Sınıf anneliği ve stres

Bir keresinde kesme biçme islerinden odevini tam çalıştıramadim.

:)))
Bi gün öğretmenim diye hitab edin
Iyice bi havaya girsin :))))
:))) Çocuğumun geleceği için yapıyorum diyor.ben gerçekten çocuğa artıları varmı bu durumun diye merak ediyorum.birde kimse aday olmadı diye gönüllü olarak yapıyor ama sağda solda siniftakiler beni önerdiler çok ısrar ettiler diye anlatiyormus.

Ayy bide kendini övüyor :))
Çocuğun geleceğiyle ne alaka onu anlamadım
Sınıf anneliğinin çocuğa ne gibi faydası oluyorki??

açıkça yazayım mı.özellıkle eğitim seviyesi duşuk velilerın olduğu okullarda dır bu havalı sınıf anneleri.etrafına topladıkları yandaşları da aynı şekilde duşuk gelirli az eğitimli kadınlardır diğerlerine diş geçiremez çünkü.daha bugun sınıf annesinden şunu duydum ki kendisinin emeğine saygımda var:ayy derslerının çok ıyı olmasına gerek yok önemli olan mutlulukları.ayrıca öğretmen herkesi aynı seviyede yetiştırmış bazen biri bazen dığeri yuz alıyor.ılkokulda zorlamaya ferek yok.EE ben ne dıyorum:çalışkan çocuk mutsuz değildir bu birr.ben çocuğum her dersten yuz alınca mutlu oluyorum ikii.öğretmenler çalışkan çocukları daha fazla sever üçççç.23 kişiden 4 ü en fazla 5 i iyi gerisi vasat ve altı bu da dörtttt.ilkokul temeli olmayan çocuk iyi unıversite kazanamaz dedimmm ama içimden dedim ortamda değil aha haaa

Seneye benim kizda 1. Sınıfa basliyacak. Bende hic kuzu olmayi beceremem ...kafama yatmayana he demem ....okuyorum burayı tecrübe edineyim

Seneye benim kizda 1. Sınıfa basliyacak. Bende hic kuzu olmayi beceremem ...kafama yatmayana he demem ....okuyorum burayı tecrübe edineyim
benimki 2. sınıf bu sene benim ılk 2 ay sonunda hepsiyle sorunum olur çünkü kendi karekterim fıkırlerim var koyun değilim başkaları gibi.yönetmeyi sevmem ama yönetilmem de siz de aynını yapın.önemli olan öğretmendir .bizim öğretmen çok karekterli çağdaş çocukları çok seven velilerle mesafeli bir kadındır.sınıf anneliği yasaklanmıştı 2017 de genelgeyle ama hala her okulda var.aslında gerekli ama dozunda yapılırsa

Hahaha çocuğunun geleceği içinmiss
Öyle diyenlerde mi varmis.ben verilen görevlerden ödevlerine zor yetisiyorum.o zmn cocugumun geleceginden calmis oluyorum.Bir sürü pano hazirlattilar.özel günlerde hem bizim sinifi hem de baska siniflari da süslettiler.baska bir günde de süsleri tek tek cikarmaya cagirdilar.akliniz varsa sinif annesi olmayin. Ben bilmezdim ki basima bunlarin gelecegini.yolda kufur ede ede yuruyorum.

Ayni fikirdeyim sizinle ogretmen caliskan ogrenciyle her zaman daha ilgilidir... kızım suan anaokulunda simdiden birinci sinifa hazirlamak icin elimden geleni yapiyorum )

Bende aynen o canımlara bide bunlara çok sinir oluyorum
ılk hafta bır veli sınıf annesi oldutoplantıda ben de onayladım becerıklı bır kadın çünkü.aynı gun whatsap ta bır baktım yakın arkadaşı kendını yardımcısı ilan etmiş dığerlerı de tebrık edıyorlar.devreler attı bende.bir kişi yeter ben kabul etmıyorum dedım bazı veliler ayy biz istiyoruz dedıler.artesı sabah arabama atladım doğru okula öğretmenı buldum gerekçemi açıkladım 5 dakıka sonra sözde anne yardımcısının görevi bitti.kendi bile şok oldu 24 saat yapamadı he he he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…