Sınıfta rezil oldum:(

Ben de lise 2 yim bizde de hareketlerin neredeyse aynıları yapılıyor bedende ama senin arkadaşların çok cinsmiş.O çocuk sana bidaha karışırsa
"Ne oldu x kızları etkileyemedin de bana laf sokmaya çalışarak mı dikkat çekmeye çalışıyorsun" de şakayla karışık.
Tarzında laflar sok.diğerleri de iğneleyici tavrından çekinir laf söylemezler

Orta okulda takla atılacaktı bende beceremiyordm evde döşek üstünde denedim denedim hep ayaklar havada kaldi atamadım kendimi okulda da yapamadım herkes güldü... 4 vermişti öğretmen esnek olan bana valla geçti gitti unutursun üzülme

Susup ağlayacak gibi olacağına ciddi bir tavırla lafı ağzına sok herkesin içinde, hatta bunu bikac kisiyede yap bak göreceksin bidaha sana bisey soylerken iki defa dusuncekler. :)) Eminim karsindakide mükemmel değildir.

Sen bozulmazsan onlar da üstüne gelemez lise psikolojisi işte.ben de beden dersinde hep rezil olanlardan biriydim senin tabirinle,mesela herkes takla atardı ay ben atamam derdim,herkes koşarken ben biraz kossam ay dalağım sisti kosamiyorum ama ben derdim, herkes gulerdi.o öğretmen deli olurdu sana 1 vercem bunu hak ediyorsun der bagirirdi benim umursamaz tavrim herkesi güldürdü.diger derslerim genelde 5 ti tabi beden öğretmeni de ancak 4 verebilirdi bana yine de.aslinda ben akıllılık edip bu eksikliğimi dikkat çeken bir davranış haline getirdim idol oldum resmen :) bunu o zamanki psikolojiye gore yazıyorum.m anlatabildim mi bilmiyorum.ergen psikolojisi işte ezik olsan böyle olduğun için rezil olursun ama ben bunu yaptığımda herkesin dikkatini çekiyordum o zamanki akılla.zaten yapamıyorum bari ilginç olayım dedim herhalde abarttim iyice.gulle atılıyordu o da neyse tam saçmalık herkes uğraşıyordu bir hareket var ona gore atılıyor ben elime aldım öyle ativerdim ne yapayım atamam ki işte böyle atabilirim diyordum tabi olan hocaya oluyordu hiç unutmam kızaran bir adamdı rengi kıpkırmızı olurdu.bence sen de ben narin bir kızım bu kadar atlayabilirim de gec.

Lise 1' de takla atma sınavında aldigim şekli hâlâ unutamıyorum

Üstelik 12. sınıflar bile vardı

Aldığım şekilden beni onlar kurtardıSağolsunlar hep beraber güldük, takılma böyle şeylere.

Lise yıllarında öyle durumlar oluyor. Belki senin de başka bir arkadaşına gülldüğün bir durum olmuştur. Herkesin başına gelebilir. Bir haftaya unutulur zaten, rahat ol. Benim lisede en nefret ettiğim dersti beden eğitimi. Çünkü kızlar hep voleybol oynamak zorundaydı. Ben de voleybolu hiç sevmem, beceremem de zaten. Bir gün hocamız voleybolda atış yaptırdı ve bundan bize not verdi. Ben filenin üstünden geçiremedim topu, filenin ortasindaki yırtıktan, filedeki delikten geçirdim. Filenin ustunden geciremedigim için geçirene dek atış yaptırdı hoca ve en sona ben kaldım,bir tek ben geçiremedim. Bana çok güldüler , ben de guldum halime. Bana kalırsa o topu filedeki delikten geçirmek her babayigidin harcı değildi, ben hocanın yerinde olsam yüz verirdim bana Beden eğitimi dersinde ki başarısızlığımı matematik dersinde ki basarimla unutturdum ben, sen de başka bir dersteki basarinla unutturabilirsin bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…