- 1 Haziran 2010
- 5.024
- 2.168
- 698
- 36
küstüm çünkü
merhaba bayanlar size bir şey soracağım
umarım bilginiz vardır:26:
geçen hafta eve bir kız geldi anket için tv ölçüm ile ilgili sorlar sordu hangi kanalları izliyorsunuz,kaç saat tv açık vs diye
neyse kız gitti bugün aradılar işte size bir cihaz ve kumanda vereceğiz tv izleme alışkanlıkları bakacağız
gün içinde hangi kanallar izleniyor diye araştırma yapıyoruz dedi bayan
hiçbir maddi cezası falan yok istemediğiniz zaman cihazı çıkarıyorsunuz falan dediler
şimdi bilemiyorum ne yapacağımı 17.30 da arayacaklar
dolandırılırım diye de korkuyorum
şuan aktif konu olarak burayı gördüm umarım yanlış anlamazsınız:26:
Hiç bilgim yok ama ben olsam kabul etmem
Cihazı alıp annesine teyzesine birine teklif etsin bana niye ediyo ki çok iyi bişeyse derim
bizim mahallede sadece bize geldiler ona göre ölçüm yapacağız diyorlar
of bilmiyorum ya?böyle bir şey başına gelen yok mu?
Neden ki :44:
bizim mahallede sadece bize geldiler ona göre ölçüm yapacağız diyorlar
of bilmiyorum ya?böyle bir şey başına gelen yok mu?
Bilmiyorum konu aç istersen
Burası geyik topiği ve tenha ya herkes cevap veremez
O kadar kişi çinde sizi bulmaları bile tuhaf dimi ? Kabul etme..
bi ara laf attım belki anlar diye ama ya anlamadı yada anlamamazlıktan geldi.
ben oylamaları fazla ciddiye almadım bilen bilir.
en ısınamadığınız üyedeki tek bir üyenin oyuna kırıldım ve bir tek ona tepkliyim. o kişide sevgidemir.
bana oy veren 15 kişi oldu, tek sevgidemir değil ama diğerleriyle işim yok benim, tanımıyorum onları. kazeni saymıyorum o bana olan derin sevgisinden dolayı bana oyunu kullandı, kazen beni çok seviyooo
ama sevgidemiri gerçekten anlamadım ben çözemedim, konuya gelip takılıyordu, ben hiç bir zaman ona ters bir cevap vermedim, kalktı gitti o oyu kullandı sonra hiçbirşey olmamış gibi geldi buraya. haa bana ısınamadığı içinmi kullandı oyu? o zaman gelmesin.
bana ısınmıştıda diğer arkadaşlarının etkisi altındamı kaldı? bu kendi sorunu, kendi zayıflığı.
ama başkalarının aklıyla hareket edip sonra buraya gelip, hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi hiç hoşuma gitmiyor. beni sevmiyor olabilir, ısınamamış olabilir, hatta nefret bile edebilir ama bununda bir adabı var. bak mesela kazenle ne güzel nefretleşiyoruz karşılıklı
ha diceksinizki hem senin konuna gelenler hem sevgidemirin girdiği konulara giren arkadaşların var. olabilir, bu beni alakadar etmiyor, herkes gırgırını şamatasını yapar, kimse kimseye kin tutmaz. çocuk değiliz sonuçta, yok sen git buna oy kullan, yok sen şunu yap bunu yap, herkes özgür . neysee..
ha o oyu bana kadiş, parkon sevo yada sen kullanabilirdin, buraya gelip geyiğinide yapardık gülerdik. sevgidemirde bunu yapabilirdi ama ben çözdüm olayı, o sırf arkadaşlarına yaranmak için o oyu kullandı ( arkadaşlarıda bana oyu vermişti çünkü). ben böyle şeyleri sevmiyorum. ben tek bir arkadaşıma bile şu oyunu şöyle kullan, böyle kullan demedim ve ben bu tür insanlarla muhattap olamam.
