Sinir bozucu

kızlar cümleten geçmiş olsun
keriyide almışlar sanırım en uzun onun mapsı 7 gun die bi yazı gecmişti burda
bende kerinin yazılarının cazibesine takılıp
ilk siftağını yapanlardanım

o zaman gerisi gelir.
bak ben de bir buçuk yıldır falan aktif üyeyim çok tartışmaya da girdim çıktım hiç ceza almadım diye övünürken önce 3 günlük mapıs çıktım daha çıktığımı anlamadan çıktığım gün 5 gün mapıs daha yedim.Ama sayılı gün çabuk geçiyo.

Buradan tüm kk kadınlarına sesleniyorum ,

hiçbir konuda aman lafınızı sakınmayın ,ağzınıza ne geliyorsa bangır bangır söyleyin.
Öyle de mapısa gireceksiniz böyle de.
Sizi mapısa almak isteyen zaten saçma sapan bi sebep buluveriyo yoksa da o anda uydurveriyo, ne olcek.
Siz söyleyin anam ,içinizde bişşiy kalmasın.

Bu arada ben bugün saçımı kestirdim ama çok kısa oldu yav.

Teeeee belime kadan olan sarı sarı saçlarım gitti güyya omuzumda olacaktı ama ensemde resmen bu saç yahu.Fön bozulup da dalgalandıkça daha da kısalıyor

yıl 2008 bidefa kodese düştüm,

bidahada girmedim bende övüneyim azcık

langur lungurr
hiç sakınmadım vallaa bayadırda bekliyodumm
ha geldi gelecek die
önce bi uyarı geldi iki gun sonra da
ne oldunu anlayamadan sayfa yenile dedimm bide baktımkii
KK duvar olmuş
dedim hayırlı osssunnnn

üzülme kökü sende desem kusarmısın

Olsun..Kökü sende nasıl olsa..Uzar..

Üstelik kısa saç daha kullanışlı..Yıkarsın, çıkarsın..
Bende kestireceğim en kısa zamanda...

Bu arada ban olayım seninle benzer şekilde oldu..
Tam ceza bitti dedim 2 gün sonra tekrar ceza aldım..

Bakalım zaman neler gösterecek

sevdim aslında ama ne bileyim birden çok kısa oluverdi.Bi de katları az olmuş ya önceki saçımda katlar arası baya fark vardı ,önü neredeyse şimdiki gibydi arkası v ydi ve o v nin ucu belime kadar geliyodu.Ama çok yıprandı saçlarım ,adama dedim kısaltalım baya diye o da omuzlarda falan mı olsun dedi ben de he ,o en uzun yerleri kısaltalım dedim adam da ben kesip sana gösteririm dedi sonra kesti ben daha birşey demeden nasıl gözlerim büyüdüyse ama omuzumda olsun demiştiniz diyor.Kesmiş neredeyse 2 karış saçımı

neyse ya beğendim fena değil biraz kullanıyım bakalım nasıl olacak.Arkası da oval tam v değil.

Kuaförler nedense pek severler saç kesmeyi
Bir de senin saçların bayağı uzunmuş..Şimdi çok kısa gözükürler gözüne, normal yani..

Bende katlı bir model düşünüyorum..Ama kahkül istemiyorum..Bir ara kestirdim, uzayana kadar canım çıktı

Güle güle kullan saçlarını diyeyim

mapısa mı beklediniz bi daha düşerseniz ben de fırından ekmek çalcam gelcem yanınıza

dayaktan dişlerimiz avcumuza döküldü mona
topicce sana gelmeyi düşünüyos
artık grup indirimi ayaprsın
parkunla sevoya takma diş yap
altı parkun üstü sevo kullansın bişey olmaz

Son düzenleme:
Evet canım mapısa bekledik.
Alışkanlık oldu topikte,biri çıkmadan diğerleri geliyo ya ondan.
Ekmekler taze olsun ama.

ne dimek gece fırının önünde nöbet tutcam, ilk çıkan ekmekten kapıp gelcem yanınıza. zaten gece gündüz sokaklardayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…