Sinir bozucu

carie şu an yanında olsam senın boğazını sıkardım varya sen çocukmusun kızım bunu benım 10 yaşınaki kızım yapmaz
ne demek durduk yerde boşanmak ya ? bana bunu açıklarmısın hele ?

carie şu an yanında olsam senın boğazını sıkardım varya sen çocukmusun kızım bunu benım 10 yaşınaki kızım yapmaz
ne demek durduk yerde boşanmak ya ? bana bunu açıklarmısın hele ?

ama yoruldum kanka annemin devamlı böyle yapmasından.

annem baştan beri evliliğimi kabul etmedi ve bozulması için elinden geleni yaptı
başardı bitti mutlu olabilir şimdi

Sayfaların hızına yetişemediğim için geyik bölümüne fazla takılmıyorum, sabah şöyle bir bakayım dedim ve çok şaşırdım.

Carrie'ciğim seninle birebir çok fazla dialoğumuz olmasa da sana abla tavsiyesinde bulunmak istedim.

Şu hayatta ne yaparsan yap kimseye yaranamazsın. Ne annene, ne eşine, ne de olduğunda evladına.

O yüzden sakın kimse için hayatını değiştirme. Sadece kendin istiyorsan birşeyler yap.

haklısınız ama işte beyinime işlemiş, herzaman çünkü ben annemi el üstünde tuttum, her istediğini yaptım, hep korudum, kolladım üzülmesin istedim..şimdi ise karşı çıkmak zor geliyor.

fazla açık yazamıyorum ous dün akşam bu konuyu gördü sanırım
o yüzden avatarı herşeyi değiştirdim.

fazla açık yazamıyorum ous dün akşam bu konuyu gördü sanırım
o yüzden avatarı herşeyi değiştirdim.

OFFFF offf anneler neden böyle yapar ,
ANNELER kayın valideler
inan yotrum bile ypamıyorum peşi sen boşanınca herşey güzelmi olacak kerişto?

Günaydınnnn keriii hayırdır bir sorun var herhalde :26: yardımcı olab,leceğimiz birşey mi acaba

evet abla bir sorun var(dı) daha bende emin değilim. beklemedeyim.
bi önceki sayfayıda oku bak orda birşeyler yazdım...annemle ve ousla ilgili abla

carrie annenin telini ver bizlere de bir konuşalım.
eşin kötü olsa zaten bunca sene beraber yaşamazdı annenle değil mi.ne oldu da şimdi bu duruma düştünüz:26:

evet abla bir sorun var(dı) daha bende emin değilim. beklemedeyim.
bi önceki sayfayıda oku bak orda birşeyler yazdım...annemle ve ousla ilgili abla

Gördüm yazdığınıda sorun annen herhalde,ous anneni annen ousu istemiyor ..

Arada sen kalıyorsun ..

Ortak bir yol bulunmuyormu peki..

Keri canım nasılsın? hep aklımdasın ya,bütün gece seni düşündüm.parkonla dün gece bekledik ama gelmedin.

iyi misin? naptınız ousla,konuşturnuz mu?

carrie annenin telini ver bizlere de bir konuşalım.
eşin kötü olsa zaten bunca sene beraber yaşamazdı annenle değil mi.ne oldu da şimdi bu duruma düştünüz:26:

egem annemi arasanız annem banlar hepinizi

Gördüm yazdığınıda sorun annen herhalde,ous anneni annen ousu istemiyor ..

Arada sen kalıyorsun ..

Ortak bir yol bulunmuyormu peki..

ous ortak yol arıyorda annem yanaşmıyor.

Keri canım nasılsın? hep aklımdasın ya,bütün gece seni düşündüm.parkonla dün gece bekledik ama gelmedin.

iyi misin? naptınız ousla,konuşturnuz mu?

evet gelmedim çünkü geç saate kadar ousla konuştuk. sonrada yattım zaten başım ağrıyordu, ayrıyetten annem fenalaştı. başı ağrıdı, kustu neyse..

yukardada yazdığım kanka, gerçi çok konuştuk ama pekte aklımda değil şimdi.

Bak bitanem, fazla verici olmak hayatta en kötü şey, insanı boğuyor, yoruyor.

Sen, sen olmaktan çıkıp, hep başkaları için yaşayan birine dönüşüveriyorsun. Aman o üzülmesin, aman o iyi olsun, aman o kırılmasın. o,o,o, onlar, onlar,onlar

Çok gençsin, lütfen ben demeyi öğren. Buna da bu olayda başla. Ben istiyorum de, ben yapacağım de. Yada ben istemiyorum de.

Eşim deme, annem deme.

Bak sana bu satırları yazan asla ben demeyen, diyemeyen biri ama çok yorgun. 10-15 yıl geriye dönebilsem inan ki hep ben derdim.

Annen ne istiyor peki,şimdi senin durumunu pek bilemediğim içim soruyorum...

günaydın ,
:18::18::18::18: carrie kanka neler olmuş öyle ya ,gerçi konuyu tam bilmiyorum ama en kısa zamanda düzene girer inşallah durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…