Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kendini devlet başkanı gibi hissedip bütün velilere eşit mesafede durmak istedi zaargerçi devlet başkanı ve eşit mesafe diyince de bir tuhaf oldu ama neyse Takılmayın çok, mesafeli durun siz de.
Kendini devlet başkanı gibi hissedip bütün velilere eşit mesafede durmak istedi zaargerçi devlet başkanı ve eşit mesafe diyince de bir tuhaf oldu ama neyse Takılmayın çok, mesafeli durun siz de.
Kimliğini açık ediyorlar işte.
Daha once benim başka ıkı şikayetimde adımı soyadımı verdiler o zaman yl de ogrenciydim on yıllık mevzu.
Sımdı de aynısı olsun istemiyorum
Kimliğini açık ediyorlar işte.
Daha once benim başka ıkı şikayetimde adımı soyadımı verdiler o zaman yl de ogrenciydim on yıllık mevzu.
Sımdı de aynısı olsun istemiyorum