sinem'in çeyizlerii :)

canım bütün çeyizlerin çok güzel çok beğendim. Çöp kovanı ve kirli sepetini nerden ne kadara aldın acaba. Bu arada paspasında çok güzel aynısından bende kızıma almıştım kadıköyden. güle güle kullan hepsini

çok saolun :) ..çöp kovam koçtaş,kırlı sepeti praktiker den aldım

zevkine ve uyumuna bayıldım canım, hepsi birbirinden güzel
büyük olanlar cıkmış aradan sende hafiflemişsindir
Allah mutlu huzurlu iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, şimdiden kocaman mutluluklar (

zevkine ve uyumuna bayıldım canım, hepsi birbirinden güzel
büyük olanlar cıkmış aradan sende hafiflemişsindir
allah mutlu huzurlu iyi günlerde kullanmayı nasip etsin, şimdiden kocaman mutluluklar (

canım benim güzel dilekelerin için çok saoll :) ..

bayıldım bayıldım çeyizlerine canım ya sende de kırmızı zevki var aynen ben bende çok seviyrum beyaz ve kırmızıyı allah gönlüne göre versin güle güle kullan cicilerini

bayıldım bayıldım çeyizlerine canım ya sende de kırmızı zevki var aynen ben bende çok seviyrum beyaz ve kırmızıyı allah gönlüne göre versin güle güle kullan cicilerini

teşekkur ederım beğendiğine çok sevındım

her biri birbirinden güzel ama banyo için aldıkların ayrı güzel banyo takımını ve sepetlerini nerden aldığını öğrenebilir miyim??

Çok begendim her biri ayrı ayrı güzel. zevkin çok güzelmiş. Allah mutlulukla saglıkla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…