- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
-
Yasi tutsa zaten evlenirler kacip saklanmak zorunda kalmazlar, ev aradiklarina gore yasi tutmuyor oh ne guzel.. sizin de basiniz yanmasin ev falan vermeyin acik acik da soyleyin.. yil 2018 kacma mi kaldi ya..
Ah pardon...ama neticede esinizin akrabasi, siz niye kafaya takiyorsunuz bu kadar...ailece onlar cözsünler, Tabiki evine alma, hem darilanda darilsin...hani mecburi yardim amacli olsa neyse ama kacmayi göze almislar ama ev kuracak durumda degiller. Süper bir gelecek bekliyor kizi :/
Kabul etme tabiki...
Hele ki kızın yaşı 18 den falan küçükse valla sizde kaçıran kadar ceza alırsınız onlara ev açıp yardım ettiğiniz için...
Yok cnm eşimin nosu bir haftadır falan kapalı bayiyle alakalı bir sorun yani. Kuzenin annesiyle babası aksam buyuk ihtimal gelirler buraya
evet doğru düşüncen
ben de istemezdim
kaçıracaksa kalacakları yeri de planlasalarmış
burada planlanan senin ev olmus
Kuzen maaile size geleceklerine gidip kızın ailesi ile usulünce konuşsa ya..
Nasıl avukatmış onu diyen? 18 olmadıysa anne babanın rızası alınır nikah için bile.
Kuzen başına iş alacak kesin. Siz hiç bulaşmayın bence..
Kızın babası laftan anlamıyor diyorlar bilmiyorum gerçi bütün herkez öyle diyor hayırlısı artık
Evinizi kullanmıyorsanız kiraya verseniz daha mantıklı olmaz mı? Boş evin olup olmamasından çok bu kaçırılma olayını destekliyor musunuz o önemli. Eğer desteklemiyorsanız 10 tane eviniz olsa da kabul etmeyin.
Kizin anne babasina gunah. Sizin tum sulayleniz bence bu gunaha ortaksiniz, hep birlikte karsi tarafin ahini alacaksiniz. Bi sekilde kizin ailesini uyarin, olmaz mi?
Gunah yahu gunah. evin derdine dusmussunuz, dert bence cok daha baska ve buyuk.
İyi de kız kendi kaçıyor. Reşitte ben ne yapabilirim. Ben kızı hiç görmedim bile.
aslinda karismamak en dogrusu haklisinda, iste insan empati kurunca gercekten sinirleniyor boyle seylere. salak kiz, gorur anyayi konyayi kacsin bakalim.İyi de kız kendi kaçıyor. Reşitte ben ne yapabilirim. Ben kızı hiç görmedim bile.
Nisanliysa niye kaciyorlar ki?
Evinizi acmayin tabiki
O zaman kizini nisanlamasaymis o da ayri bir tipmis dogrusu. Kizini maddi gelir olarak kullanan ailelerden tiksiniyorumBabası görüştürmüyormuş. Altınlar hediyeler istiyormuş. Hatta kızı dövmüş gizli buluştuklarını duyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?