teşekkur ederım canım ..banyo paspasını confetti den aldım.banyo aksesuarlarını koçtaştan ladım..kırlı sepetını praktikerden aldım...yardımcı olmussam ne mutlu bana :)her biri birbirinden güzel ama banyo için aldıkların ayrı güzel banyo takımını ve sepetlerini nerden aldığını öğrenebilir miyim??
saol cok tesekkur ederımmm...Çok begendim her biri ayrı ayrı güzel. zevkin çok güzelmiş. Allah mutlulukla saglıkla kullanmayı nasip etsin
:) :) kendımce bısıler yapmaya calıstım begendıgınız ıcın cok memnun oldum..inş. bu yolda olan arkadaşlara yardımcı olabılmısımdır :)ii günlerde kullan cnm hepsi çok güzel görünüyo .maşşallah
hepsi çok çok güzel cnm çamaşır makınanı ne kadara aldın gecenlerde sordum bu makınayı ama fıyat aynımı merak etdım?
saol tatlım ..1.700 tl dı küsüratıda var ama hatırlamıyorum canım ..sarjlı süpürge fln da almıştım cunku bırlıkte
Eki Görüntüle 286476 Eki Görüntüle 286477
kelebek aynalarım,,puzzle olanıda ara holdakı duvarıma asıcam inş.
Canım bu kelebek aynalar cam şeklındemi yoksa plastık türü gbımi ?Geçenlerde aldık ama net parlamadı cam değildi bulabılırsem sıyahını falan almak ıstıyorum. Çok güzeller.
cam tatlım ..plastık olanlar mat duruyo ..gecen yıl markafonıden almıstım ....mutfaaga koyucam canım camasır mak. banyo kucuk cunkuu ...ama bence beyaz esya konusunda acele etme.en son gıder alır evıne takılır hemen..hemde yenı modeller cıkıyo ..ben grı alıcaktım ama mutfagıma uygun olsun dıye tercıh ettım ..
evet cnm dgerlerı cok mat duruyor bunlara almakla cok ıyı etmssn. Nişanlım askerde gelmesıne az kaldı gelsın bakıcam artık beyaz esyalara falan ama smdı alırsak koyucak yer yok o yuzden dugune yakın alalım dıyorum. Bulaşık makınanı falan hangı renk dusunuyorsun. Bu arada zevklerimiz tam anlamıyla senınle bağdaşıyor aldıklarının hepsı cok cok guzel cok soru soruyorum sanırım cnm k bakmassın umarımama begendıgım sehpalardan almışssın onların sıyah kırmızı olanınıda ben oturma odama almak ıstıyorum fakat burası çok buyuk bır memleket degıl belkı yaptırma olanagım olabılır ne kadara nerden aldmştn cnm?
yok tatlım nıye kusura bakım..beyaz esyaları aldıgın yerde bekletme sansın var canım..teskereye az kalmsıtır inş. kavurusun nısanlınaa bu an öncee..sehbayı ider mobılyadan aldım canım 170 tl sen hangı sehırde oturuyosun..
Eki Görüntüle 286533 .................
bunlara bayıldım acaba nerden aldın?
güle güle kullan
allah utandırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?