Sinir bozucu

munecim o mesaj kutuma gelen mesajlar ne öyle
benim kutumu işgal ediyolar
niye yaptınız bunu bana?

alıntı alıntı alıntı
düzeltin onu
kazen nirdesin?

cin, peri, siyaset, akparti

normal konuştuğumda gelmiyolar, cin peri akp dediğimde geliyolar

hu huuuuuuuuuuuu kazeeennn akp dersem çıkkk chp demesem çıkmaaaa

gelemezlerki
burası benim mekanım
o kadar kolay değil buraya pat diye girmek. o biraz zor..

muneyle güreşmenin tadı bir başka oluyor :26:

Derdini özelden yazsaydın ya, olmadık şeyler yazmana gerek var mıydı? Benle güreşmek mi, görüşmek mi? Güreşmekse hep tuş olan sensin, yenilen pehlivan güreşe doymazmış, her seferinde akıbetin elimden oluyor, o yüzden tadı başka oluyordur

normal konuştuğumda gelmiyolar, cin peri akp dediğimde geliyolar

hu huuuuuuuuuuuu kazeeennn akp dersem çıkkk chp demesem çıkmaaaa

Carrie ilahi Carrie Hiç güleceğim yoktu cin peri akp mi

Seni kırmızı görünce şaşırıyorum artık, gri tarzın oldu valla bütünleştiniz iyice

Neyse hayırlı tahliyeler

geldim söyleeee

ahahahahaah nasıl yakaladım seni

yaa kankaa bu kayıhnım evleniyor yaa düğün tarihi belirlemişler
herkes gidicek ben hariç
ama ben gitmicem yaa
kaynanamda diyo sende gelirsin gelmemmmmmmmm dedim gelmemmmmmm
eşimde ayıp olmasın diye gidecek oda sanırım

kanka sen yokken kazen herkesin ceza puanlarını sıldı ben seni de hatırlatıım senınkılerıde sıldı artık tertemızsın
ben senın yerınde olsam kocamı da göndermem kendıne sulanmıs bı kadının duğununde ne işi var ki

ooo sağolasın panpaaa unutturmamışsın beni eyvallah :13::13:

yaa aslına bakarsan onuda göndermek istemiyorum, oda gitmem diyordu ama bugün gidecenmi diye sorduğumda bilmem dedi. yani eskisi gibi gitmem demedi.
sanırım ayıp olmasın diye gidicek, elalem ne der falan diye düşünüyordun. şimdi biz gitmesek gelin hanımın bütün pislikleri ortaya çıkacak diye çekiniyo herkes, kayınım olsun kaynanam olsun. baskı yapacaklar gelin diye.
ben gitmek istemiyorum midem bulanır ya

o zaman sen gitme seninkide düğünde bi görünüp gelsin carrie nerde diye sorarlarsada sınavı var istanbula gitti desinler:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…