Herkese hayırlı bir sabah diliyorum.
Birbirimize az cok emegimiz geçmiştir. Cok güldüğüm eğlendiğim anlar da oldu. Ama ben bir haksız ve yanlis anlaşılmayla aranızdan ayrıldıktan sonra beni anan ya da anmayan, kollayan ya da kollamayip kendine bakan herkese gene de teşekkür ederim.
Arkamdan konuşan kişilere de ayrıca balon eşliğinde naaaber panpa diyorum.neyse...
Olur da neden artık yazmadığımı merak eden olursa, bunlar icin açıklama yapmak istedim... Bazı seylerden dolayı kırgınım ve herseye rağmen hakkımız gecti birbirimize bundan dolayı yazmak istedim.
Kendinize iyi bakın...
niyeki
ne oldu
gülibikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk günaydınnnnnnnnnnnnn
kankam conemmm bidenem günaydınnn
günaydın güzel bayanlar
ben grip oluyorum galiba
şu ankete bakıp geliyorum
adamın biri 6 aylık bebekle eşini bırakıp evden kaçmış...
adamın biri 6 aylık bebekle eşini bırakıp evden kaçmış...
bdv demi konu:26:
keriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigülibikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Herkese hayırlı bir sabah diliyorum.
Birbirimize az cok emegimiz geçmiştir. Cok güldüğüm eğlendiğim anlar da oldu. Ama ben bir haksız ve yanlis anlaşılmayla aranızdan ayrıldıktan sonra beni anan ya da anmayan, kollayan ya da kollamayip kendine bakan herkese gene de teşekkür ederim.
Arkamdan konuşan kişilere de ayrıca balon eşliğinde naaaber panpa diyorum.neyse...
Olur da neden artık yazmadığımı merak eden olursa, bunlar icin açıklama yapmak istedim... Bazı seylerden dolayı kırgınım ve herseye rağmen hakkımız gecti birbirimize bundan dolayı yazmak istedim.
Kendinize iyi bakın...
keriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigülibikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Heyyy nasılsın panpa
iyiyim sen nasılsınnasıl gidiyor rejim.. bende bir azim bir azim sorma. bizimkilerin gözleri yasarıyo
Aman beaa sabah az yesem öğlen sapıtıom,öğlen az yesem akşam sapıtıyom bi pok olmaz benden
Düşüş varmı kilonda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?