şöyle bir göz attım şimdi de çok komik gerçekten ya mesela siyasi içerikli konu açmaya 5-6 ay yazmış.Tövbe tövbeee birini 5 ay girişine izin vermezsen o 6. ayda gelip girecek mi sanki.Ayrıca ip yi değiştirip yeni bir emaille yeni kullanıcı alıvermek çok zor bir işmiş gibi.
Ayrıca hergün yüz defa kullanılan 5 harfli tabirine küfür deyip de ceza veriyorlarsa burada ben mantık aramam zaten.Madem ki küfür hala konu etiketlerinde ne işi var.
özlediniz mi beni
benim haberim yok yahu durun şimdi 'sen nasıl anam mısın bubam mısın' yazarsın deyip 8 gün ban yiyecem.
yooo
ahahaaah
yok ya sevo ya usha yazmıştır onu
Muhabbetten haberim olmayınca bu anarşik cümleyi kursa kursa Lake kurar didimdi.yok ushanın işidir
lake in o muhabbetten haberi yok
galiba seninde:26:
Tamam hadi suçlu çıktı ortaya rahatla.benim haberim yok yahu durun şimdi 'sen nasıl anam mısın bubam mısın' yazarsın deyip 8 gün ban yiyecem.
öyle birine de söyledin ki parkun
tuttuğu gibi bdv ye götürür seni
olabilir .ünkü sevo buraya sırf bdv için geliyo
o topic kapansa hayatta girmez foruma
seni tedavi edecek kişi kadesa ama
önce onu bağımlılıktan kurtarack birini bulmamız lazım
sevo sen gelince bi ağırlık ,uyku hali basıyo beni
ne uğursuz bişeysin yaa
bak başıma ağrıda girdi
sevo öpsün seni emi
iyi ki yokum hee arkamdan atıp tutmuşsun hemen
üff ağlama çirkin oluyosun
aklımda fikrimde hep sen varsın
aklımda fikrimde gösleriiin var
mona nasılsın
iyiyim pudiş, sen nasılsın? sen ceza mı aldın :26:
benım en kızdıgım ıs mutfakta karısıklık
annemle o sebepten hep kavga ederiz, onun kendine göre bir duzenı var,
mesela bos kavanozların kapakları hıc kapanmaz, kapların kabı bır yerde kapagı bır yerde, tencere dolabı her daım karısık
bende hiç ama hiç hoşlanmam düzensizlikten, anneme deyince de " burası benım evım kendı duzenım var elımı attım mı buluyorum kendi evin olunca istediğin gibi yaparsın " diyor beni iyice çileden çıkartıyor
offf keşke benim de bir evim olsa : (( ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?