- 25 Kasım 2016
- 64
- 32
- 3
- 27
- Konu Sahibi darlingsoap
-
Aynı şeyi düşündümO lafı söyleyen çocuk senden hoşlanıyor
Merhaba ablalarımÖncelikle burda yazacağım olay belkide çoğunuz için saçma olacak ama ben bunu kafaya baya taktım ve en azından buraya yazayım dedim.Şimdi ben bu sene okul değiştirdim ve lise 3 öğrencisiyim.Geçtiğim lisenin eğitimi falan gayet iyi.Haftada bir kere beden dersimiz var.Neyse bu hafta uzun atlama yapacakmışız.Benim fiziğim falan iyidir aslında yani yapabilirdim ama nedense birazda heyecan yaptım ve pekte iyi bir atlayış olmadı.Tüm herkes güldü.Pek umursamadım bende kendime güldüm.Sonra hoca bana biraz düşük not verdi.Düşük not dediysem sınıfa göre düşük.90 verdi ki bence iyi ve normal bir not.Ama sınıfta en düşük not bende.Herkes 100 aldı.Ve notlarımız okunduğunda herkes bana güldü.Yine pek takılmadım ve bende güldüm.Teneffüste ben sınıfa girdiğimde sınıftan bir çocuk beni kast ederek "veee herkes yüz alırken 90 alan kız geldi" dedi.Bu sefer cidden kötü hissettim sanki ilkokuldayız bu ne ya,neyin not yarıştırması?Çocuğun bu dediklerine herkes güldü
Bunun üzerine arkadaşım beni teselli etmeye başladı ama düşünsenize benim için ne kadar utanç verici bir durum.
Dediğim gibi asla üzülmem aldığım puana veya yapamayışıma..Tek takıldığım herkesin bunu dalgaya alması.Bende kendime gülen birisiyim tamam ama bir süre sonra onlarda abarttı.Ağlayacaktım ya.Sizden istediğim belki sizinde böyle yaşanmışlıklarınız vardır.Lütfen beni rahatlatın çok doldum şimdide ağlayarak yazıyorum bunları.Hatam varsa onuda söyleyin lütfen yazacağınız herşey altın değerinde benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?