Sinem'in çeyizleri :) :)

Çok teşekkür ederim hanımlar :)

Canım herşeyin çok güzel forumdaki 3. sinem'İn çeyizleri oldun:)) fincanlarını çok beğeniyorum inşallah bende alıcam o renklilerden :)) pasta setimizde ben püsküllü modeli aldım :)) çoğu şeyimiz benzer; bn bornozunun kalitesini soracaktım çok beğeniyorum renklerini ama bir türlü cesaret edemedim markayı bilmediğimden ?

Valla canım tabi daha kullanmadım ama ilk izlenimlerim gayet güzel :)

Çeyizlerine bayıldım :))
Çelik tencere takımının markasını öğrenebilir miyim?

Canım çelik tencerelerimin markası korkmaz :)

herşeyin çokhoş birçok parçan tam benm zevkim. morlu ayaklı bardakmı.?dondurmaıkmı çokhoşmuş=) nerden ve ne kadar canım

Şampanya kadehi onlar canım.. migrostan 3 tanesini 10 lira civarına aldım..

Son düzenleme:
nevresim takımların çok cici:12: maşşallah:nazar::nazar:herşeyin harika iyi günlerde kullan mutluluklar:16:

$Kenwood-HG-364-Tost-Makinesi-Metal-Kirmizi__47171945_0.webp $SKM031s.webp

Yeni cicişlerim.. kırmızılarım :) :69:

bu kadar güzel bir çeyiz bence kahvaltı takımsız olmaz hem sen çok zevkli birisin bence çok güzel kahvaltı takımları var bernardo karaca ve kütahya porselene bi bak bence fikrin değişecek. ayrıca puanlı tabaklarına ve kenwood kettle'ına ba-yıl-dım:) güle güle kullan. sevgiler.

NEvresim takımlarına bayıldım tam benim zevkim :)) güle güle kullan hepsini :)

Rengarenk 6genlerden oluşanı çoook sevdim nerden ve ne kadar aldığını yazabilir misin :3:

canım benım topıktebı kac tane sınem ve ceyızlerı var o yuzden hangınıze yazdım hangınıze yazmadım bılemıyorum ama ıyı dıleklerım hepiniz için tepsilerine bayıldım cokkk tatlılarr gule gule kulan her bı seyını :16:

teşekkürler hanımlar :69:

NEvresim takımlarına bayıldım tam benim zevkim :)) güle güle kullan hepsini :)

Rengarenk 6genlerden oluşanı çoook sevdim nerden ve ne kadar aldığını yazabilir misin :3:

Cnım 120 liraya internetten aldm ama hangi site hatırlamıyorum markası taç ürünün adı ise comb canm :)

Güle güle kullan canım çok güzellerrrr :)))):nazar: Ben de o tepsinin Merlyn lisini aldım çok şık tepsilerimiz :D

Son düzenleme:
Servis setim.. Daha önce teflon için olanınıda almıştm beyazını bununda aynı şekilde sap kısımları beyaz..

$cache_300_1__i_2129240_EPH.webp

Back
X