- 31 Ağustos 2015
- 1.524
- 1.989
- 133
- Konu Sahibi golgelericinde
-
Evet işte aslında bu zorunluluk hissini sevmiyorum ben de. TeşekkürlerBence hediye alma ya, sonra sen de davet edeceksin o da kendini zorunlu hissedecek. Ne gereksiz bir nezaket.
Hani arkadaşın yeni evine davet etse ev hediyesi al diyeceğim ama bunda hiç gerek yok.
Çayın yanına yemek için kek, börek falan yapın gidin bence. Hediye de almayın.
İlle elim boş gitmek istemezsen çiçek al:)
Ama hediye alma
Çiçek gerçekten aklıma hiç gelmemişti cok iyiBi kek, bi çiçek misss. Ama saksı çiçeği
Değil kocam ona da kızıyor mesela , ekstra sorumluluk diyor
Aynen öyle. İçinden gelir bir gün onu anlatan bir şey alırsın ama evine giderken hediye alırsan sen onu davet ettiğinde o da hediye almak zorunda hisseder. Bu tarz, gereksiz bir nezaket zinciri başlar.Evet işte aslında bu zorunluluk hissini sevmiyorum ben de. Teşekkürler
Aynen öyle. İçinden gelir bir gün onu anlatan bir şey alırsın ama evine giderken hediye alırsan sen onu davet ettiğinde o da hediye almak zorunda hisseder. Bu tarz, gereksiz bir nezaket zinciri başlar.
Hiç sevmediğim şeyler:)
Hele bu ekonomide niye insanları sıkıntıya sokasin.
Ben ilk kez gittiğim evlerde ya elimi kolumu sallayarak gidiyorum ya ayçiçeği alıyorum:)
Kutu ne misal.Ben kaynanamla tanişacagim zaman bile bu kadar dusunmemiştim. Gelirken yol ustunde ugrayip bir kucuk kutu bir şey aldim elime gittim.
Kutu ne misal.
Kaynanama, tanısmamizin şerefine kutu cola aldım de..
N'lur de
Hem küçük kutulardan 200 ml'lik
Ya çok zoraki geliyor bana. Biri benim evime gelişte hediye getirse ister istemez beni davet ettiğinde stres olurum ne alsam diye. Ya da almam ama kötü hissederim.Ben kaynanamla tanişacagim zaman bile bu kadar dusunmemiştim. Gelirken yol ustunde ugrayip bir kucuk kutu bir şey aldim elime gittim.O da son dakika aklima geldi normalde yaptigim şey degildir goturmem.
Eşimin cevresi de oyle, hic bizim eve gelen hediye getirmedi veya yanlarinda yiyecek icecekte getirmezler. Biz de ayni şekilde goturmeyiz pek.
Ya çok zoraki geliyor bana. Biri benim evime gelişte hediye getirse ister istemez beni davet ettiğinde stres olurum ne alsam diye. Ya da almam ama kötü hissederim.
Ne gerek var ki :)
Bir arkadaşim var, (tamamen beni sevdiğinden ve o çiçekle benim aramda bir bağ kurduğundan) her buluşmaya erengul çiçekleri alir gelir. Bir kere mevsimi kaçmış heralde çiçeğin onda da başka hediyeyle gelmisti. Allah razı olsun, beni de mutlu eder. Kiza da bayılıyorum,böyle hissettiğimi bilse eminim üzülür ama yani onunla buluşmak beni strese sokuyor ister istemez çünkü mahcup oluyorum.
Şimdi tekrar buluşacağız, sirf eli boş gelmeyeceğini bildiğim için gitmeden hediye siparişi vereceğim - aylardır işsiz olmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?