ister gelmeye devam etsin, ister etmesin. ben sadece selamımı verir geçerim.
o kadar
Gerçek mi diyosun şaka mı bende bilmiyorum ki
konu açmayı düşündüm bir derdim var bölümüne ama bu kadar saçma bir konu için ne bileyim açmadım bir daha
evet orası acayip zaten piyango gibi bize vurdu.
pek iyi şeyler gelmez bize de ama neyse aradıklarında söyleyeyim o zaman
teşekkür ederim canım ilgilendiğin için
gerçek diyorum
arkadaş etkisi altında kalan insanları sevmiyorum
Ben banlıydım
Geldiğimde de son oylamaya dahil oldum
Kim kime oy vermiş takip edemedim
Hatta bahsedilen arkadaşları kim onu da bilmiyorum
Ama gelince kendisine sor bence, bi açıklaması vardır herhalde..
bi ara laf attım belki anlar diye ama ya anlamadı yada anlamamazlıktan geldi.
ben oylamaları fazla ciddiye almadım bilen bilir.
en ısınamadığınız üyedeki tek bir üyenin oyuna kırıldım ve bir tek ona tepkliyim. o kişide sevgidemir.
bana oy veren 15 kişi oldu, tek sevgidemir değil ama diğerleriyle işim yok benim, tanımıyorum onları. kazeni saymıyorum o bana olan derin sevgisinden dolayı bana oyunu kullandı, kazen beni çok seviyooo
ama sevgidemiri gerçekten anlamadım ben çözemedim, konuya gelip takılıyordu, ben hiç bir zaman ona ters bir cevap vermedim, kalktı gitti o oyu kullandı sonra hiçbirşey olmamış gibi geldi buraya. haa bana ısınamadığı içinmi kullandı oyu? o zaman gelmesin.
bana ısınmıştıda diğer arkadaşlarının etkisi altındamı kaldı? bu kendi sorunu, kendi zayıflığı.
ama başkalarının aklıyla hareket edip sonra buraya gelip, hiçbirşey olmamış gibi devam etmesi hiç hoşuma gitmiyor. beni sevmiyor olabilir, ısınamamış olabilir, hatta nefret bile edebilir ama bununda bir adabı var. bak mesela kazenle ne güzel nefretleşiyoruz karşılıklı
ha diceksinizki hem senin konuna gelenler hem sevgidemirin girdiği konulara giren arkadaşların var. olabilir, bu beni alakadar etmiyor, herkes gırgırını şamatasını yapar, kimse kimseye kin tutmaz. çocuk değiliz sonuçta, yok sen git buna oy kullan, yok sen şunu yap bunu yap, herkes özgür . neysee..
ha o oyu bana kadiş, parkon sevo yada sen kullanabilirdin, buraya gelip geyiğinide yapardık gülerdik. sevgidemirde bunu yapabilirdi ama ben çözdüm olayı, o sırf arkadaşlarına yaranmak için o oyu kullandı ( arkadaşlarıda bana oyu vermişti çünkü). ben böyle şeyleri sevmiyorum. ben tek bir arkadaşıma bile şu oyunu şöyle kullan, böyle kullan demedim ve ben bu tür insanlarla muhattap olamam.
ister gelmeye devam etsin, ister etmesin. ben sadece selamımı verir geçerim.
o kadar
bana ısınamayanlar işte
açıklama beklemiyorum.yazmasın bana.
öhöööö hööö yukarıdaki paragrafta yapılan yazım yanlışını bulunuz
kanka sen zaten yapmazdın ki
sen bana en candan, en güzel, en seksi, en zeki, en tatlı oyu verirdin
anlamam bensana en havalıda oy vermiştim
gırgırına vermiş altınada yazmıştım ordaki herkes havalıyı keninde göre iyi bişeymiş gibi çeviriyodu..
iyi ki vermişim ohh canıma değsinseneye en çirkin maymunda sana oy vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?