Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canıımmm inan kendi saçım uzamış kadar sevindim.Ahh ne kadar güzel ya peki daha yeni mi fark ettin uzadığını yoksa birden bire boy mu attı saçlarınn![]()
ay cnm benm ilk başta hiç fark etmiyorsun 2 ay sonra bir bakıyorrsun gerçektende çok fark var...aslında bunu kndin fark edemezsin uzun süre görüşmediğin birinden sorabilirsin... eminim aaaaaaaa ne kadar uzamış saçın diyecektir![]()
arkadaşlar ben bugün netten bişeyler öğrendim sizinle paylaşmak istiyorum
sinemaki otu, badem yağı, bemiks ampul (b vitamini içeriyormuş bunuda etten araştırdım saç uzamasında etkisi var )
bir tutam sinemaki otunu suda kaynatıp süzüyoruz ılıyınca 1 tatlı kaşıgı badem yagı ve ampulü döküyoruz karıştırdıktan sonra saç diplerimize sürüyomuşuz saçımız 3 ayda omuzumuzdan belimize kadar uzuyomus bende gerekli malzemeleri yarın alıp yapıcam bakalım sonuç ne olucak
ay cnm benm ilk başta hiç fark etmiyorsun 2 ay sonra bir bakıyorrsun gerçektende çok fark var...aslında bunu kndin fark edemezsin uzun süre görüşmediğin birinden sorabilirsin... eminim aaaaaaaa ne kadar uzamış saçın diyecektir![]()
Arkadaslar siz bu formulu haftada kac kez uyguluyorsunuz? Lutfen cevap verin cunku bende basliycamda iyice emin olmak istiyorum ...
Tamam canim :) cevap verdigin icin cok tesekur ederim .
Benim bugün küre başlangıç günüm bsakalım 1 ayda ne kadar uzayacak umarım işe yarar