Sınıfta rezil oldum:(

Böyle durumlarda sanki hiç lise okumamışım gibi hissediyorum.
Hiç öyle şeylere takılma sende Gül geç anacım ya

Hepinize kucak dolusu teşekkürler siz olmasanız ben kime anlatacağım ya..Bu arada yarın tutumum nasıl olmalı?Büyük ihtimal ben gelince gülüşüp dalga geçenler olacak.
Bu arada o çocuk genel olarak herkese öyle davranıyor.Ama beni daha sessiz gördü sanırım.Yoksa hoşlanma falan sanmam

hayatinda ilk kez 100 almis heralde luzumsuz :)
ne uzuluyosun ki ben lisedeyken ilk sene resimden 0 almistim dusun yani o derece berabatki kanaat notu bile yok ama banane herkes her konuda yetenekli olmak zorunda degil yarin yine ayni sey olursa soyleyenin dera durumuna gore hayatinda ilk kez 100 alinca insan boyle oluyo demekki de cekil :)

Yarın tutumun normal olsun,onların dediklerini umursamıyormuş gibi gir sınıfa.. Baktın birşey dedi; birazcık eğil yüzüne ve parmağınla sus işareti yap sesli bi şekilde.. Hiçbişey demeden çevir yüzünü sonra.. Öyle kalakalsın şaşkın..

yeni geldiğin için seni ezmeye çalışıyorlar.

sevmemişler seni. klasik ezelim özgüvenini zedeleyelim psikolojisi.

asla umursama ve bikaç kişiyle yakın olup kendine çekmeye çalış.

sakın sinirlenip takma kafaya. daha çok üstüne gelirler, sen de gül, sen de onlarla dalga geç.

iyi olduğun alanda bu sefer düşük alanla dalga geç.

ben olsam bedende 90 alıyorum en azından senin gibi fizikte 30 almıyorum :) derdim.

tabi bunu başarabilmek için hem derslerini iyi tut, hem kılığın kıyafetin düzgün olsun, dalga geçmek için fırsat verme.

Benimle dalga geçenlere ben de katılıyodum ne var ki bunda abartacak? Hahaha bi atlayamadım de geç. Azıcık zevk almasını elalemle eğlenmesini bil. Yoksa lise bitmez güzelim

Kendinle dalga geçmeyi bilirsen kimse senle dalga geçemez (gül ve geç)

Sen de kendini dalgaya al. Eğer alındığını belli edersen daha çok üstüne gelirler.

Ben de lisedeyken her beden eğitimi dersinde düşerdim bi insan voleybol basketbol oynarken koşarken hiç mi doğru düzgün ayağının üstünde duramaz Tam potaya yaklaştım basket geliyo pat yerdeyim totom havada
Sonra ben de arkadaşlarla otururken anlatır anlatır gülerdim geçen yine düşmüşüm... diye başlardım

Ben herkesin yaptigini yapmam , bir ayricaligim olmali. O yuzden sizin gibi 100 almak istemedim de gec.

Oteki derslerine bak sen. Oradaki notlar daha onemli.

Rezil olacak ne var hayatım? Kendi çapında espri yapmış
Benim de aklıma lise 1 anım geldi. Fizik sınavından zayıf almıştım, sınıftaki gerzek çocuklardan biri öğle tatilinde sınıfın ortasında "Aldın mı yine zayıfını?" diye sormuştu alaylı alaylı. Bende de matematik, fizik, kimya hep zayıftır, dilciydim. Hey Yarabbim. Var böyle mallar, gül geç.

Benim ikinci ismimle 4 sene dalga geçtiler. Lisedeyken çok zayıftım, boyum da uzun. Çırpı bacak diye çağırıyorlardı. Gülüp geçiyordum. Büyüdük tatlı bir anı olarak kaldı hepsi. Benimle en çok dalga geçen arkadaş daha bu yaşında kel kaldı. Şimdi ben onunla dalga geçiyorum o gülüyor. Kısacası çokta şey yapmamak lazım

Sanırsın tüm sınıf birer jimnastikçi de sen olaya fransız kalmışsın. Senle dalga geçen çocuğun da muhtemelen gözü vardır sende de lise çağında sevdiği kızı aşağılayarak hoşlandığını belli ettiğini sanma evriminde oluyor genelde erkekler

Yeni gelmişsin ya bir de o liseye o yüzden göze batmışsındır cnm, sakın takma , unutmuşlardır bile.

Anısı kalır.

Yarın hiç birşey olmamış gibi davranacaksın ama daha fazla özgüvenli ve hazır Cvp ol cnm.

Hayat kademe kademe işte, bunlar kaynanaya laf yetiştirme, kocaya kendini ezdirmeme ve iş hayatının stajı.

Bir sonra ki levele geçene kadar tadını çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…