Sinir bozucu

fallen nasıl soktaydı ya. kıyamam

hahah önüne gelen topiğe mune yaktın beni yazıyodu
buraları dağıttı

Yarım gün ceza mı varmış
Ben ilk cezamda bile 1 gün yedim tam
Daha sesim bile çıkmadı be ne falçata nurisi

akşam banlandı ertesi gün öğlen çıktı

Ben o kısmı kaçırdım ya tüh

koptum yaa yazık derbeder oldu
ama görsen ne isyanlar
halil sezaiden beterdi hahahah
yarım gün için hemde

Son düzenleme:

Hadi yaa
Zaten bende şans yok
En heyecanlı bölümleri hep kaçırıyorum şu kk da

Yarım gün ceza mı varmış
Ben ilk cezamda bile 1 gün yedim tam
Daha sesim bile çıkmadı be ne falçata nurisi

ben ilk cezamda 3 gün ve 30 ceza puanı mı ne almıştım ya,gerisi de geldi zaten.Şöyle işler çok sıkışıkken ban yesem de uyuz günlerde ve herkesin burada olduğu günlerde ben de burda olsam
bi de 'sana pes derdim ama ondan da anlamazsın hıh' gibi bir laf işittim yönetimden.Önce demet akalın şarkısı zannetmiştim ama değilmiş

ben ilk banımı ve son banımı patlıcandan yemiştim,hatta bi 6 kişi birlikte atılmıştık mapusa

cezamız 1 gün sürdü,benim psikoloğum fena bozuldu ama adalet karşısında boynum kıldan inceydi

ama hak etmiştik çünkü konuda geyik yapmıştık.konuyu dağıtmıştık.

ben burda beeeele oturuyom
Bende, hiç çalışasım yok

Ben haketmediğimi düşünüyorum, üstelik küfür edenden daha fazla ceza almışım o ne olacak canım arkadaşım

Ben 2 ban yedim

İkisi de BDV de yaptığım geyikten

Biri

Aha aha , yorumları şimdi okudum..

Hepsini okuyabilmek isterdim ama bu kadarı yetti

Sezerciğin karşısına dombili bi çocuk geliyo yaa ' Benim babam çok zengin basıcaz parayı alıcaz eşeğini , vurucam kırbacı ohh ' yapıyo ya aklıma o geldi

Konu sahibi de koca parası ile hava atmaya çalışıyo ' Kocam beni maaşa bağladı, sigortamı yatırıyo, doğumda araba aldı, herşeyimiz var ' Bu ne görgüsüzlüktür yahu

İkincisi daha masumane olsa da

akandeniz kullanıcısından alıntı
bu hatun aşık olana küfür dayak cimcik allah ne verdiyse dalıyo....
sen bence tekrar düşün ve kalbine göm bu aşkı....

Carrie onun eşine benzemez ama misilleme yapar..

Şu iki yorumdan gümledim.. Sağlık olsun.. Yüz kızartıcı bi suçtan gitmedim diyerek züğürt tesellisi veriyorum kendime

Bu konu sahipleri hak etse de , kuralları çiğnememi haklı kılmaz tabi.. Yaktın beni 4 ya da 5 harfli demeyeceğim yani, ben kural ihlali yaptım onlarda görevlerini.. bu kadar...

Son düzenleme:

bende geyikten yidim genelde zaten benden başka şeyde beklenemez

Hayalmahsulleri buradan selamlarımı fışkırtıyorum sana

Orada ikinci kez bişey yazmak yemedi yeni özgürlüğüme kavuşmuşken

ben de ilk banımı o kocişi onu maasa baglayan hatundan dolayı yemiştim

2.si de geldi. 3.olmucak insallah

Bende, hiç çalışasım yok

Ben haketmediğimi düşünüyorum, üstelik küfür edenden daha fazla ceza almışım o ne olacak canım arkadaşım

canım senin için demedim ben,senin olayın ayrıydı..ağır tahrik ve hakaret vardı onda.o konuda haklısın.

biz geyikten ban yiyenlere diyorum çünkü dayanamayıp geyik yapıyoruz bazen.haa her konuda yapmıyoruz,amacı belli konularda yapıyoruz ama yine de kib yapmak varken işi geyiğe çevirince ban ban oluyoruz

kaderimiz bu napalım

demek istediğim oydu benim.yoksa bu topikte kavga ya da hakaretten ban yiyen kimse olmadı.

Oradan cevap versem konu dışından yerim herhalde dedim

Daha bi uslu üye oldum sanki artık Ey ban sen nelere kadirsin

Ama yani haksız mıyım ? Bi dert yokmuş ki.. Hatta şükretmesi lazım valla..

Çok bilmiş, benim kocam doktooooor diye ortalarda gezen arkiiidiiişler var, onların yorum yapması daha doğru olur
''Ben bilmem doktor kocası olan arkadaşım bilir'' hesaaabıııııııııııııı :94::94::94::94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…