- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi missplayful
-
Zatem kanamalarim var... ben you sonuc bekliyemiyorum. Dun butun gun ruyamda kanserle ilgilu seyler gordm. Korkudan mi yoksa Allah mi gosteriyor acaba?
Benim ruyalar genelde hep cikiyo korkuyorum ya. Belki korku ruyasidir. Erkek ark gordum ruyamda 10 gun diyelim, ne alaka ise erk ark ulasamiyormusum halasi bana git eve bak bakalim diyor. Sonrada adet kanamasi geciriyormusum, kadin bana kaniyorsun diyor. Omrumde gormedm halasini hic. Iki gun once tel acti erk ark halam vefat etti Texas a gidiyorym diye. Anneannem vefat etmeden 2 ay once kahve fail icmistim ortada kabarmis birsey var, olu var dediler. Anneanem oldugunu anladim hastaydi. Vefat etti 2 ay sonra. Zaten anneannem ruyama geliyor ama olu oldugunu anliyorum oldun ama sen anneanne dedigim an ruyadan gidiyor. 3 kez oldu boyle.Korkudandır miss, saçmalama.
offf cnm sıkıldı valla akşam akşam
Yaptigin meslegin bahsis uzerineden getirisi var, parayi cok birakana ilginin fazla olmasi sart ve mantiklica....
Ama disardaki dostluk paraya dokulunce anlami degisiyo. Gitmemen ve guzelce aciklaman cok olgunca olmus...
Ev giderin icin kendine arkadas edinmen cok mantiklica, yanliz yasayan bayan icin ucuz yerler can tehlikesi..
Okulunda basarilar dilerim...
Hastalik konusunda cok cok gecmis olsun. Yazilarindan hem ucuk kacik yasamayi seven canli bir insansin hemde analizci cok dengeli bir insan.
Hastalik senden korksun asla ele geciremez seni valla...
Lale tsk ederim ama ... bu sefer hic gucum yok. Benim basima gelmeyen kalmadi son 5 senedir. Hani derler ya gun yuzu gormedim aynen oyle. 27 yasindayim ama cocuk ruhluyum. Fakat kansersem nasil basederim bilmiyorum.belkide sevgilim terkedicek simdi beni. Onuda bilmiyorum halasi vefat etti onla ugrasiyo. Kim kime gecirdi virusu bilmiyoruz . Eski esimle konustum evet bende vardi kiz arkadasimda kapti diyo. E madem var biliyosun ne soylemiyorsun dimi. Bosandik hala cekiyorum
Ne olacak peki tedavi olmayarak?Bastan kabul etmiceksin gucsuz olmayi.. Annemde kanser ama tinlamiyo bile. Kanser oldugunu biliyo ama ne tedavisi gorduk tedavi olanlari diyo. ( amcam 2 sene tedavi sonucu 40 gun once oldu)
Ve kanser ilerlemi durdudu oyle. Beyniyle vucudunu kontrol ediyo. Evde lafi bile edilmiyo. Hatta sigara icerek kansere meydan okuyo. Sende guclu ol hastalik senden korksun...
Eski esinide Allah bildigi gibi yapsin. Insanliktan haberi olmayan sahsiyet.
Ne olacak peki tedavi olmayarak?
Farkindaysaniz iki yetiskin demissiniz , insanin esinin olmasi ile tek basina kiradan , mutfak masrafina kadar herseyin ustune kalmasi farkli birsey. 500 $ a olan yerler ghetto. Ev arkadasim vardi 1 you once. Kizin kendi eviydi ben kira vermiyordum sadece fatura oduyordum ve mutfak masrafi. Fakat hergun silah sesleri duyuyorduk. Arkadaslarim beni almYa geldigi zaman disarda beklediginde garip garip insanlar gelip uyusturucu satmaya calismis. Gece ben istwn geldigimde fahiseler mahallede tura cikiyordy. Ucuz yerler var ama tehlikeli. Silahim yok genelde amerikalilar ediniyor . Ama ben cok korkagimb kaza olur diye. Korkudan iyi muhitte tasindim.
Ayrica okul parayla. Bunun standartlarimla alakaI yok. Masrafim, okul, fatura, kira, sp0r salonu, kuafor, mutfak masrafi.cep harcligi, bipolarim terapistin masrafi..bunun yaninda hpv virusune yakalandi. Ve kanser riskim var surekli doktora gidiyorum biyopsiye gidecegim.saglik guvencem yok ve doktora her gittigimde 140 $ aliyorlar. Moralim cok bozuk herseyden kistim doktora gitmek icin. Ustume yikildi hersey.valla simdi ilk kez diyorum evli olsaymisim duzgun biriyle. Maddi manevi coktum.
Aslinda kafana gore uygun birini bulupta evlensen... en azindan kurulu bir duzenin olur....
Hpv tedavi edilmesi gereken ciddi bir vurus.... genelde 6 ay icinde bulasma riski var...siz esinizden daha uzun suredir ayrilmis gibiydiniz... daha once hic test yapmadinmi....smir hpv gibi testler.... belki daha uzun zamandir bu vardi siz farkinda degildiniz yada yeni olan birsey... cunku yurt disinda genelde her jinwkolog kontrolde smir alinir....
Testin anormal ciktigi zaman hpv testi yapilir.... umarim biran once tedavi olup kurtulursunuz.....
Pap smear lar normal cikmisti. Bu seferki anormal cikti. Eski esimle gorustum evet senden sonra iki kiz arkadasimda hpv cikti dedi. Bende oldugunu biliyorum zaten dedi. Oysaki ben telefon acmistim haberi olsun doktora gitsin diye megerse biliyormus oldugunu ama bana zahmet edip soylemedi. Bende genelde test yaptirirken hic hpv testi yaptirmadim. Evlenirkende yapilmadi. Yani yeni birsey degil eski esimde de olduguna gore bana ondan gecmis olacak.Hpv bagisiklik sistemi dusunce ortaya cikarmis. Bende kendime bakamiyorum hep disardan ve fast food yiyorum, vitamin kullanmiyorum, burda organik urun alip yiyemedim acikcasi. Amerikada hersey zaten ilacli, gdo lu, katki maddeli. Herhalde ortaya cikmasinin sebebi budur.
eline gelen siğil var mı miss
cok üzüldüm
bence sen türkiyey ailenin yanına dön
yeni hayat de burda başlangıç yap..
yaşın kaç olursa olsun sen daha ana kuzusun...
Geçmiş olsun miss.
Missplayful,
Cok gecmis olsun ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN)
uzuldum simdi ya INSALLAH atlatirsin en kisa surede umutsuzluga kapilma hic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?