Sineray'ın Kıymetlileri :)

ne kadar çok nevresim takımı almışsın öyle,çokta iyi yapmışsın,bende bir kaç tane aldım ama daha almam gerekiyo.ayrıca kahvaltı takımınıda çok beğendim,güle güle kullan inşallah...

iyi günlerde kullanın inşallah canımm...
şu günlük yemek takımını ve kahvaltı takımını birleştirmen çok mantıklı olmuş
nerden aldın canım bunları

Son düzenleme:
cemrecim hayırlı olsun topiğin

taç harmony den sende de varmış güle güle kullan hepsini

AAyyy çok teşekkür ederim tatlım çıkma tabikiiiii

Her şeyin çok güzel tatlım güle güle kullan. Karaca'nın 12 kişilik bardak takımından ben de alıcam çeyiz olarak çok beğenmiştim.

Teşekkür ederim canım benim yemek takımıma en uygun bulabildim aldıktan sonra beğenmeye başladım Teşekkürler canım

oooo sen şimdiden herşeyini almışssın güzelimmm.Maşşalahhh güleee gülee kullanmak nasip olur inşallah

Amin canım teşekkür ederim büyk parçaları alalım dedik Sonuçta bozulucak sey değiller

Canım Hepsi Çok Güzzel maAşallah
Güzel Günlerde Kullanmak NAsip Olur İnşaAllah..
Korkmazın tombik bakır rengi Çaydanlıklara bayıldımm bende istiyorum ondannnn

.

Teşekkür ederim canım amin inş.
Korkmazın çaydanlığını alırken çok arastırdım cnm normal çaydanlığa vericeğime aynı fiyatı değişiklik olsun istedim

Güle güle kullan canım aldıklarını cat by luyano'cu seniİyi günlerde kullanırsın inş...

Sorma canım yaa özdilekte görmüştük sevdiceğimle çok begenmiştik ama cok pahalıydı indirimdeyken alıverdim Çok tatlılar amaa
Amin inş. teşekkürler tatlım

ne kadar çok nevresim takımı almışsın öyle,çokta iyi yapmışsın,bende bir kaç tane aldım ama daha almam gerekiyo.ayrıca kahvaltı takımınıda çok beğendim,güle güle kullan inşallah...

Açıkçası evlendikten sonra nevresime falan para vermek istemiyorum canım nevresime bişi olmaz dursun kenarda
Teşekkür ederim canım

aldıkların çok güzel canım güle güle mutlu mutlu kullanın

Teşekkür ederim

iyi günlerde kullanın inşallah canımm...
şu günlük yemek takımını ve kahvaltı takımını birleştirmen çok mantıklı olmuş
nerden aldın canım bunları

Teşekkürler tatlım
12 kişilik kahvaltı takımı bulamadım düşündüm yemek takımımın servis tabaklarıı kullansam diye ama onlara uygun reçellik almam gerekiyodu buda extra masraftı dedim en iyisi böyle hiç değilse farklı farklı tabaklar olmuycak kalabalık misafirim geldiğinde

bu topiğe müdahale edebilirm amaaa
nette ucuzluk sitesnden aldı cnm bi bak istersen çok da mantıklı oldu bu şekilde almıs olması

Et tatlım müdahale netteucuzluk tan aldım canım en ucuz ordaydı çünkü Tereddütte kaldım bu markada ilk defa duymuştum çünkü arastırdım ama hiç bir şikayet okumadım bi cesaret aldım bende iyiki almısım ama çok canlı renkler porselenide çok hoşuma gitti

ne demek rica ederm, cemrenin topiği hepimizin topiğip

Evet tatlım

cemrecim hayırlı olsun topiğin

taç harmony den sende de varmış güle güle kullan hepsini

Evet canım çok beğenmiştim onu Bide rengarenk çok hoşuma gitti teşekkürler tatlımmmm

Not: Allah herkese sevdiceğiyle aldığı cicileri bi ömür mutlu mesut sağlıklı kullanmayı nasip eder inş.

Evet güzel tercih yapmışsın :) bende alıcam en kısa zamanda aynısından

Amin.. Hepimize nasip eder inşaAllah..

Onun hayaliyle yatıp kalkıyorum desem yeridir Aynı evde sevdiğim ben ve bizim aldıklarımız
hayali bile süper

Ah ah sorma canım senn gene az kalmış benim en erken 2014 agustosu olucak 6,5 senedirde bekliyorum
Her anımda her saniyemde akımda rüyalarımda bile Allah inş. nasip eder bi ömür geçiririz sevdiğimizle

Ah ah sorma canım senn gene az kalmış benim en erken 2014 agustosu olucak 6,5 senedirde bekliyorum
Her anımda her saniyemde akımda rüyalarımda bile Allah inş. nasip eder bi ömür geçiririz sevdiğimizle

Ah ahh.. senin o gördüğün sadece askerlikten gelmesi :)
benimde 2 sene var :) askerden gelecek, işe girecek, söz nişan düğün :) çok var çookk

Az kaldı Az bugün bi gün daha bitti 1 gün daha yaklaştık kavusmamızaa
Benimki askere gitmedi daha
Allah kavustursunnnn

evet haklısın bir gün daha yaklaştık.. zamanın durma gibi bir ihtimali olmadıgından her geçen gün kavuşmamıza yaklaşıyoruz..

Aminn.. Cümlemizi inşaAllah :)

cnm hepsi çok güzel iyi günlerde kullanmak dileğiyle

iyi günlerde kullanman dileğiyle çok güzel hepsi...
maşallahhhhhhh

ne güzel valla erkenden başlamışsınız allah tamammına erdirsin çok güzeller hepsi. Hayırlısıyla kullanın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…