- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
kabul etmiyordu işte baya bi konuştuk.
şöyle yaparız böyle yaparız falan diyor ama gerek yok dedim, uzatmaya. zoruma gidiyor diyor, hiç zoruna gitmesin dedim.10 sene sonra boşanacağımıza şimdi boşanalım daha iyi.
niye boşanayım, niye boşayacan beni diyor. karımımı dövdüm, aldattımmı, kumarmı oynuyorum, alkolikmiyim diyor. kime desem güler bana kaynana yüzünden boşandım diye.
sonra ikna ettim onu.kabul etti, ama bana dediki annen yarın bu evi terketsin, gözüme gözükmesin dedi. bende tamam dedim
ilk o gider sonra ben giderim dedim. oda bana diyorki, annen daha ne kadar yaşar, ortalama, sonra geri gelsen olmazmı diyor?
sonra ben gittim anneme söyledim, bavullarını hazırla yarın gidiyosun dedim. nereye dedi, sen abimin yanına bende işleri hallettiken sonra babamın yanına gidiyorum dedim.
tamam dedi. ee hadi dedim biletlere bak dedim.çantalarınıda şimdiden hazırlamaya başla yarına hazır olsun dedim.
o anda annemin surat ifadesi değişti..tamam falan dedi ama sonradan avzgeçti. ben size karışmıyorum ne yaparsanız öyle yapın dedi.
ben mutsuz olmanızı falan istemiyorum dedi.
böyle işte..
carie şu an yanında olsam senın boğazını sıkardım varya sen çocukmusun kızım bunu benım 10 yaşınaki kızım yapmaz
ne demek durduk yerde boşanmak ya ? bana bunu açıklarmısın hele ?