benim kaynımın evleneceği kız eşim benle evliyken eşime 1 sene boyunca asıldı. sonrada döndü kaynımla çıkmaya başladı şimdide evleniyorlar
yok deve senin kaynının beyin fonksiyonları fazla çalışmıyo sanırım kusura bakma ben o kızı yolardım coktan
desene bir kaç ay haydarı saklıycak. göstermicek bana haydarı
kıskanmayın olummmm
mune yataklara düşmüş hasretimden niye kıskanıyonuz yaa
sen genede temkınlı ol bilirsin haydar en cok seni sever
madem hsretinden yataklara düşmüş yarın bir gün sen görür gelmeye özlem giderirsiniz
yolacamda karşıma çıkmıyor, korkuyor benden.
sen kaynını aradın konusmadın mı ya bu kız böle böle oldu demedin mi kv konussana ben ortalığı yıkardım yeminle
özel hücreye atar beni orda hasret gideririzolmaz olsun öyle hasret, alacağın olsun zalim sabuha
isyan etme kız bu sefer ne gidicen
aradım, konuştum, eşime attığı mesajları gösterdim inanmıyor. sen iftira atıyorsun diyor. bu mesajlarda şakaydı diyor. karı öle demiş, şaka yapmışmış
bende kendime güvenmiyorumki. illa yaparım bişey ben :44:
senin kocan bişey demedi mi ya iftira değil hakketen attı bu kız benle bi sene uraştı diye inanmıyorum ya ne yüzsüz insanlar var
gülmekten öldürdün beni yaa çok matraksın maşallah
meraba bir kişilik yeriniz varmıı yoksada azcıkın kenara kayınmunede öyle diyor ama gözümün yaşına bakmıyor hiç basıyor popoma sopayı. dinlene dinlene vuruyor
meraba bir kişilik yeriniz varmıı yoksada azcıkın kenara kayın
kızz bayıldım topiğine alemsin vallahi
güclü kuvvetliysen, banlanmaya geliyosan. sağlık sorunların yoksa hoşgeldin
turp gibiyim vallahi on kaplan 20 aslan gücündeyim 3 aylık sporla kasta yaptım sıkıntı yok yani banlanmayızda kazen sagolsun degiştirdi banlanma sebeplerini cezan varsa mesaj at siliyo bile hoşbuldukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?