- 9 Aralık 2025
- 51
- 24
- 3
- Konu Sahibi esradegirmeciiii
Okulda yasak olmasına rağmen sınıf annesi uygulaması devam ediyor.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok saçma bence konuşmalısın okulda yasak istemiyorum diye kim oluyor pardon da sınıf annelerinin bu egosu sanki çok büyük bir ünvanmış gibiOkulda yasak olmasına rağmen sınıf annesi uygulaması devam ediyor. Uygulamadan rahatsız olduğum halde topluluğa ayak uydurmaya çalışıyorum. Sınıf annesi, WhatsApp grubundan velileri topluyor ve özel günler için para topluyor. İletişimde kalmak için kendisine Instagram’dan istek gönderdim ve kabul etti, ancak sonrasında beni engelledi. Engelleme çok ciddi bir sınır koyma değil mi? Bir sınıf annesi sınıftaki veliyi neden engeller? Artık bu organizasyonlara katılmak istemediğim için paylaşmak istedim; çok sinirliyim bu duruma.
Nasıl yaniYaz cimere ortalik olsun 56![]()
Evet üzüldümDengesizin birini resmi bir kurummuş gibi kafaya takıp buraya yazmaya değer görmekte ne bileyim,muhatap olmazsınız mecbur değilsiniz.
Yoo hiçte mecbur değilsiniz hediye vs durumu ben olsam ona inat katılmam hiç bir dediğini dikkate almam o kim ki öğretmenle direkt muhatap olma hakkınız var sonuçta ,bende sınıf anneliği yaptım bu aradaSınıf annesi olduğu için muhatap olmak zorunda kalıyorsunuz o yüzden uygulamadan rahatsızım öze
Katılmadığım zaman çocuğum arkadaş ortamından yapılan organizasyonları duyup etkilenebiliyorYoo hiçte mecbur değilsiniz hediye vs durumu ben olsam ona inat katılmam hiç bir dediğini dikkate almam o kim ki öğretmenle direkt muhatap olma hakkınız var sonuçta ,bende sınıf anneliği yaptım bu arada![]()
Evet bunu okullar sürdürmeye devam ediyor yasak olduğu haldeSınıf annesi nedir ya. 11 senelik öğretmenim asla anlayamadığım bir konu bu. Ne vasfı var bu kişinin? İlkokuldayken bizim de vardı böyle bir dangalak. Annem de hiç sevmezdi. Öğretmen gibi tavırlara sahipler bir de
E tamam başka bir arkadaşınız ile ücreti yollayın çözümsüz değil veya çocuğunuz ileKatılmadığım zaman çocuğum arkadaş ortamından yapışan organizasyonları duyup etkilenebiliyor
E tamam başka bir arkadaşınız ile ücreti yollayın çözümsüz
İbana atıyoruz ama organizasyonlara cocuk için katılmak zorunda kalıyoruzE tamam başka bir arkadaşınız ile ücreti yollayın çözümsüz değil veya çocuğunuz ile
Evet bununla uğraşmak ta vakit istiyorBazı işsizlere iş lazım ki egoları sissin falan. Uğraşmaya değmez.
Oturup sohbet ettiğimiz için aynı ortam da ekledim, kendisi kabul etti, tabiki de mecbur değil etmeye kabul, sonra engellemesi tuhaf geldiWp gurubu varmış zaten sizin sosyal medyadan arkadaşlık isteği atmanız bana daha kel alaka geldi.
Bir daha kimseyi eklemeyi düşünmüyorum zaten okuldan bu durumları yaşamamak içinWp gurubu varmış zaten buna rağmen sizin sosyal medyadan arkadaşlık isteği atmanız bana daha kel alaka geldi.
İsteği kabul etmeyebilir ama engellemek rahatsız edici sürekli muhattap olmak zorunda kaldığınız birisi tarafındanWp gurubu varmış zaten buna rağmen sizin sosyal medyadan arkadaşlık isteği atmanız bana daha kel alaka geldi.
Bu kadar anlam yüklemeyin bence gereksiz bir kişiye görmezden gelinİbana atıyoruz ama organizasyonlara cocuk için katılmak zorunda kalıyoruz