Bir keresinde kesme biçme islerinden odevini tam çalıştıramadim.kendilerini kandırıyorlar ne popularıtesi.sınıfın popüleri kımdir bılıyormusunuz ya sınıfın en çalışkanları ya da öğretmenın fikirce yaşam tarzıyla benzeri olan velinin çocuğudur.idare edılır sınıf annesi sadece çünkü en angarya işleri yapandır hem de o tl ye.bunlarla uğraşmaktan çocuğunu bile ihmal eder.öğretmen kızı ve eski bir öğretmenim.durum tam olarak budur
Kadın neredeyse ogretmene çık dışarı dersi ben anlaticam diyecek :)))
Vallahi görmeniz lazım.kadinin duruşu konuşması yürüyüşü ile bı degistiki.sasiriyorum komşum ne hale geldiAhahahah yok artıkk :)))
Vallahi görmeniz lazım.kadinin duruşu konuşması yürüyüşü ile bı degistiki.sasiriyorum komşum ne hale geldi
anaokulunda öylesini de görmüştümAhahahah yok artıkk :)))
:))) Çocuğumun geleceği için yapıyorum diyor.ben gerçekten çocuğa artıları varmı bu durumun diye merak ediyorum.birde kimse aday olmadı diye gönüllü olarak yapıyor ama sağda solda siniftakiler beni önerdiler çok ısrar ettiler diye anlatiyormus.:)))
Bi gün öğretmenim diye hitab edin
Iyice bi havaya girsin :))))
:))) Çocuğumun geleceği için yapıyorum diyor.ben gerçekten çocuğa artıları varmı bu durumun diye merak ediyorum.birde kimse aday olmadı diye gönüllü olarak yapıyor ama sağda solda siniftakiler beni önerdiler çok ısrar ettiler diye anlatiyormus.
HahahaBencede saçma bir sey.bazilarida can atıyor.komsum sınıf annemiz oldu.suan bir havalar bir havalar sanki okul müdürü oldu.cocugumun geleceği için oldum diyor birde
Hem ne övmek.sanki basbakanAyy bide kendini övüyor :))
Çocuğun geleceğiyle ne alaka onu anlamadım
Sınıf anneliğinin çocuğa ne gibi faydası oluyorki??
açıkça yazayım mı.özellıkle eğitim seviyesi duşuk velilerın olduğu okullarda dır bu havalı sınıf anneleri.etrafına topladıkları yandaşları da aynı şekilde duşuk gelirli az eğitimli kadınlardır diğerlerine diş geçiremez çünkü.daha bugun sınıf annesinden şunu duydum ki kendisinin emeğine saygımda var:ayy derslerının çok ıyı olmasına gerek yok önemli olan mutlulukları.ayrıca öğretmen herkesi aynı seviyede yetiştırmış bazen biri bazen dığeri yuz alıyor.ılkokulda zorlamaya ferek yok.EE ben ne dıyorum:çalışkan çocuk mutsuz değildir bu birr.ben çocuğum her dersten yuz alınca mutlu oluyorum ikii.öğretmenler çalışkan çocukları daha fazla sever üçççç.23 kişiden 4 ü en fazla 5 i iyi gerisi vasat ve altı bu da dörtttt.ilkokul temeli olmayan çocuk iyi unıversite kazanamaz dedimmm ama içimden dedim ortamda değil aha haaa:))) Çocuğumun geleceği için yapıyorum diyor.ben gerçekten çocuğa artıları varmı bu durumun diye merak ediyorum.birde kimse aday olmadı diye gönüllü olarak yapıyor ama sağda solda siniftakiler beni önerdiler çok ısrar ettiler diye anlatiyormus.
anaokulunda öylesini de görmüştüm
zararı oluyor anne yorgun oluyor angarya işlerden evladına vakit ayıramıyorAyy bide kendini övüyor :))
Çocuğun geleceğiyle ne alaka onu anlamadım
Sınıf anneliğinin çocuğa ne gibi faydası oluyorki??
