- Konu Sahibi reyhan 2004
-
Evet yardımcı abla yanlış yazmışımSinif annesi nasil temizlikten tuvaletten sorumlu olurki sinif ablasi olmasin o..veliler arasinda yasaniyo malesef kaale almayin
Yaptık. Biz yardımcı ablanın tavrının doğru olduğunu söylüyoruz bir kaç arkadaşla öğretmene müdüre, bunlar daha kalabalık bir şekilde gidip istemiyoruz değişsin diyorlar. Müdür de bıktı heralde imza toplayın demiş son olarak.Yarın gidip müdüre guvenlik ve mahremiyet ihlali nedeniyle velilerle ilgili sikayetinizi yapın derim ben. Yani orda sizin çocuklarınız da var her kafası esen girip wc ye ya da sınıfa mudehalede bulanamasın. Hem doğrudan destekte olmuş olursunuz, bırakın tavır alsınlar daha iyi kımıl zararlıları.
Şükür ki 3 ay kaldı. İnşallah ilkokulda karşılaşmam bu tiplerle.bu tiplerle muhattap olunmaz , at gözlüğü takarlar genelde çünkü.anaokulunda 10 sene kalmayacak sonuçta çocuk bırak takılma bu kadar.
Müdüre defalarca şikayet ettiler. İki defa imza toplandı çoğunluk kalsın dedi.Kapı önünde bekleşip iki saat dedikodu yaparlar ay var böyle tipler , kız haklı tabiki kime niye güvensin , müdürle görüşebilirsiniz bence
Çoğunluksanız sorun yok , zaten okulların kapanmasına ne kaldı muhattap olmayın yeterMüdüre defalarca şikayet ettiler. İki defa imza toplandı çoğunluk kalsın dedi.
Şimdi yine resmen kulis yapıyorlar.
Kesinlikle. Bir de bizi haksız çıkarmaya çalışıyorlar. İki defa uğraştı attıramadılar. Bu sefer işin içine yalan yanlış iftiralar atmaya başladılar. Kadının temizliğine filan laf ediyorlar.Nefret ediyorum şu bi b.k biliyor gibi her şeye maydanoz olan işgüzar velilerden. Bu kara cahil modeller de yeni çıktı. İnsanların ekmeğiyle oynamak ne kadar kolay.
Çoğunluktuk ama malesef resmen insanlara baskı kuruyorlar. Bu sefer artıracaklar kadını.Çoğunluksanız sorun yok , zaten okulların kapanmasına ne kaldı muhattap olmayın yeter
Evet çıkmış bulundum bir sefer. Hocamız yoktu grupta. Birde dedikodu aldı başını yürüdü tahammül edemedim valla.Kız haklı valla bende kimseyi içeri almazdım . Ama sizin yerinizde olsam gruptan çıkmazdım açıkcası
Aynı fikirdeyim valla bende aynı şeyi söylüyorum genelde sinir geliyor bazenKeşke herkes çoğalamasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?