Sinir bozucu durum..

Yasi tutsa zaten evlenirler kacip saklanmak zorunda kalmazlar, ev aradiklarina gore yasi tutmuyor oh ne guzel.. sizin de basiniz yanmasin ev falan vermeyin acik acik da soyleyin.. yil 2018 kacma mi kaldi ya..

Yası tutuyor canım iki aydır bekliyorlardı. Yaşının dolmasını. Acıkcası beni ilgilendirmiyorlar. Sadece bize dokunmasınlar yeter

Kafama taktığım ev konusu benim evimde kalmalarını istemediğim için. Ama esim de istemiyor reddecegiz böyle bi teklifle gelirseler

Kaçarak evlenmesine sebep mi olacaksınız sakin ha ! Kendi kızının başına gelse ne hissedersin çok kötü bir durum

Kızın babası laftan anlamıyor diyorlar bilmiyorum gerçi bütün herkez öyle diyor hayırlısı artık

Kimsenin babası laftan anlamaz benim babamla eşim arasında uçurumlar var siyasi olarak dini olarak her konu da zitlar babam istemedi bizde düşündük kaçmayı ya dedim ben bir adam için niye babamı karşıma alayım sonra bana ev açacak olan kişilerle görüşmeyi kestim bana bunu söyleyen kişileri hayatımdan çıkarttım

Kizin anne babasina gunah. Sizin tum sulayleniz bence bu gunaha ortaksiniz, hep birlikte karsi tarafin ahini alacaksiniz. Bi sekilde kizin ailesini uyarin, olmaz mi?
Gunah yahu gunah. evin derdine dusmussunuz, dert bence cok daha baska ve buyuk.

Kaçırılma olayı beni pek ilgilendirmiyor. Ama acıkcası üzülüyorum kıza da. Hiç bişey göründüğü gibi degil. Kuzen iyi bi insan onu ezme deger verir. Ama kuzenin babası fena haklarında hayırlısı.

Kizin anne babasina gunah. Sizin tum sulayleniz bence bu gunaha ortaksiniz, hep birlikte karsi tarafin ahini alacaksiniz. Bi sekilde kizin ailesini uyarin, olmaz mi?
Gunah yahu gunah. evin derdine dusmussunuz, dert bence cok daha baska ve buyuk.

İyi de kız kendi kaçıyor. Reşitte ben ne yapabilirim. Ben kızı hiç görmedim bile.

Kuzende kızı kaçıracak "şey" varsa,
barındıracak ev de olmalı.
Neyine güveniyomuş beyefendi?

O saftirik kız da sağa sola el açıp ev arayan herifle kaçmaya hazırlanıyor he.
Bravo vallahi bravo!
Herşey müstehak bu cinslere,herşey.

Siz de üzerinize düşeni yapın.
Yani,karışmayın,bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…