sinem'in çeyizlerii :)

ii günlerde kullan cnm hepsi çok güzel görünüyo maşşallah

her biri birbirinden güzel ama banyo için aldıkların ayrı güzel banyo takımını ve sepetlerini nerden aldığını öğrenebilir miyim??
teşekkur ederım canım ..banyo paspasını confetti den aldım.banyo aksesuarlarını koçtaştan ladım..kırlı sepetını praktikerden aldım...yardımcı olmussam ne mutlu bana :)
Çok begendim her biri ayrı ayrı güzel. zevkin çok güzelmiş. Allah mutlulukla saglıkla kullanmayı nasip etsin
saol cok tesekkur ederımmm...
ii günlerde kullan cnm hepsi çok güzel görünüyo .maşşallah
:) :) kendımce bısıler yapmaya calıstım begendıgınız ıcın cok memnun oldum..inş. bu yolda olan arkadaşlara yardımcı olabılmısımdır :)

fabress visko yatak markafonıden aldım 2.100 tl ındırımlı 459 tl..yatak pedi hedıyeli

3lü banyo çerçevelerım,diğerıde küçük odam ıcın aldıgım tablo (ütü odama )

hepsi çok çok güzel cnm çamaşır makınanı ne kadara aldın gecenlerde sordum bu makınayı ama fıyat aynımı merak etdım?

hepsi çok çok güzel cnm çamaşır makınanı ne kadara aldın gecenlerde sordum bu makınayı ama fıyat aynımı merak etdım?

saol tatlım ..1.700 tl dı küsüratıda var ama hatırlamıyorum canım ..sarjlı süpürge fln da almıştım cunku bırlıkte

saol tatlım ..1.700 tl dı küsüratıda var ama hatırlamıyorum canım ..sarjlı süpürge fln da almıştım cunku bırlıkte

Ben gitdiğimde bu çamaşır makınası yoktu cnm ama fıyatını alabıldım onlarda o aralar bır fıyat vermstı sen mutfagamı koyucaksın çamaşır makınanı ben tam olarak karar veremedım renk açısından beyaz esyalarıma ama dusuncem gri almak arasınada bir tane bole mutfaga renk katmak amaclı bu camasır makınasından almak olabılır ama kullanım açısından grılerde sıkıntıda var dıyorlar oyuzden bıraz daha beklıyeyım bakalım.

Canım bu kelebek aynalar cam şeklındemi yoksa plastık türü gbımi ?Geçenlerde aldık ama net parlamadı cam değildi bulabılırsem sıyahını falan almak ıstıyorum. Çok güzeller.

cam tatlım ..plastık olanlar mat duruyo ..gecen yıl markafonıden almıstım ....mutfaaga koyucam canım camasır mak. banyo kucuk cunkuu ...ama bence beyaz esya konusunda acele etme.en son gıder alır evıne takılır hemen..hemde yenı modeller cıkıyo ..ben grı alıcaktım ama mutfagıma uygun olsun dıye tercıh ettım ..

evet cnm dgerlerı cok mat duruyor bunlara almakla cok ıyı etmssn. Nişanlım askerde gelmesıne az kaldı gelsın bakıcam artık beyaz esyalara falan ama smdı alırsak koyucak yer yok o yuzden dugune yakın alalım dıyorum. Bulaşık makınanı falan hangı renk dusunuyorsun. Bu arada zevklerimiz tam anlamıyla senınle bağdaşıyor aldıklarının hepsı cok cok guzel cok soru soruyorum sanırım cnm k bakmassın umarım ama begendıgım sehpalardan almışssın onların sıyah kırmızı olanınıda ben oturma odama almak ıstıyorum fakat burası çok buyuk bır memleket degıl belkı yaptırma olanagım olabılır ne kadara nerden aldmştn cnm?

yok tatlım nıye kusura bakım..beyaz esyaları aldıgın yerde bekletme sansın var canım..teskereye az kalmsıtır inş. kavurusun nısanlınaa bu an öncee..sehbayı ider mobılyadan aldım canım 170 tl sen hangı sehırde oturuyosun..

Anladım cnm 29 gun kaldı cok şükür. 3lümü sehpa. Modelide çok hoş senin düğün ne zamana bu arada Tokat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…