Sinir bozucu

herseyin bi ilki vardır ben de 1.de soka ugradım. 2.de .... olmus gibiydim pervasız

Ya bi an bişey oldu dedimki aha site göçtü kk dan arkadaşa yolladım uyarıyı arkadaşım dedi şutungen olmuiun geçmiş olsun dedi
ben ağlamaya başladım....(

hoş geldin Tuğra

bi ben yemedim galiba,nasipse bi dahakine İnşallah

10 kişi falan banlandı sanırım.toplantıya gittim bi geldim herkes gri olmuş

iyi sen yırtmışsın bacım
hadi bee 10 kişi heee
gördünmü bakk yaktı başımızı resmenn
hayır aslında şimdi aklımın başıma gelmesi gerekiyodu dimi
ben daha beter hırs yaptımm
bi terlik var

Ya bi an bişey oldu dedimki aha site göçtü kk dan arkadaşa yolladım uyarıyı arkadaşım dedi şutungen olmuiun geçmiş olsun dedi
ben ağlamaya başladım....(

sayfayı yeniledimm daha aynı topicten yardırıcam yani
okdar densizimmm
bi baktım uyarıı ohh hayırlı olsun dedim kısa bişoktan sonra

sabah beşde uyandım kadoş daha uyku tutmadı aklıma ban geldi off dedim saat yediye kadar yatağın içinde düşündüm durdum. :)

Walla benım ilk mapıs deneyimim çok güzeldi tavuk döner pilav kızartma kola vardı yemekde :)))
ama psıkolıj olarak göçtüm
kızlar kötü durumda ya keri yi vir kez şişlemeye kalkdılar parkon ben dayanamam kendimi asıcam diyip duruyor :)
( sanırım ne bter bir psıkolojı icinde olduğumu anlamışsınızdır umarım )

Son düzenleme:
Cümleten Geçmiş Olsun Hatunlar..

saol makara bacım valla hala kendime gelemedim az evvel banım kalkdı ama işin komik yanı
mune' nın attığı mesajı bile yani okuyabildim :) banlıyken mesajlarımı bile okuyamadım yane :)))) biz niye ban yedik sizin bir fikriniz varmı yeşil olarakdan :)

Cümleten Geçmiş Olsun Hatunlar..

saolasınnnn bacımmm
yalnız biz gene iyiyiz
parkon keri falan yok ortada onlara kaç gun geldi acepp
7 gun alan varmış yahu

ilk şokumu atlattım daha da şok olmam herhald
birincinin gunahı yokturr
2.ci girişimde daha kıdemli olurum artık banada içerde köfte pilav ayran verirler
ilkinde aç kaldımm açç

demeeee

arkadaşlarımı göstertsinler bana,son bikez göreyim onları nolur

parkonnnn kıyma kendine,badeye kıy

kerimmm mazlum bacişkom

beni de yollayın oraya beni de :122:

kısırda vardı dimi çayla? iyi beslenmişsin ohhh missssssssss.

acıktımmm

ne yesem ki???

ya kızlar dün 12 saat ders çalıltım. rüyamda bile vallahi konuyu tekrar ediyordum. bugün azıcık tatil hakkım var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…