzuluyorum iki kucuk cocuk kaldi oylece. Kadin hicbiryerde yok... kendisi bakiyor gunduzler krese veriyormus...Cocuklarina duskun ama annelerini sorunca ne cevap vericegimi bilmiyorum 4 yasindaki olan surekli soruyor dedi. Moralim cok bozuldu... BIr anne nasil cekip gider hic aramaz sormaz bilemedim. Hic mi ozlemiyor acaba?
adam sizin anlattığınız kadarıyla iyi birine benziyor ayrıca zenginde acaba karısı neden çocuklarını bırakarak adamı terketti:44:
Bilemiyorum ki... Amerika da var boyleleri cok cocugun ve bir esin sorumlulugu cok gelmis olabilir. Party hayat tarzi yasamak istemis olabilir baska bir insan bulmus olabilir. Beni sasirtmiyor dogrusu. Cocuklarida birakmis adama... Diyorum suc adamda olsa cocuklarida alirdi. Cocuklari bile dusunmeden cekip gittigine gore istedigi yasamak istedigi hayat bu olmasa gerek.
bakicilari var,ben haftaicleri kendisini pek gormem genelde hep haftasonu gelir.. Ama her hafta mutlaka bi sekilde geliyor. 1 veya 2 gun haftasonlari.bu adam bara geldiği zaman ki sanırım geceleri geliyor. Çocuklara kim bakıyormuş
bakicilari var,ben haftaicleri kendisini pek gormem genelde hep haftasonu gelir.. Ama her hafta mutlaka bi sekilde geliyor. 1 veya 2 gun haftasonlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?