• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinir bozucu kadin

Yine kv derdi. Gercekten sinirlerim geriliyor dusundukce. Biz yurtdisinda yasiyoruz iki yil olmustu gelmem8stik cocuktan dolayi. Simdide 4 haftaligina geldik. Esimin annesi ve babasi memlekete gitmisti normalde ist da yasiyorlar. Iki hafta gecti yeni donduler bende tabiki kendi ailemin yanina geldim. Oglunu arayip hosgeldin diyor beni hic aramadi bende onu aramadim. Zaten yanimiza gelip cocuga bakmisti bi donem ama gelmez olsaydi sinir hastasi etmisti beni. Boyle bir insan oldugunu bilseydim asla cagirmazdim zaten.
Bugun donduler memleketten esim gitti aldi havaalnindan bizide yarin gelip alcak. Bende arayip hosgeldiniz dedim. Ama bi afra bi tafra kadinda. Ben onun aramamasina ragmen arayip hosgeldiniz demisim bide teli yuzume kapatmadigi kaldi. Neyazikki 10 gun kadar onlarla kalmak zorundayiz ve simdiden sinir etti beni
Nasil davranayim simdi ben bu kadina.
Bize niye soruyorsun bunu bizim yonlendirmemize mi uyacaksin istwdigin gibi davran duruma gore dwgisir bi olay olur burda ne yazsak bos o an a gore sana nasil davrancagini nasil soyleyelim kendin ol

Daha evine gitmeden sinir bozucu kadin die bahsediyorsaniz gidince vay halinize. Kim ne derse desin kadin gak dese siz daglari devirceksiniz üstüne belli. 2senede 10 gün idare edemezmisiniz? Yani hem sizin hem esinizin ruh sağlığı için daha iyi olur sanki. En nihayetinde sizden yaşça cok büyük bi insan ve sevdiginiz adamin annesi.

Daha evine gitmeden sinir bozucu kadin die bahsediyorsaniz gidince vay halinize. Kim ne derse desin kadin gak dese siz daglari devirceksiniz üstüne belli. 2senede 10 gün idare edemezmisiniz? Yani hem sizin hem esinizin ruh sağlığı için daha iyi olur sanki. En nihayetinde sizden yaşça cok büyük bi insan ve sevdiginiz adamin annesi.
Ah keske o arada cagirmasaydimda gelip cocuk bakma bahanesiyle zehir etmeseydi hayati bana 10 gun katlanilirdi elbet. Ama yuzune baktikca ettigi beddualar laflar aklima gelcek.
Simdiden hastayim cok fenayim diye acillere tasitmaya baslamis kendisini. 2 yil esimi bekledi galiba hastaneye gitmek ucin. Ama gercekten biyerden sonra komik oluyor :)

Back
X