sinem'in çeyizlerii :)

çok güzeller..
iyi günlerde kullan inşallah...
maşallah diyelim bide tabi nazara gelmesin cicilerin

türkiyede negüzel seyler var öyle yaaa kirmizi kirmiziiii bayildim yaaa
güle güle kullan bitanemmmm

ama kusura bakma kosu bandina cok güldüüüüm
ben aldimda noldu toplasan 10 kere cikmismdir hehe

oturma odani mor mu yapicaksin? koltuklara süper uymus... ben yatak odami mor beyaz yapicam

saol bıtanemm benımm..koşu bandım 3 senedır köşede duruyo actım bugun bınıcem artık ..koltuklarımı mor olan yerler uçuk pembe olucak tatlımm ...yatak odamın mor olanıda var ben beyaz tercıh ettım kapak kısımları koyu mor modelıde var :)

Ya nisanlima koctasa girmistik en son türkiyeye geldigimde ben bunu gibi ayni kalp seklinde sicak su torbasi gördüm alalim askim dedim benim herif 'napcaz onu' dedi almadik Güle güle kullan canim. Bende en kisa zamanda alicam. :)

bende mudo dan aldım tatlım..benım nişanlım demedi çunku evde var benım bı kaç tane ..malum özel gunlerde cok kullanılıyo ..nısanlımda bılıyo bu durumu :)

sinemcim çok beğendim çok zevkle alınmış şeyler arı çok modern hemen eskimicek şeler ve sana şunu itiraf edim ben 3 yemek odası arasında kalmıştım bi taneside buydu diğeri doğtaştandı elegance yemek odası çok pahalı oldugu için alamadık onu bu yada şimdiki aldığımdı son anda karar değiştirdim çok beğenmiştim bende bişe sormak istiorum o domatesli tavayı nerden ve kaça aldın bayaıldım öptüm yanaktan:)

teşekkurler tatlım begendıgıne cok sevındım
Bende cok mobılyanın arasında kaldım en sonunda bunu begendık ..hem uygun hem modern ztn bı sureden snr degıstırılıyo mobılyalar ..

Canım domateslı tava bernardoda 14 tl mudodada 15 fln sanırım ..mudoda pembesıde var :)

hemen bakıorum saol tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…