Sinir bozucu

ben işede gitmicem kanka
ayrılacam işten
ousa söyledim gidelim yarın başvuruyu yapalım
tek celsede boşanalım, fazla uzamasın

keri kızmaya başladım bak!

yarın git işine ve öyle hemen karar verme.ikinize bunu yapmaya hakkın yok.

kaldıramıyorum ama artık
bu psikolojik baskı beni deli etti zaten
normal bir insan değilim ben artık
yıllardır böyle yaşıyoırum ve bunlar hareketlerime, kişiliğime damgalandı

Son düzenleme:
bırakmadılar işte bırakmadılar
istemezmiydim mutlu olmayı

ya canım annenden kaynaklı sanırım sorun... yanlış anlama lütfen de, neden o kadar müdahale edıyor kı senın hayatına artık, sen evli bir kadınsın, senın de izin vermemen gerekir buna...
Ayrılınca ne kadar sorun seni beklıyor olacak, her şey hallolacak mı sanki, annen yine eski günlerin lafını edecektir bence, ayrılmakla hayırlı evlat olacagına mı ınandırmak istiyorsun kendını...

kaldıramıyorum ama artık
bu psikolojik baskı beni deli etti zaten
normal bir insan değilim ben artık
yıllardır böyle yaşıyoırum ve bunlar hareketlerime, kişiliğime damgalandı

ous ne diyor? tepkisi ne oldu?

annem her zaman hayatıma müdahale etti. bu ilk değilki
sadece evlediğim zaman onu dinlemedim, onuda burnumdan getiriyor zaten şu anda

ous ne diyor? tepkisi ne oldu?

ous tepkisiz. sadece ben boşanmam diyor.

annem her zaman hayatıma müdahale etti. bu ilk değilki
sadece evlediğim zaman onu dinlemedim, onuda burnumdan getiriyor zaten şu anda

ous tepkisiz. sadece ben boşanmam diyor.

umarım seni dinlemez ve boşanmaz.senin bu hayatta tek ihtiyacın olan şey eşinin sevgisi çünkü.

Helal olsun kocana, çok takdir ettim. İnşallah da boşanmazsınız , mutlu mesut yaşarsınız, ezan da okunuyor şu an. AMİN.

bende ona böyle şeylere gerek yok, güzellikle bitirelim olsun bitsin dedim
oda güzellikle hiçbirşey olmaz, birisi benim evliliğime müdahale edicek ve ben güzel davranacam
dedi

ousa helal olsun,kimin eniştesi be :)

canım sakin ol ve lütfen mantıklı hareket et.sen eşini seviyorsun o da seni.bu kadar işte.

bende ona böyle şeylere gerek yok, güzellikle bitirelim olsun bitsin dedim
oda güzellikle hiçbirşey olmaz, birisi benim evliliğime müdahale edicek ve ben güzel davranacam
dedi

Kocacıgının agzına sağlık valla siz bırakamazsınız birbirinizi, kolay mı bu işler öyle bee, daha çok kenetlenirsiniz bu sayede inş. , ben de dua edecegım sizin için.

Kerim ousla konuşup bir çözüme ulaştığınızı umuyorum canım.

Yarın iyi haberlerini bekliyorum.

Annen için sevdiğin adamı bırakma canım,biraz gidip abinlerin yanında kalsın annen.

Başbaşa kalın ousla,öyle ver kararını.

Neler oluyor burada, bütün uykum kaçtı Keri, canım iyice düşündünmü, ayrıntısını bilemiyorum ama annen için yazmışsın sanırım :26:

günaydın kanka
ne olsun, işyerine geldim

senden ne var ne yok?

günaydın kanka
ne olsun, işyerine geldim

senden ne var ne yok?

Walla ben iyiyimde yukarıyı okudum biraz çok canım sıkıldı
nedir son durum sen akıllı bir kızsın oyle fevri hareket
etme derim haddim değil ama mutlu olmanı isterim

Walla ben iyiyimde yukarıyı okudum biraz çok canım sıkıldı
nedir son durum sen akıllı bir kızsın oyle fevri hareket
etme derim haddim değil ama mutlu olmanı isterim

kabul etmiyordu işte baya bi konuştuk.
şöyle yaparız böyle yaparız falan diyor ama gerek yok dedim, uzatmaya. zoruma gidiyor diyor, hiç zoruna gitmesin dedim.10 sene sonra boşanacağımıza şimdi boşanalım daha iyi.
niye boşanayım, niye boşayacan beni diyor. karımımı dövdüm, aldattımmı, kumarmı oynuyorum, alkolikmiyim diyor. kime desem güler bana kaynana yüzünden boşandım diye.
sonra ikna ettim onu.kabul etti, ama bana dediki annen yarın bu evi terketsin, gözüme gözükmesin dedi. bende tamam dedim
ilk o gider sonra ben giderim dedim. oda bana diyorki, annen daha ne kadar yaşar, ortalama, sonra geri gelsen olmazmı diyor?
sonra ben gittim anneme söyledim, bavullarını hazırla yarın gidiyosun dedim. nereye dedi, sen abimin yanına bende işleri hallettiken sonra babamın yanına gidiyorum dedim.
tamam dedi. ee hadi dedim biletlere bak dedim.çantalarınıda şimdiden hazırlamaya başla yarına hazır olsun dedim.
o anda annemin surat ifadesi değişti..tamam falan dedi ama sonradan avzgeçti. ben size karışmıyorum ne yaparsanız öyle yapın dedi.
ben mutsuz olmanızı falan istemiyorum dedi.
böyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…