kedicim
hep unutuyorum
şimdi aklıma geldi
o gördüğüm şey senin bacağınmı?
kızlar Alah aşkına malum şahsın konularına cevap vermeyin,okuyun geçin..ban yiyeceksiniz!!!
Ne alakası var bizde KastamonuluyuzHiçte pinti değiliz valla kayserililer pinti asıl
Öyle oldu kericim
kızlar Alah aşkına malum şahsın konularına cevap vermeyin,okuyun geçin..ban yiyeceksiniz!!!
Ne alakası var bizde KastamonuluyuzHiçte pinti değiliz valla kayserililer pinti asıl
Bizde 18 sene Kayseri'de oturduk ama bana bir şey katamadı
evet, ebruda çok küçük ve altı senedir çıkıyorlar. kız siz beşik kertiğimisiniz nesiniz
evet, ebruda çok küçük ve altı senedir çıkıyorlar. kız siz beşik kertiğimisiniz nesiniz
ama şimdi senin benden şüphelenmen lazımdı
altımdaki süpürgeyi mi didin kericim?
Eee Kastamonuluların geliniyim ben , kaptım birşeyler azcık köşesinden
banlanma tehlikesi yaşıyanların konusu burası
sabıkalılar, bıçakçılar...
yazık.. acıdım da ha.. bastırılmış bişeyleri var ki bu kadar çemkiriyor.. ama çok sabit fikirli.. yardım edeyim dedim valla billa iyi niyetli yaklaşmıştm :26: bana da çemkirince kaçtım koşa koşa buraya geldim
İşte o yüzden sana Kayserili misin dedim
Kayseriden sonra Kastamonu geliyo sanırdım valla bizimkilerden ötürü
Demek bende de eğilim varmış
yazık.. acıdım da ha.. bastırılmış bişeyleri var ki bu kadar çemkiriyor.. ama çok sabit fikirli.. yardım edeyim dedim valla billa iyi niyetli yaklaşmıştm :26: bana da çemkirince kaçtım koşa koşa buraya geldim
Demek bende de eğilim varmış
bizimkilere mi gelin gittin?
kocan pastacı mı yoksa yufkacı mı
Öyle oldu kericim
bizimkilere mi gelin gittin?
kocan pastacı mı yoksa yufkacı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?