Sinir bozucu

benim kaynımın evleneceği kız eşim benle evliyken eşime 1 sene boyunca asıldı. sonrada döndü kaynımla çıkmaya başladı şimdide evleniyorlar

yok deve senin kaynının beyin fonksiyonları fazla çalışmıyo sanırım kusura bakma ben o kızı yolardım coktan

sen kaynını aradın konusmadın mı ya bu kız böle böle oldu demedin mi kv konussana ben ortalığı yıkardım yeminle

aradım, konuştum, eşime attığı mesajları gösterdim inanmıyor. sen iftira atıyorsun diyor. bu mesajlarda şakaydı diyor. karı öle demiş, şaka yapmışmış

aradım, konuştum, eşime attığı mesajları gösterdim inanmıyor. sen iftira atıyorsun diyor. bu mesajlarda şakaydı diyor. karı öle demiş, şaka yapmışmış

senin kocan bişey demedi mi ya iftira değil hakketen attı bu kız benle bi sene uraştı diye inanmıyorum ya ne yüzsüz insanlar var

senin kocan bişey demedi mi ya iftira değil hakketen attı bu kız benle bi sene uraştı diye inanmıyorum ya ne yüzsüz insanlar var

söyledi, yalan söylüyorsunuz ikinizde dedi. ikimizlede konuşmuyor. sonra abisiyle konuşmaya başladı ama benle hala konuşmuyor.
lan ben onun suratına tükürürüm kaldıki onun düğününe gidicem. parçalarım onu ben zaten 3 tel saçı var o karının kafasında onlarıda ben koparırım

munede öyle diyor ama gözümün yaşına bakmıyor hiç basıyor popoma sopayı. dinlene dinlene vuruyor
meraba bir kişilik yeriniz varmıı yoksada azcıkın kenara kayın
kızz bayıldım topiğine alemsin vallahi

güclü kuvvetliysen, banlanmaya geliyosan. sağlık sorunların yoksa hoşgeldin

turp gibiyim vallahi on kaplan 20 aslan gücündeyim 3 aylık sporla kasta yaptım sıkıntı yok yani banlanmayızda kazen sagolsun degiştirdi banlanma sebeplerini cezan varsa mesaj at siliyo bile hoşbuldukk

turp gibiyim vallahi on kaplan 20 aslan gücündeyim 3 aylık sporla kasta yaptım sıkıntı yok yani banlanmayızda kazen sagolsun degiştirdi banlanma sebeplerini cezan varsa mesaj at siliyo bile hoşbuldukk

silmişler benimkileride. tolin sağolsun dilekçe göndermiş patrona

ben yokum diyemi acaba değiştirdi banlanmayı ben şimdi geldim diye benlki eski sisteme döneriz ben güvenmiyorum onlara

hoşgeldin o zaman :))) buyursunlar buyursunlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…