Sinemaya gidecekmiş

Anlatacakseylervar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
633
488
33
32
Kızlar eşim bir filme gitmek istiyor çok merak ediyormuş , ben zaten uzak kalmak istemem bebeğimden bir film için o yüzden ben gitmem , şu an hem çocuklar hem ben grip emzirdiğini halde antibiyotik alıyorum dinlenmek yerine ayakta durabilmek için çünkü gece tek başımayım eşim gece çalışıyor , adam gelmiş bana ben sinemaya gidicem ne var altı üstü bir film diyor , sorun o yokken bakamamam değil bu arada zaten her akşam tekim ama sırf keyfini düşünmesi sinir ediyor beni baya bir laf saydım sizce abartıyor muyum

Erkek milleti işte; senin ne durumda olduğunu düşünmez, anca kendi keyfini düşünür.

Abartmışsınız. Siz gitmek istemeyebilirsiniz emziriyorsunuz ama bırakın adam gitsin. Günlerce gitmicek ya. Alt tarafı 2 saatlik bi sinema en fazla o da

ben göndermem .
Sağlıklı olayım çocuğumda toparlasın beraber gideriz en kötü sıra sıra gideriz ..

Kaç aylık ki bebeginiz
Kırkı cıkmamıssa haklısınız derim ama 3-5hatta daha büyükse ne olcak yahu iki saatten

Gitsin ya bırakın .. herkesin nefes alacak alana ihtiyacı olur.. sizinde var eşinizinde . Bir günde siz çocukları ona bırakıp gidersiniz kafa dağıtmış dinlenmiş olursunuz ..

Siz neden gitmiyorsunuz? Bırakabileceğiniz biri varsa bırakın birlikte gidin. Maksimum 3 saat ayrı kalırsınız. Hiç bir şey olmaz.
Siz gidemiyorsanız da bırakın gitsin eşiniz. Siz istemiyorsunuz diye o da mı gitmesin yani?

Esin kaliteli vakit gecirmek istiyor, sen istemiyorsun cocuklarin basindan ayrilmiyosun. Esin hakli bence. Seninde kaliteli vakit icin firsat kollaman gerekir ayrica bana kalirsa. Cocuklar uc dort saat birine emanet edilebilir, o sinemaya birlikte gidilebilir. Hastalik bilmem ne filan esinize eksta kizmaniz icin kendinizi doldurdugunuz bahaneler bence.

Cocugu emanet edebileceginiz birileri varsa emanet edip siz de gidin. Havaniz degisir. Surekli cocuk bakmak insani yipratiyor. Bu molalari vermezseniz psikolojik olarak da cokersiniz.

Siz gitmiyorsaniz da birakin adami rahat rahat gitsin. Kendisi cekmiyor ya filmi,2 saat izleyip gelecek

Normalde gitmesinde bir sıkıntı yok ama çocuklarla siz hastaysaniz birkaç gün sonra gidebilir eşiniz sinemeya, zaten gece de yokmuş, hasta çocuk da zordur.

sen adama olumlu yaklaş o da sana olumlu dönsün ,

iyi yaparsın biraz değişiklik olur senın için aşkım desen ,
emınım oda sana o enerjiyle dönüş yapacaktır ,

3 gun gidip anamda yatayım demıyor adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…