Seneye benim kizda 1. Sınıfa basliyacak. Bende hic kuzu olmayi beceremem ...kafama yatmayana he demem ....okuyorum burayı tecrübe edineyimo ne ki öğretmenler günü için sınıf basına 3 veli den pasta börek ıstenıyor tabak bardak parası ıstenıyor.sınıfın butun suslemelerı her özel gunlerde yapılıyor.öğretmenler günü normal ama anneler gününde bile hediye alınıyor.ha birde whatsap a istemedığı bir şey yazarsak veli olarak uyarı yapıyor kadın sanki öğretmen gibi.ha ben de eskı bır öğretmen olduğumdan pabuç bırakmıyorum muhalif oluyorum zaman zaman.ama çoğu veli onları sanki maaşlı memur mıllı eğitimin atadığı görevli gibi sayıp korkuyor yav
zararı oluyor anne yorgun oluyor angarya işlerden evladına vakit ayıramıyor
Bende aynen o canımlara bide öpücük emojilere çok sinir oluyorumBizimde sınıfın watsap grubunda canım cicimler havada uçuşuyor.ve bunlar birbirinin arkasından sevmediğini bırakan insanlar
benimki 2. sınıf bu sene benim ılk 2 ay sonunda hepsiyle sorunum olur çünkü kendi karekterim fıkırlerim var koyun değilim başkaları gibi.yönetmeyi sevmem ama yönetilmem de siz de aynını yapın.önemli olan öğretmendir .bizim öğretmen çok karekterli çağdaş çocukları çok seven velilerle mesafeli bir kadındır.sınıf anneliği yasaklanmıştı 2017 de genelgeyle ama hala her okulda var.aslında gerekli ama dozunda yapılırsaSeneye benim kizda 1. Sınıfa basliyacak. Bende hic kuzu olmayi beceremem ...kafama yatmayana he demem ....okuyorum burayı tecrübe edineyim
Öyle diyenlerde mi varmis.ben verilen görevlerden ödevlerine zor yetisiyorum.o zmn cocugumun geleceginden calmis oluyorum.Bir sürü pano hazirlattilar.özel günlerde hem bizim sinifi hem de baska siniflari da süslettiler.baska bir günde de süsleri tek tek cikarmaya cagirdilar.akliniz varsa sinif annesi olmayin. Ben bilmezdim ki basima bunlarin gelecegini.yolda kufur ede ede yuruyorum.Hahahaçocuğunun geleceği içinmiss
Ayni fikirdeyim sizinle ogretmen caliskan ogrenciyle her zaman daha ilgilidir... kızım suan anaokulunda simdiden birinci sinifa hazirlamak icin elimden geleni yapiyorumbenimki 2. sınıf bu sene benim ılk 2 ay sonunda hepsiyle sorunum olur çünkü kendi karekterim fıkırlerim var koyun değilim başkaları gibi.yönetmeyi sevmem ama yönetilmem de siz de aynını yapın.önemli olan öğretmendir .bizim öğretmen çok karekterli çağdaş çocukları çok seven velilerle mesafeli bir kadındır.sınıf anneliği yasaklanmıştı 2017 de genelgeyle ama hala her okulda var.aslında gerekli ama dozunda yapılırsa
ılk hafta bır veli sınıf annesi oldutoplantıda ben de onayladım becerıklı bır kadın çünkü.aynı gun whatsap ta bır baktım yakın arkadaşı kendını yardımcısı ilan etmiş dığerlerı de tebrık edıyorlar.devreler attı bende.bir kişi yeter ben kabul etmıyorum dedım bazı veliler ayy biz istiyoruz dedıler.artesı sabah arabama atladım doğru okula öğretmenı buldum gerekçemi açıkladım 5 dakıka sonra sözde anne yardımcısının görevi bitti.kendi bile şok oldu 24 saat yapamadı he he heBende aynen o canımlara bide bunlara çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?