- 24 Mart 2018
- 633
- 488
- 33
- 32
- Konu Sahibi Anlatacakseylervar
-
Kızlar eşim bir filme gitmek istiyor çok merak ediyormuş , ben zaten uzak kalmak istemem bebeğimden bir film için o yüzden ben gitmem , şu an hem çocuklar hem ben grip emzirdiğini halde antibiyotik alıyorum dinlenmek yerine ayakta durabilmek için çünkü gece tek başımayım eşim gece çalışıyor , adam gelmiş bana ben sinemaya gidicem ne var altı üstü bir film diyor , sorun o yokken bakamamam değil bu arada zaten her akşam tekim ama sırf keyfini düşünmesi sinir ediyor beni baya bir laf saydım sizce abartıyor muyum
Gitsin ya bırakın .. herkesin nefes alacak alana ihtiyacı olur.. sizinde var eşinizinde . Bir günde siz çocukları ona bırakıp gidersiniz kafa dağıtmış dinlenmiş olursunuz ..Kızlar eşim bir filme gitmek istiyor çok merak ediyormuş , ben zaten uzak kalmak istemem bebeğimden bir film için o yüzden ben gitmem , şu an hem çocuklar hem ben grip emzirdiğini halde antibiyotik alıyorum dinlenmek yerine ayakta durabilmek için çünkü gece tek başımayım eşim gece çalışıyor , adam gelmiş bana ben sinemaya gidicem ne var altı üstü bir film diyor , sorun o yokken bakamamam değil bu arada zaten her akşam tekim ama sırf keyfini düşünmesi sinir ediyor beni baya bir laf saydım sizce abartıyor muyum
Daha bir buçuk ayKaç aylık ki bebeginiz
Kırkı cıkmamıssa haklısınız derim ama 3-5hatta daha büyükse ne olcak yahu iki saatten
Normalde mesele etmem zaten gider ara ara bende giderim ama şu an hepimiz hastayız evde ve gece uykusuz kaldığımı biliyogitsin.
bi akşam da bebeğe o baksın, sen git.
ne var bunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?