Sinir bozucu durum..

22 yaşında normalde ders notu yukseltmeyle ugrasmaliydin senin derdin okul ders son çıkan sinemaya gitmek tiyatroya gitmek derdi olmalıydı

Sen hayvana bakıyorsun kayinvalideyle yaşıyorsun 2. Sınıf insan muamelesi görüyorsun

Ah ah...

Kesinlikle kabul etme ve evinde yasa
Hemende çocuk yapma lütfen marifet degil

18 den küçük kızı kaçırmak çok tehlikeli dizinde yardım yataklıktan içeri alırlar valla allah korusun asla tamam demeyin. Eşiniz de de ne cesaret acabaaaa

Kesinlikle kabul etmeyin. Kaçıracak adam kılıfınıda bir zahmet hazırlasın.
Ev kiralayacak cebinde para yoksa ne demeye saçmalıyor... ay gerçekten büyük saçmalık. Sizene sakın karışmayın.

Bende neden saklandıklarını anlayamadım. Yaş tutuyor nasıl olsa.

o işte bir iş var sizin bilmediğiniz,
çünkü bu işlerin 2 çeşidi vardır, ya kızı kaçırır evlenir, nerde yaşayacaksan oraya getirirsin.
ya evlenmende yasal bir engel vardır, eşkıya gibi kaçar saklanarak yaşarsın.
ama her iki durumda da kızı kaçırıp kuzeninin evine kalmaya götürmezsin o ne öyle kız atacak boş ev arayan ergenler gibi

Direk ihbar ederdim .Ne sacma sapan abuk subuk ...............ayyy ruhum daraldı.Bu ne absürd bir durum .Yıl olmus bilmemkaç yaaaa.Kıza iyilik edin ihbar edin belliki durum pisman olacak.

Evinizi kullanmıyorsanız kiraya verseniz daha mantıklı olmaz mı? Boş evin olup olmamasından çok bu kaçırılma olayını destekliyor musunuz o önemli. Eğer desteklemiyorsanız 10 tane eviniz olsa da kabul etmeyin.

22 yaşında kv ile yaşayan köyde hayvanlara bakan ve halinden zerre şikayetçi olmayan birisi sizce ne kadar dinler sizi
Benim ağzım açık kaldı resmen
Köy hayatı yasamadiysaniz bilmeye bilirsiniz malasef bu sekilde hayat süren çok kişi var

Alan memnun saran memnun. Ben kendime bakarım kız bilerek geliyor beni ilgilendirmez ki.

kimse kabul etmesin.
nişanlılar zaten az beklesinler.
çoluk çocuk niye evlenir ki?
kız hamile filan mı?

Yok degil cnm. Nişanlandılar ama babası görüştürmüyor. Eve kamera koymuş falan, kızı işinden cıkarmış. Erkek tarafından sürekli hediyeler altınlar istiyor. Benim bildiğim de bu kadar bu yüzden yasının dolmasını bekliyorlardı. Hemen nikahı yaparlar zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…