Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1003694
Eki Görüntüle 1003693
ilki 8 ekim 2013
ikincisi 27 şubat 2014
2.kür 12 martta bitiyor
ama hem sinameki hem dax super gro uyguluyorum, baya uzamış, fotoğrafa bakınca anladım:)
bende perşembe günü 2.küre başlicamvalla bence fazladan uzama var, kazınmıştı saç, şimdi 5 parmağa yakın elimde tutabiliyorum, ayda 1 parmak uzamış yani, bu da sanırım 3-4 cm ediyor
aynen yaaaaa ..gürleşsin diye mi kazıttınızuzasın saçlar artık:)
özür dilerim üzdüysem..bilemedim merakım için bağışlayın lütfenyok canım annemi kaybedip bunalıma girmiştim, bir de kemoterapi de mecbur kaldım o zaman
çok üzüldüm..yok canım önemli değil, kabullendim artık, kemoterapi gören bendim ama annem aniden gitti, şanslıymış ki hiç acı çekmeden
bizde zaten onu yapıoruz ve onun üstüne konuşuyoruz şekerim :))bizzat yaptım uyguladım bi formül var sinameki otu, bemiks ampul ve tatlı badem yağı saçı uzatmada ve güçlendirme canlandırmada ayrıca saç rengini bile parlak yapmada birebir![]()
bizde zaten onu yapıoruz ve onun üstüne konuşuyoruz şekerim :))
öncesi sonrası fotolarımızı da yayınlıyoruz paylaşabilirsin bizimlebende yapıp faydasını gördüğüm ve pişman olmadığımı sizlerle paylaşmak istedim![]()
öncesi sonrası fotolarımızı da yayınlıyoruz paylaşabilirsin bizimle![]()