- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
herseyin bi ilki vardırben de 1.de soka ugradım. 2.de .... olmus gibiydim pervasız
hoş geldin Tuğra
bi ben yemedim galiba,nasipse bi dahakine İnşallah
10 kişi falan banlandı sanırım.toplantıya gittim bi geldim herkes gri olmuş
hepimize geçmiş olsun daha cıkmayanlar vardır herhald
içim yandııı ulenn
bundan sonraa üfürürüm bendee yazılara
kaç kişi gümledi acepp :26:
Amaaaaaaan yarım gün mapısta yattın tavırlara bak duyanda kırk yıllık voltacı der puhahahha
Ya bi an bişey oldu dedimki aha site göçtü kk dan arkadaşa yolladım uyarıyı arkadaşım dedi şutungen olmuiun geçmiş olsun dedi
ben ağlamaya başladım....(
Fallen abla bende ilk banımda öyle olmuştum (gerçi zaten daha 1 kez ban yedim)
psikoloğum bozulmuştu ama 1 haftada geçti.sende de öyle olur.bol bol dinlen,ıhlamur iç,kitap oku
naptılar sana mapusta,kızlar nasıl?
yahu karaca nın cezası niye yarın bitiyor?
sizin ceza sebebi neydi bacılar? hele keri 7 gün yemiş
Cümleten Geçmiş Olsun Hatunlar..
Cümleten Geçmiş Olsun Hatunlar..
sabah beşde uyandım kadoş daha uyku tutmadı aklıma ban geldi off dedim saat yediye kadar yatağın içinde düşündüm durdum. :)
Walla benım ilk mapıs deneyimim çok güzeldi tavuk döner pilav kızartma kola vardı yemekde :)))
ama psıkolıj olarak göçtüm
kızlar kötü durumda ya keri yi vir kez şişlemeye kalkdılar parkon ben dayanamam kendimi asıcam diyip duruyor :)
( sanırım ne bter bir psıkolojı icinde olduğumu anlamışsınızdır umarım )
Ya bi an bişey oldu dedimki aha site göçtü kk dan arkadaşa yolladım uyarıyı arkadaşım dedi şutungen olmuiun geçmiş olsun dedi
sabah beşde uyandım kadoş daha uyku tutmadı aklıma ban geldi off dedim saat yediye kadar yatağın içinde düşündüm durdum. :)
Walla benım ilk mapıs deneyimim çok güzeldi tavuk döner pilav kızartma kola vardı yemekde :)))
ama psıkolıj olarak göçtüm
kızlar kötü durumda ya keri yi vir kez şişlemeye kalkdılar parkon ben dayanamam kendimi asıcam diyip duruyor :)
( sanırım ne bter bir psıkolojı icinde olduğumu anlamışsınızdır umarım )
Ja Ja şutungen mortingen ştrasee dimiii
kısırda vardı dimi çayla? iyi beslenmişsin ohhh missssssssss.
hoş geldinnnnnnnn nasıldı mapıs günleriiiiiii senşn ceza azmış genekızlar yandılar içerde
ilk gün kısır vardı kanka zatennn :)))) sonra bugunde tıvık döneri vardı çıkıom dieee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?