• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sınıf öğretmenliğiii

doLunaay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
866
6
46
Eskişehir
arkadaşlar ataması azalınca sınıf öğretmenliği puanları çok fazla düştü. ben de bu yıl sınıf öğretmenliği istiyorum ataması ne olursa olsun.
ama şu var, aniden düştüğü gibi aniden yükselme ihtimali var mı acaba?

çok çok çok düşük bir ihtimal bence. ya aslında şu var, illa ki bir şekilde atanırsın ama yer değiştirmesi çook zor ve asıl kötü olan da bu. ben 5 sene doğuda çalıştıktan sonra zar zor çok ta iyi olmayan bir yere geldim. branşçıların yerinde olmayı çok isterdim. ama tabi ki sırf yer değiştirme açısından geçerli bu söylediklerim. onun dışında sınıf öğretmenliği hiç bir branşa değişilmez bence...

çok çok çok düşük bir ihtimal bence. ya aslında şu var, illa ki bir şekilde atanırsın ama yer değiştirmesi çook zor ve asıl kötü olan da bu. ben 5 sene doğuda çalıştıktan sonra zar zor çok ta iyi olmayan bir yere geldim. branşçıların yerinde olmayı çok isterdim. ama tabi ki sırf yer değiştirme açısından geçerli bu söylediklerim. onun dışında sınıf öğretmenliği hiç bir branşa değişilmez bence...
anlıyorum teşekkür ederim

eskişehir ankara ve izmirde sınıf öğretmenliği tutuyor fakat malum puanları çok düştü bölüm kötüye gidiyor atamalarıda sıkıntı , kuzey kıbrıs oddü kampüsünde psikoloji %50 burslu tutuyor aılemın durumu orta zar zor öderler biliyorum ama çok kararsızım , fikir verirseniz çok sevinirim

binlerce mezun atanmayı bekliyor bu branşta ama ne olacağı belli olmuyor burası Türkiye eğitim işleri aniden değişiyor. 4+4 sistemi kaldırılsa alım artabilir fakat bu sadece ihtimal. Kıbrıs sadece okul masrafı olarak değil günlükte de pahalı bir yer olduğunu duymuştum. ilerisini iyice düşünüp araştırmanı tavsiye ederim bir anlık fikirle karar verme :34:

Ben de yazmayi dusunuyorum. Baska yazmayi dusunen var mi kizlar, siralamalariniz kac

Back
X