Sinir bozucu

o zaman sen gitme seninkide düğünde bi görünüp gelsin carrie nerde diye sorarlarsada sınavı var istanbula gitti desinler:26:

ama herkes istanbulda olmayacağımı bilecek. neyse öle sölenirde aslında ben herkesin bilmesini istiyorum o karının ne mal olduğunu.

kafam kadar resmi koymuşsun oraya yaaa :))))))

Son düzenleme:
ama herkes istanbulda olmayacağımı bilecek. neyse öle sölenirde aslında ben herkesin bilmesini istiyorum o karının ne mal olduğunu.

kafam kadar resmi koymuşsun oraya yaaa :))))))

bence kaynınla onlar gecınemeyıp boşanıcaklar bak görürüsün
sanki senin resim cok kuçuk

bende sinir bozucu yazılmıs ne oluyo be dedim bir gireyim bakıyım dedim oooo bildiğin hoş sohbet topiğimiş anacım burası bilseydim daha önce gelirdim slm kızlar nasılsınız

bence kaynınla onlar gecınemeyıp boşanıcaklar bak görürüsün
sanki senin resim cok kuçuk

hiç evlenmesinler istiyorum

bende sinir bozucu yazılmıs ne oluyo be dedim bir gireyim bakıyım dedim oooo bildiğin hoş sohbet topiğimiş anacım burası bilseydim daha önce gelirdim slm kızlar nasılsınız

hoş değil burda hep çatışmalar, gaz bombaları, tomalar oluyo

iyiyiz sen nasılsın
şükür tatlım bir yandan çalışıyorum diğer yandan da sizinle konusup kafamı dagıtıyorum işte siz bana çok iyi geliyorsunuz
hiç evlenmesinler istiyorum

hoş değil burda hep çatışmalar, gaz bombaları, tomalar oluyo

kız dur daha yeni geldik gözümü korkutma hemen

şükür tatlım bir yandan çalışıyorum diğer yandan da sizinle konusup kafamı dagıtıyorum işte siz bana çok iyi geliyorsunuz

kız dur daha yeni geldik gözümü korkutma hemen

zaten ben senenin 11 ayı banlıyım.

be kaçmam merak etme tatlım senin kaynınla ne sorunun var benim kaynım gibi dengesizmi yoksa çok dertliyim kayın konusundan

benim kaynımın evleneceği kız eşim benle evliyken eşime 1 sene boyunca asıldı. sonrada döndü kaynımla çıkmaya başladı şimdide evleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…