sinemi ölü bulmuşlar :(

sinemın annesının kızının ölümünün ardından söylediği ağıt

İnegölde kaybettim kızımı
acısı deldi sinemi
verin bana kuzumu
yanarım sineme, yara açtı sineme.

ben bir anayım
derdine yanayım
bu acıya nasil dayanayım
verin bana kuzumu
yanarım sineme yara açtı sineme

yer ağladı gök ağladı halime
derman bulamadım derdime
uykular haram oldu gözüme
verin bana kuzumu

gönderdim okusun diye
vatana faydalı olsun diye
bir tutam saç birkaç kemik
koymuşlar torbaya al sana kızın diye
verin bana kuzumu
yanarım sineme yara açtı sineme.

Son düzenleme:

Bu nasil bi aci ALLAHIM :25:
gece gözlerimi ne zaman kapasam battaniye icinde kemikleri geldi gözümün önüne,
yabanci olarak biz bile bu kdr etkileniyorsak o aile napsin...

sinemın annesının kızının ölümünün ardından söylediği ağıt

İnegölde kaybettim kızımı
acısı deldi sinemi
verin bana kuzumu
yanarım sineme, yara açtı sineme.

ben bir anayım
derdine yanayım
bu acıya nasil dayanayım
verin bana kuzumu

yer ağladı gök ağladı halime
derman bulamadım derdime
uykular haram oldu gözüme
verin bana kuzumu

gönderdim okusun diye
vatana faydalı olsun diye
verin bana kuzumu
yanarım sineme yara açtı sineme.
Sözün bittiği yer. . :5:

Son düzenleme:
Allah ailesine sabırlar versin kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum resmen. Hani bazen diyoruz ya yok şeytana uydu, şeytan aklını filan çeldi diye ben artık bazı insanların bizzat şeytanın kendisi olduğunu düşünüyorum yoksa insan evladı olarak yaratılan biri bunları yapamaz gibi geliyor.

Gerçekten ben bile bu kadar çok yıprandığıma göre annesi nasıl perişan olmuştur.
Allah'ım kimseye yaşatmasın bu acıyı inşallah
Allah'ım sen kötülüklerden koru herkezi amin.

şuan sinemin annesi şerife hanım müge anlının programında konuşuyor.acısı yüreğime kadar işledi

Son düzenleme:
annesi içimi dağladı nasıl kıydılar ya ne istediler o aşağılık katiller utanmadan bir de '' bizi ilgilendirmiyor '' deyip gülmüşler sanırım katillerden biri ölmüş diğeri hayatta

bende onu izliyorum çok üzüldüm Allah rahmet eğlesin ya ailesine Allah sabır versin ve Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın helal olsun kadına dim dik durarak çok mantıklı şeyler söylüyor.
bir bu kadına bakın birde kevsermiydi neydi ona bakın kızı 8 aydır kayıp olan kızının hakkında demediğini bırakmayan kadın birde sinemn annesne bakın ne kadar fark var bri kızım yalancı dolancı ne oldugu belli diyor okadr insanın önünde bride evladını ölmüşte olsa dim dik arkasında druyor !
:34:

Ben bazi insanlarin icinde gercekten bir yaratik olduguna inanmaya basladim
ya dusunsene Emrah denen o canavar kizi olduruyor sonra ilk once dolaba kaldiriyor..
ilahi adalet Rabbim herseyi biliyor ona gore herkesin cezasini verir
O kizin annecigi bile arkalarindan ceza okumuyor direk Allah'a havale ediyor, en iyi sekilde cezalarini cekecekler!!!

Bu nasil bir mantik nasil bir vicdan anlamiyorum, onu gectim annesiyle kac kere yuz yuze geldi birazcik acimazmi insan..
Bilmiyorum insanlik nereye gidiyor. Ben kopegim hastalansa dert yapiyorum insanlar bocek ezer gibi gencecik hayatlari mahvediyor.
Peki bunlar ne ugruna oluyor? incir cekirdegini doldurmayacak nedenler yuzunden.

Rabbim ailesine sabir versin ve bizleri boyle insanlardan korusun ailemize sevdiklerimize uzun omurler nasipe etsin insallah

bende onu izliyorum çok üzüldüm Allah rahmet eğlesin ya ailesine Allah sabır versin ve Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın helal olsun kadına dim dik durarak çok mantıklı şeyler söylüyor.
bir bu kadına bakın birde kevsermiydi neydi ona bakın kızı 8 aydır kayıp olan kızının hakkında demediğini bırakmayan kadın birde sinemn annesne bakın ne kadar fark var bri kızım yalancı dolancı ne oldugu belli diyor okadr insanın önünde bride evladını ölmüşte olsa dim dik arkasında druyor !

aynen anneden anneyede fark var.sinemin annesi nin kızı için mucadelesini görüyoruz.başta herşeyi tahmin edebiliyordum.kızımı kaybettiğimi anladım .baştan kaybettim ama şimdi kazandım dedi.o konuştukca ağlamaktan içim dışıma çıktı.offff bu nasıl acıdır.kendimi onun yerine koydum aman ALLAHIM çok büyük acı.buna rağmen çok güçlü ALLAH sabır güç kuvvet versin./COLOR]

yazık yaa insanlarda hiç merhamet kalmamıs bukadar kolay olmus cinayet işlemek deyermiydi ya o anneyi babayı aglatmaya genc bi kızın hayatını çalmaya

Soylediklerinde cok haklisin canim bir o anneye bak birde serife hanima ikiside anne ama biz kendi cocugu oldurup 45 gun boyunca tv de arayanini da gorduk dilber olayi vardi hatirlarsaniz insanlar insanlar kime nasil guvenecek.Sinemin ailesine sabir diliyorum evlat acisi bu baska birseye benzemez.

kızını okula yolluyorsun bi poşet içinde gerı verıyorlar bıkaç kemık bıraz saç teli bu olay daha öncede çözumlenebılırdı deliller yok olmadan bazen gerçekten ağırdanmı alıyorlar kanunlarmı böyle anlamıyorum allah korusun başımıza bi iş gelse kım vurduya gıdıcez çünkü suçlular asla hakettıklerı şekilde cezalandırmıyorlar caydırıcıllığı olmadığıiçinde suç işlemek ınsan öldürmek çok basıt

daha dun akşam haberlerde ızlıyorum bır öğretmen hanım oğlunun yanında eşi 8 kere bıçaklıyor öldürücü darbe almadığı için eşi salıverılıyor yanı illa ölmek lazım yoksa suçlu değil cezası yok allah korusun böyle ınsanlara fırsat vermesın böyle dua etmekten başka çare yok

evine 15 dakka uzaklikta yere atmislar ya :14:
3 sene aradilar, alt tarafi 15 dakka uzaktaymis.

Annem çok izliyordu hatta bir kaç kez ben evdeyken birlikte izlediğimiz de oldu. Çok üzülüyordu, bir de ben şehir dışında olunca, anneler bilirsiniz işte..

Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.
Çok zor bir şey.. :50:

evet bende çok üzüldüm duyunca.yaptınız bari söyleyin kızın bir mezarı olsun.koca 3 yıl o kadına o aileye yazıl değil mi?kemikleri ve saçları kalmış sadece.allah rahmet eylesin.annesine ailesine sabır versin.herkesin ailesini sevdiklerini korusun böyle düşmanlara fırsat vermesin Allah.

Back
X