- Konu Sahibi TracyFlick
- #1.021
kızlar şöyle bir şey yapsak mı, ay sonunda herkes o ay izlediği en iyi filmi enine boyuna tartışsa ya da ne biliyim, bi yönetmeni araştırmışızdır onu paylaşsak. bunu bi zorunluluk gibi düşünmemek gerek tabi, vakti olan yapabilir, zaten hepimiz ilgiliyiz, yeterince film izliyoruz araştırıyoruz, daha da derinleştirebiliriz. o kadar çok film o kadar çok yönetmen o kadar çok akım var ki sonu yok..

Bu başlığı ilk gördüğümde, muhtemelen her ay birinci olurum listede diye düşünüyordum. :)) Bu iddiamın yerinde artık yeller esse de, elimden geleni yapacağım
 Bu başlığı ilk gördüğümde, muhtemelen her ay birinci olurum listede diye düşünüyordum. :)) Bu iddiamın yerinde artık yeller esse de, elimden geleni yapacağım 
 Yeşilçam'ın bolca nemalandığı çok tatlı bir film. İzlerken melodramlaştırılmış türk yapımları teker teker gözümün önünden geçmese çok daha keyif alacaktım ama yine de çok güldürdü beni sağolsun.
 Yeşilçam'ın bolca nemalandığı çok tatlı bir film. İzlerken melodramlaştırılmış türk yapımları teker teker gözümün önünden geçmese çok daha keyif alacaktım ama yine de çok güldürdü beni sağolsun. ama o nasıl doğal bir oyunculuktur. filmin siyah-beyaz çekimi de iyi bir tercihti.
 ama o nasıl doğal bir oyunculuktur. filmin siyah-beyaz çekimi de iyi bir tercihti.